Kúpte si selfie tyč a zachyťte tie najlepšie okamihy!

Tipy k nákupuNávody na AliExpress.com  |  Tipy a triky  |  Nakupovanie  |  Návody 10. 11. 2021

Už vás nudia stále rovnaké fotky krajiny a obťažovanie cudzích ľudí, aby vás vyfotografovali? Alebo len chcete akčnejšie fotky z dovolenky, kde bude zachytená celá rodina? Predĺžte si ruku a kúpte si selfie tyč, vďaka ktorej vám pôjde fotografovanie autoportrétov tak jednoducho.

Selfie tyč je plastová alebo kovová teleskopická tyč, ktorá vám "predĺži ruku" - môžete tak fotiť z výšky a vyfotiť tak ďaleko väčší záber. Autoportrét (=selfie) vyfotografujete jednoduchšie stlačením gombíka na selfie tyči.

SELFIE TYČ BLUETOOTH

Selfie tyč je prepojená s mobilom buď káblom cez konektor mobilu, alebo vďaka technológii Blutooth. Ak zvolíte párovanie s mobilom pomocou Bluetooth, máte na výber 2 varianty - selfie tyč s tlačítkom Bluetooth priamo v tyči alebo externý Bluetooth spúšťač. Malou nevýhodou zabudovaného tlačítka je, že by tyč nemala prísť do styku s vodou. Nevýhodou pri externej samospúšti je to, že batérie často nebývajú dobíjacie.

Prečo si kúpiť selfie tyč?

  • Už žiadne obťažovanie okoloidúcich a strach o váš mobil. Vďaka selfie tyči budete fotiť nielen sami sebe, ale celú rodinu či partiu priateľov.
  • Záležitosť pár Eur - selfie tyč kúpite na tržnici aj do 3 €, otázkou je, ako dlho vám vydrží. Kvalitnú selfie tyč kúpite za niekoľko desiatok Eur.
  • Jednoduché ovládanie - stačí stlačiť tlačítko a fotka je na svete.
Selfie tyč

TIP: Pokiaľ si kúpite selfie tyč s Bluetooth, ktorá nemá integrované tlačítko priamo v tyči, počítajte s nutnosťou zakúpiť si k bluetooth spínaču aj náhradné batérie. Kúpite ju napríklad na Okay.sk. Navyše, z nákupu dostanete cashback - % späť z pôvodnej ceny.

AKÚ SELFIE TYČ ZAKÚPIŤ?

Selfie tyčí je na trhu veľké množstvo. Pokiaľ chcete, môžete kúpiť selfie tyč lacno, napríklad z tržnice, ale budete riskovať poruchovosť, nekompabilitu a krátku výdrž produktu. Nielen z tohoto dôvodu vám odporúčame pridať pár Eur a zakúpiť si kvalitnú selfie tyč, ktorá vám nejakú dobu vydrží. Prezrite si na náš výber selfie tyčí, ktoré vás nesklamú.

SELFIE TYČ SAMSUNG

Ak už máte Samsung s androidom alebo iOS, teleskopická selfie tyč GoGEN 4 bude to pravé pre vás. Zložená tyč sa vojde dokonca do zadného vrecka nohavíc, takže vďaka rozmerom a ľahkému hliníku, z ktorého je tyč vyrobená, sa stane ideálnym spoločníkom na cesty. Spoločne so selfie tyčou dostanete tripod stojan so závitom, koncovkou pre upevnenie outdoorovej kamery a fotoaparátu. Pútko na ruku a protišmyková rukoväť je samozrejmosťou.

Tyč kúpite na Hej.sk za 26,90 €.

selfie tyč samsung
selfie tyč gopro

SELFIE TYČ GOPRO

Ak hľadáte ideály selfie tyč, ktorá má vreckové rozmery, začnite uvažovať o selfie tyči GoPro SP Gadgets P.O.V. Pole 19". Tato tyč je ideálna pre použitie s takmer každým modelom Action kamery GoPro. Tento držiak oceníte pri športových akciách, tak aj pri bežnom používaní. Protišmyková rukoväť, nastaviteľné pútko na ruku a karabina, ktorá je súčasťou balenie, je veľmi praktická kombinácia.

Selfie tyč na kamery GoPro kúpíte na Datart.sk za 52,44 €.

SELFIE TYČ HUAWEI

Túto selfie tyč Huawei si obľúbite vďaka jej ľahkosti. Váži len 163 g. Aj rozmery zloženého držiaka sú skvelé - tyč po zložení meria len 18,6 cm, takže ju s prehľadom vložíte aj do malej kabelky. V balení obdržíte nielen selfie tyč, ale i tripod stojan. Vďaka uhlu otáčania 360° a protišmykovému povrchu rukoväti, vykúzlite perfektné fotky v každej situácii.

Selfie tyč Huawei je k zakúpení na Aliexpress od 15,29 €.

selfie tyč huawei

TIP: Oblečte váš mobil do nového kabátu a kúpte my štýlové a lacné kryty na mobilAliExpress! Nakúpte cez Tipli a získajte z nákupu cashback až 10 % späť na účet!

Ušetrite za kryty na mobil vďaka Tipli!

Zháňate kryty na mobil, ale nechcete si priplácať Eurá navyše? Máme pre vás riešenie! Objednajte si štýlové kryty z AliExpress, zaplaťte polovicu čo by ste dali v slovenských e-shopoch, a my vám vrátime až 10 % z nákupu späť!

Nakúpiť na AliExpress

Súvisiace obchody

Hej.sk, TPD, AliExpress, Digital24.sk, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa