Merkury Market leták online

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Letáková hliadka 20. 4. 2023

Zariaďujete si novú domácnosť či kanceláriu? Dodajte jej štýl s Merkury Market a vytvorte si miesto svojich snov. Kde nájdete pobočky Merkury Market a kedy vychádza Merkury Market leták?

Poľská spološnosť Merkury Market ponúka svojim zákazníkom sortiment pre bývanie za tie najnižšie ceny už 13 rokov. Či už renovujete starú kúpeľňu alebo zariaďujete kanceláriu, zo sortimentu Merkury Market budete určite nadšení.

Aktuálny Merkury Market leták

Nový Merkury Market leták vychádza raz za mesiac. Akčný leták je platný zväčša na celý mesiac alebo na pár týždňov. Aktuálny Merkury Market leták nedorazí do schránok všetkým, záleží to vždy od miesta bydliska.

V letáku nájdete vždy aktuálne akčné ceny a výhodné ponuky z celého sortimentu. Nenechajte si újsť nízke ceny produktov a prezrite si leták Merkury Market na aktuálny týždeň.

Merkury Market sortiment

Merkury Market sortiment

Bohatý sortiment Merkury Market zahŕňa nielen stavebný materiál, ale aj nábytok.

Spoločnosť Merkury Market predáva zariadenie pre interiéry a stavebný materiál. Vyberať môžete z bohatej ponuky dlažieb a obkladov, tovaru do záhrady, nábytku, osvetlenia, sanity, kľučiek a iných výrobkov pre zariadenie vášho interiéru. Vyberú si aj tí najnáročnejší zákazníci a to všetko za dostupné ceny. Ak objavíte rovnaký tovar za nižšiu ceny niekde inde, rozdiel vám vyrovnajú.

Merkury Market Karta stáleho klienta

Verní zákazníci môžu využívať vernostnú Kartu stáleho klienta. Kartu si zakúpite za poplatok 1 € priamo v predajni. Využívať tak môžete zľavu až do výšky 10 %. Výška zľavy závisí od hodnoty vašich nákupov. Čím viac utratíte, tým vyššiu zľavu dostanete.

Merkury Market pobočky

Pobočky Merkury Market

Predajne Merkury Market nájdete po celom Slovensku

V súčasnosti má Merkury Market na Slovensku 20 pobočiek. Nájdete ich v každom kraji aspoň dve. Napríklad Merkury Market Nitra, Michalovce, Zvolen, Trnava, Žilina a Bratislava.

Merkury Market otváracie hodiny

Otváracie hodiny prevádzok sú pre všetky predajne rovnaké, okrem dvoch pobočiek v Bratislave. Cez pracovné dni sa dvere Merkury Market otvoria od 8:00 do 20:00 a počas víkendu od 10:00 do 19:00. V Bratislave sa nachádzajú celkom tri pobočky a ich otváracie hodiny sa trochu líšia. Radšej si preto otváraciu dobu skontrolujte predtým, než sa do predajne vyberiete. Nezabúdajte však, že Merkury Market zľavový kód môžete využiť iba pri nákupe online.

Súvisiace obchody

Hej.sk, AliExpress, SCONTO nábytok, IDEA Nábytok, ASKO NÁBYTOK

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa