Komfort a luxus za pár eur: Ako ušetriť na lístkoch Regiojet?

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Užite si dokonalý komfort pri cestovaní! Nastaviteľné pohodlné sedadlá, zabudovaná obrazovka s multimediálnym zábavným systémom a klimatizačný systém. S Regiojet je radosť cestovať. Vedeli ste o tom, že za tento komfort nemusíte zaplatiť majland? Pozrite sa, ako na to!

Regiojet v skratke

Každý rok bezpečne dopraví milióny ľudí. Regiojet prevádzkuje vnútroštátnu a medzinárodnú autobusovú a vlakovú dopravu. Odvtedy získala veľkú podporu zo strany klientov, keďže zvýšila úroveň cestovania na Slovensku a poskytované služby. Pre Regiojet sú charakteristické žlté autobusy a vlaky, ktoré poskytujú komfortnú jazdu!

Regiojet autobusy

  • Prvý krát v roku 2005

  • Dôležitá linka: spojenie Bratislavy s Viedňou a letiskom Schwechat

  • Výhodné spojenie do viacerých miest v ČR i v Európe

  • Jedny z najmodernejších na trhu

  • Nízke ceny lístkov

  • Nadštandardné služby na palube: teplé nápoje, denná tlač, Wi-Fi, zábavný portál na sledovanie filmov, počúvanie hudby alebo hranie hier.

Regiojet vlaky

  • Zaisťujú rýchlosť, kvalitu a čistotu

  • Pravidelná osobná železničná doprava na trase Praha – Ostrava – Žilina – Košice a späť

  • V roku 2016 nová linka z Prahy cez Brno až do Bratislavy

  • Vysoký štandard služieb: luxusne vybavené súpravy, noviny a časopisy zadarmo, dokonalý servis stevardov

  • Železničné vozne od Rakúskych a Švajčiarskych spolkových dráh

Výhody Regiojet

Výnimočnosť Regiojetu spočíva hlavne vo vysokom štandarde služieb, ktoré ponúka prepravná spoločnosť cestujúcim. Môžete sa spoľahnúť na to, že sa o vás dôkladne postarajú počas cestovania ako nikde inde!

  • Denná tlač: noviny a časopisy zadarmo
  • Bezplatná Wi-Fi
  • Obrazovky so zábavným portálom na sledovanie filmov, počúvanie hudby alebo hranie hier
  • Luxusne vybavené súpravy
  • Dokonalý servis stevardov
  • Ak autobus a vlak mešká, cestujúci získajú nárok na zľavu
Komfortný autobus

Jazda Regiojet autobusom bude pre vás priam zážitkom!

Ako získať lacné lístky Regiojet?

Zľavy

Regiojet ponúka výrazné zľavy pre cestujúcich! Stačí sa len preukázať a môžete ušetriť pri ceste vlakom alebo autobusom. Je pritom jedno, či idete vnútroštátnou alebo medzinárodnou dopravou.

Žiak do 26 rokov, ktorý navštevuje denné štúdium na území Slovenskej republiky a môže sa preukázať nárokom na zľavu žiackym preukazom, si môže uplatniť až 20-50% zľavu na lístok. Deti do 6 rokov môžu cestovať zdarma! O ďalších zľavách Regiojet a podmienkach uplatnenia zliav sa dozviete na webovej stránke regiojet.sk.

TIP: Čaká vás cesta lietadlom? Aj v tomto prípade môžete výrazne ušetriť na lacných letenkách. Poradíme vám, ako cestovať lacno.

Akciové ponuky

Regiojet pravidelne pripravuje pre cestujúcich akciové ponuky, na ktorých môžete výrazne ušetriť! Sledovať webovú stránku regiojet.sk sa oplatí, keďže vám vďaka tomu neujde žiadna akcia. Jednou z aktuálnych akcií je cesta z Bratislavy do Viedne od 1 €! Podmienkou je rezervácia cestovného lístka online. Chcete cestovať čo najlacnejšie do Prahy či do Budapešti? Zakúpte si lístky v tarife Špeciál a môžete sa pripraviť na cestu už od 10 €! Budapešť vás vyjde už od 8 €.

Vlak

Užite si príjemné cestovanie Regiojet vlakom.

Kreditový lístok

Hľadáte najlacnejšiu variantu cestovania? Riešením je kreditový lístok Regiojet, ktorý si môžete zaobstarať zadarmo. Vďaka nemu veľa ušetríte a nakúpite lístky na vnútroštátne a medzinárodné linky za najnižšie ceny. Platíte ním online a dobíjate si kredit online platobnou kartou alebo bankovým prevodom na účet.

Taktiež s ním môžete nakupovať a získať zaujímavé zľavy u obchodných partnerov Regiojet. Príkladom sú Kúpele Lúčky s 20% zľavou alebo môžete absolvovať vyhliadkovú plavbu na lodi Liptovská Mara so zľavou 10%.

Ušetrite pri nákupe cestovných lístkov s Tipli

Ak chcete nakupovať lístky výhodnejšie a lacnejšie, budete potrebovať spoľahlivého parťáka, ktorý vám pomôže ušetriť. Skúste cashback portál Tipli, s ktorým získate odmenu z každého nákupu.

Súvisiace obchody

Action Zážitky, HotelVoucher, Zľavodom, Hotels.com, CK DAKA

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa