iPhone X cena, parametre, recenzie - Vieme všetko!

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Tradičná Apple konferencia prebehla so všetkou parádou, pred Apple Store sa už začali tvoriť dlhé fronty, a milióny ľudí po celom svete s napätím čaká, až to vypukne. To môže znamenať jediné. Ďalšie “jablkové” šialenstvo je tu. Tentokrát s názvom iPhone X!

Milovníci výnimočných technológií jasajú, fanúšikovia Apple produktov pripravujú svoje platobné karty, a aj skeptici vyvaľujú oči. Tak by sa dali v skratke popísať emócie, aké nový iPhone vyvoláva u odbornej aj laickej verejnosti. Apple je jednoducho fenomén. A jeho nový iPhone je viac než iba smartphonom.

Budúcnosť je tu: iPhone X

Presne tak znie názov tlačovej správy spoločnosti Apple. A trefnejší už snáď ani byť nemôže. Čo bolo ešte nedávno utópiou, to sa dnes stáva skutočnosťou. Nový Apple iPhone X porušuje všetky pravidlá a posúva pomyselnú laťku o level vyššie. Tak ako vlastne všetky produkty spoločnosti Apple.

My sme si na neho poriadne posvietili a o všetky informácie sa s vami hodláme podeliť. Sami potom budete môcť posúdiť, či za tých približne 1 400 € stojí. My môžeme len potichu napovedať, že áno. Jedná sa totiž o lásku na prvý pohľad.

iPhone X parametry alebo Čo vám táto novinka môže ponúknuť?

Nový iPhone, ktorého predaj bude oficiálne spustený 3. novembra, ponúka oproti predchádzajúcim modelom hneď niekoľko vylepšení. Tešiť sa môžete na veľkú a prehľadnú 5,8 palcová OLED obrazovku s retinou. Tá zaberá vlastne úplne celú plochu telefónu.

Zmizol home button, ktorý bol v predošlých modeloch veľmi poruchovou súčiastkou. Odomykanie telefónu už neprebieha cez otlačok prstu, ale prostredníctvom systému Face ID, ktorý rozpozná vašu tvár.

Nemusíte byť profesionálnymi fotografmi, aby ste mohli fotiť krásne fotky. S týmto iPhonom je to úplná hračka. Je totiž vybavený dvojitým 12MP fotoaparátom. Nechýba farebný filter a teleobjektív pre ešte krajšie fotografie.

iPhone X

Skutočnou revolúciou je potom bezdrátové nabíjanie. Telefon je vďaka sklenenej zadnej časti možné nabíjať na podložkách a staniciach určených pre tento druh nabíjania. Sklenenej zadnej časti sa vôbec nemusíte báť. Bolo použité to najodolnejšie možné sklo, ktoré len tak niečo nerozbije.

Telefón je ďalej vybavený novým čipom A11 Bionic, ktorý je tým úplne najvýkonnejším a najrozumnejším čipom, aký mohol byť použitý. Zvláda neuveriteľných 600 miliárd operácií za sekundu.

iPhone X Alza: predpredaj začal!

Predobjednávky nového iPhone X začali už 27. októbra. Predpredaj spustila aj obľúíbená Alza. Ceny začínajú na 1 199 € za 64GB verziu. Drahšiu, 256 GB variantu si potom môžete zakúpiť za 1 399 €. Vyberáte pritom zo strieborného a vesmírne sivého farebného prevedenia.

iPhone X

Tipli tip - pravidelne vám prinášame zľavy a zľavové kupóny z Alza.sk. Nezabudnite tak sledovať aktuálnu ponuku.

Na nič nečakajte, radšej hneď nakupujte

S nákupom nového iPhone X príliš neváhajte. Podľa odborníkov sa totiž aspoň v prvých mesiacoch bude jednať o nedostatkový tovar. Dôvodom je nielen zvýšený dopyt, ale tiež náročná výroba OLED displejov, ktorá zaberie viac času.

Nakupujte Apple produkty výhodnejšie s Tipli

  • Apple Store - Tipli za vás stráži akčné ponuky aj u oficiálneho Apple Store
  • Mall.cz - nákup na Mall.cz je s Tipli skutočnou lahôdkou; môžete totiž využíť nie iba cashback, ale tiež zľavový kupón Mall, s ktorým budete mať iPhone X lacnejší o 2 000 Kč (cca 78,50 €)!
  • Hej.sk - cashback aj celý kopec zľavových kupónov je možné uplatniť pri nákupe v Hej.sk.

Súvisiace obchody

Hej.sk, AliExpress,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa