Jesenné wellness pobyty s Booking.com - nesklamú vás

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Sychravé počasie a chladné jesenné dni nás oberajú o energiu. Vyčarujte si úsmev na tvári a zrelaxujte telo aj myseľ. Vyberte sa na wellness pobyt. Parádne si oddýchnete a načerpáte nové sily. Užívajte si sauny, vírivky či masáže. Rezervujte si ubytovanie cez Booking.com a vyrazte na príjemný víkendový wellness na Slovensku.

Počas studenej jesene nepadne nič lepšie, ako prehriať organizmus a vyplaviť z neho škodlivé toxíny v saune. Dokonalým oddychom je tiež kúpeľ vo vírivke s pohárikom sektu v ruke. Nesnívajte a rozmaznávajte sa. Pozrite si s nami zoznam najlepších slovenských wellness lokalít. Na víkendový pobyt môžete vyraziť sami, s kamarátmi alebo s milovaným partnerom a dopriať si tak trochu romantiky.

Vyrazte na wellness s Booking.com

Vedeli ste, že naše malé Slovensko je plné liečivých termálnych prameňov? Práve preto netreba vôbec hľadať wellness v zahraničí. Môžete si vyberať z desiatok miest a hotelov, kde si oddýchnete a z ktorých sa späť vrátite ako znovuzrodení. Postačí si rezervovať ubytovanie cez Booking.com, zbaliť cestovnú tašku a vydajte sa na cestu plnú harmónie.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každej rezervácie ubytovania? Nakupujte cez Tipli a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet.

Ako cashback funguje »

Hotel Danubius Health Spa Piešťany

Štýlová historická budova v štýle Art Nouveau je umiestnená na kúpeľnom ostrove v Piešťanoch. Je považovaná za najkrajší kúpeľný hotel v oblasti. Hotel je priamo prepojený s kúpeľmi Irma, takže si v ňom vychutnáte všemožné procedúry do sýtosti. Je to luxusné miesto určené náročným klientom, ktoré pohodlne rezervujete cez Booking.com v cenách od približne 144 € za noc pre 2 osoby.

hotel danubius piestany

Piešťany sú kúpeľnou klasikou, kam sa jazdia uzdraviť ročne tisícky návštevníkov

Rezervovať na Booking.com »

Hotel Galeria Thermal Bešeňová

Navštívte prvý holistický hotel na Slovensku. Ten sa nachádza priamo v areáli bešeňovského kúpaliska v srdci Nízkych Tatier. Hosťom sú k dispozícii bazény, ale aj saunový svet či ostatné wellness vybavenie hotela. Pre bližšie info si pozrite Booking kontakt a na infolinke vám zodpovedia všetky otázky. Isté je, že ubytovacie zariadenie má skvelé hodnotenia. No a ak sa pri vylihovaní začnete nudiť, môžete vyraziť napríklad na túru. Cena za izbu na noc pre 2 osoby je približne 99 €.

hotel besenova

Areál kúpaliska Thermal park Bešeňová je otvorený celoročne.

Rezervovať na Booking.com »

Hotel Panorama Trenčianske Teplice

Zrekonštruovaný hotel patrí medzi bestsellery portálu Booking.com. Kvalita zariadení je zaručená, pretože portál si vyberá, kto sa stane súčasťou Booking extranet. V hoteli nájdete saunový svet či bazén. V pešej blízkosti hotela sa tiež nachádzajú preslávené a štýlové kúpele Trenčianske Teplice, do ktorých si rozhodne zájdite. Ocitnete sa na mieste ako vystrihnutom z Rozprávok o tisíc a jednej noci. Cena za noc sa pohybuje okolo 115 € pre 2 osoby.

hotel panorama

Moderný wellness uspokojí nároky každého klienta.

Rezervovať na Booking.com »

Hotel Aphrodite Rajecké Teplice

Najpreslávenejší wellness hotel na Slovensku postavený v antickom štýle. Presne to robí z Aphrodite hotel dokonalé miestom na relax. Vybláznite sa vo vodnom svete a vychutnajte si naplno luxusné wellness procedúry, ktoré si vychvaľuje každý, kto hotel navštívil. Toto miesto je skvelým tipom na romantický víkend vo dvojici za približnú cenu na noc 185 € pre oboch. Pri rezervácii ubytovania dávajte pozor na preklepy. Stránka Booking.sk je niečo úplne iné.

hotel aphrodite

Cíťte sa božsky v najslávnejšom wellness hoteli na Slovensku.

Rezervovať na Booking.com »

Centrum Darsana Bratislava

Ponorte sa do tajov ajurvédy. Tento indický ozdravný systém je čoraz populárnejší a pomôže vám maximálne zrelaxovať. Centrum Darsana neposkytuje ubytovacie možnosti, avšak cez Booking si pohodlne nájdete ubytovanie v Bratislave, takže môžete návštevu hlavného mesta premeniť na prvotriedny wellness pobyt. Po procedúrach si zájdite na nákupy či dobrý obed. V Bratislave máte stovky možností ako si užiť víkend naplno.

darsana

Ajurvéda pohladí myseľ aj telo.

Rezervovať na Booking.com »

V zdravom tele, zdravý duch, zdravá myseľ, zdravé telo. Táto rovnica platí na každého. Oddýchnite s, zrelaxujte a pripravte svoje telo na studenú zimu. Vydajte sa na wellness pobyty, z ktorých sa vrátite omladnutí a plní energie.

Získajte až 4 % späť z každej rezervácie cez Booking

Vedeli ste, že cashback od Tipli dostanete za nákup aj v týchto rezervačných portáloch?

  • Accor Hotels - rezervujte si ubytovanie v stovkách hotelov po celom svete s cashbackom až 4 %.
  • Hotels.com - tisícky hotelov si môžete prezerať a zabookovať pod jednou virtuálnou strechou s cashbackom 3 %.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa