Lidl leták - aktuálny leták od budúceho týždňa

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 10. 11. 2021

Milujete tematickú ponuku obchodného reťazca Lidl rovnako ako my? Týždeň čo týždeň sa nesie v znamení inej krajiny či tématickej akcie a my každý pondelok netrpezlivo čakáme, čo nám Lidl ponúkne. Nakuknite s nami pod pokrievku Lidl letákov.

Obchodný reťazec Lidl vznikol v roku 1970 v Nemecku a na slovenský trh sa dostal v septembri 2014. Začal u nás s nízkym počtom 14 predajní, ktoré sa v súčasnosti rozrástli na obdivuhodných 131! Lidl si Slováci skrátka zamilovali a to nie len kvôli lákavým tematickým ponukám.

Aktuálny leták Lidl

V schránkach môžete Lidl leták očakávať vždy v pondelok. Ponuka obchodu je rozdelená na dve časti, pričom platnosť jednej začína v pondelok a druhej vo štvrtok. Obe však v končia v rovnaký deň, a to v nedeľu. Na zadnej strane letáku Lidl nájdete špeciálnu ponuku, ktorá platí vždy iba od soboty do nedele. Aktuálny Lidl leták aj ponuku na ďalší týždeň nájdete online na stránkach Lidlu alebo u nás.

Najnovšie Lidl letáky nájdete na Tipli. Prezrite si Lidl leták aktuálny týždeň alebo omrknite ponuku Lidl letáku od budúceho týždňa.

Špeciálna ponuka Lidl

Špeciálna ponuka trvá iba dva dni - sobotu a nedeľu. Sortiment tzv. supervíkendu nájdete na zadnej strane letáku. Zvyčajne zahŕňa okolo 5 produktov, ktoré bývajú výraznejšie zlacnené, a to až o 30 %.

★Radi nakupujete v zľavách?

Najvýhodnejšiu cenu získate, keď skombinujete zľavy a cashback. Zaregistrujte sa zadarmo na Tipli.sk a ušetrite na každom nákupe až 25 %.



Predajne Lidl v súčasnosti ponúkajú sortiment viac než 100 obchodných značiek, ktoré sa v aktuálnych Lidl letákoch pravidelne striedajú. V pestrom obsahu letáku nájdete viac, než len tovar v zľave. Napríklad u selekcie vín (napríklad od menších slovenských vinárov, ktorých Lidl podporuje), je pri každom víne napísaný aj jeho popis, chuť, a to k akému jedlu sa dané víno hodí.

Aké sú Lidl otváracie hodiny?

Obvykle majú Lidl predajne otvorené Po-So 7-21h, Ne 8-21h. Lidl otváracie hodiny sa pre jednotlivé predajne líšia. Nech ste si istí, že sa vám Lidl nezavrie pred nosom, vyhľadajte vašu Lidl predajňu priamo na webových stránkach Lidl.sk a skontrolujte Lidl otváraciu dobu pomocou vyhľadávača predajní Lidl.

Privátne značky Lidl vs. značkové produkty

privátne značky Lidl

Pozrite si porovnanie privátnych značiek Lidlu so svetoznámymi značkami.

Možno ste zaregistrovali alebo aj vyskúšali niektoré z privátnych značiek Lidl. V júny až auguste 2017 prebehol na Slovensku anonymizovaný chuťový test zameraný na porovnanie privátnych značiek Lidl a značkových produktov. A výsledok? Produkty privátnych značiek Lidlu chutia rovnako dobre ako značkové produkty. Jediný (a nie najmenší) rozdiel nájdete v cene. Sledujte letáky Lidl, kde tieto výrobky vždy nájdete v zvýhodnenej cene.

Ktoré značky Lidlu stoja za vyskúšanie?

privátne značky Lidl

Nakupujte privátne značky Lidl! Vynikajúcu kvalitu tak získate za extrémne výhodnú cenu.

  • Kozmetika Cien - od tejto značky nájdete v Lidli voňavé peny do kúpeľa, tekuté mydlá, sprchové gély, balzamy a rôzne hydratačné krémy
  • Údeniny Pikok - produkty tej najvyššej kvality. U týchto výrobkov si môžete byť istí, že sú v súladu s tzv. normami IFS/BRC ?
  • Kvalitné čokolády J. D. Gross - kakaový prášok zo starostlivo vybraných kakaových bôbov, kakaové maslo, cukor, poctivá smotana a mlieko - lahodný pôžitok je zaručený
  • Mliečne výrobky Pilos - lahodná chuť mliečnych výrobkov vás presvedčí chodiť do Lidlu ešte častejšie; nech už za jogurtovými nápojmi, ovocnými či smotanovými jogurtami alebo ovocnými kefírmi

Lidl e-shop Slovensko

U našich najbližších susedov odštartoval Lidl v septembri 2017 svoj prvý e-shop vo východnej a strednej Európe. Zákazníci v ňom môžu zatiaľ nakupovať iba spotrebný tovar, nie potraviny. Lidl e-shop Slovensko sa zatiaľ neplánuje, preto sa musíme uspokojiť “iba” s predajňami.

Milujete zľavy a chcete mať o nich vždy prehľad?Pre zobrazenie textu sa prosím zaregistrujte.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

AliExpress, Notino, BabičkinaZáhrada.sk, Herbatica.sk, FIT PLUS

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa