Invia last minute dovolenka 2018

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Niekedy máme všetci chuť len tak sa zbaliť a odísť niekam ďaleko. S Inviou je toto prianie viac než splniteľné! Stačí jedno kliknutie a o celú dovolenku máte postarané. Na vás ostane sa len zbaliť a vyraziť.

Cestovanie je jediná vec, za ktorú keď zaplatíte vám viac dá ako zoberie. S Inviou.sk spoznáte nádherné pláže, národné parky či svetové metropoly, ochutnáte zaujímavé miestne kuchyne, spoznáte najrôznejšie kultúry a tradície. Ako zohnať dovolenku za výhodnú cenu?

★Cestujte výhodnejšie

Najvýhodnejšiu cenu získate, ak pri nákupe skombinujete cashback a zľavové kupóny. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli.sk a ušetrite v obchodoch ako Booking.com, Kiwi.com, Rentalcars a mnoho ďalších až 25 %.


Last minute dovolenka výhodne

Last minute zájazdy sa väčšinou uskutočnia za krátku chvíľu (zvyčajne pár dní) po zaplatení. Práve kvôli rýchlemu odjazdu sa cena dovolenky často zníži aj o viac než 50 %. Ak ste teda časovo flexibilnejší, last minute dovolenka je tá pravá pre vás. Zvyčajne platí, že čím kratší čas je medzi zaplatením a odcestovaním, tým je zľava vyššia.

invia.sk

Invia last minute sa skutočne oplatí. Na výber máte z tých najpopulárnejších destinácií ako Chorvástko, Grécko či Bulharsko, ale aj exotické Kapverdské ostrovy, Thajsko, alebo Jamajku.

V Invia.sk si zájazd kupujete za rovnakú cenu ako u cestovných kancelárií, ktoré ho uskutočňujú. Nemusíte však prechádzať zbytočne desiatky stránok, všetko nájdete na jednom mieste. Invia pritom ponúka last minute zájazdy od renomovaných, poistených a preverených cestovných kancelárií, preto sa o svoje peniaze nemusíte báť.

Aké sú najlepšie last minute destinácie?

  • Chorvátsko - návšteva jadranského mora patrí medzi najobľúbenejšie dovolenkové destinácie Slovákov; čisté more, nádherné kamienkové pláže a čarovná príroda iste očaria aj vás
  • Grécko - vydajte sa za antickou históriou do Atén, alebo sledujte liahnutie korytnačiek na gréckom ostrove Zakynthos
  • Bulharsko - čo to do seba má bezpochyby aj Bulharsko; tešiť sa môžete na piesočnaté pláže a príjemnú dovolenkovú atmosféru
  • Thajsko - je vám Európa primalá a radi by ste sa vydali niekam mimo starý kontinent? Dovolenka v Thajsku je ideálna najmä v zime, kedy sa vyhnete obdobiu dažďov a ešte aj mimo sezóny ušetríte

Súvisiace obchody

Rentalcars.com, Booking, Kiwi.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa