Na výlete ako doma s Airbnb

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Maximálne pohodlie, priaznivé ceny a pocit, akoby ste bývali u seba doma. Presne to vám prináša ubytovanie cez obľúbený rezervačný portál Airbnb. Vyberajte si z tisícok možností po celom svete. Je jedno či plánujete 4-dňový výlet do Milána, alebo trojtýždňovú dovolenku v Thajsku. Air bnb nemá limity.

Užite si výlety a dovolenky naplno. Rezervujte si najlacnejšie ubytovanie z pohodlia domova online a bývajte na krásnych miestach za super ceny. Stačí si vybrať destináciu, miesto, kde chcete bývať, zabezpečiť cestu a môžete vyraziť za dobrodružstvom. Cestovanie sú spomienky, ktoré vám ostanú na celý život.

Čo je to Airbnb?

Celosvetovo známa a mimoriadne populárna spoločnosť Airbnb vznikla v kalifornskom meste San Francisco v roku 2008. Zameriava sa na online rezervovanie ubytovania. Do jej portfólia spadajú domy, byty, chaty či izby. Ubytovanie poskytuje až v 81-tisíc mestách a 191 krajinách. Výhodou tohto spôsobu ubytovania je, že môžete aj počas ciest cítiť teplo domova.

TIP: zadajte do vyhľadávača lacné ubytovanie Viedeň. Strávte v krásnej metropole Rakúska pekné chvíle plné pohody. Ochutnajte Wiener Schnitzel, prejdite sa po Hofburgu a bývajte za výhodné ceny.

Zaregistrujte sa na Airbnb

Na to, aby ste mohli rezervovať ubytovanie, je potrebná registrácia. Kliknite si na stránky Airbnb.com a pozor na preklepy. Častokrát sa stáva, že ľudia hľadajú spotvorené verzie ako Rbnb kvoli tomu, ze píšu ako počujú. Keď ste na stránke, vyplníte osobné údaje a na stránke sa vám vytvorí profil.

Zaregistrovať sa môžete dokonca aj cez Facebook. Vo vašom osobnom profile potom vidíte, kde všade ste už boli. Hostitelia vám zároveň vždy po check-oute napíšu recenziu na vás, ako na hosťa. Ak by ste mali priveľa negatívnych recenzií môže sa stať, že vám pri ďalšej ceste niektorý z hostiteľov nepotvrdí rezerváciu. Je to ich spôsob ochrany.

Zároveň sa na stránkach Airbnb nachádzajú aj recenzie na ubytovateľov. Doporučujeme, aby ste si recenzie na jednotlivých poskytovanteľov Airbnb ubytovania vždy pred samotnou rezerváciou pozreli aj vy. Predídete tak nepríjemnostiam a možnému sklamaniu z poskytnutých služieb.

registracia airbnb

Zaregistrujte sa a rezervujte si ubytovanie cez Airbnb po celom svete.

Airbnb rezervácia ubytovania

Po úspešnej registrácii môžete prikročiť k samotnej rezervácii. Do okna na hlavnej stránke vypíšete, čo hľadáte. Potrebné údaje sú destinácia, dátum príchodu a odchodu a počet osôb. Portál vám následne vyhľadá všetky dostupné ubytovacie možnosti.

Môžete si prenajať celé byty či domy, ale aj izby. Je jasné, že väčšie nehnuteľnosti sa oplatí booknuť, ak vás ide na cestu viac. Vtedy sa cena za osobu a noc znižuje. Keď zakliknete rezervovať, okamžite sú vám zablokované peniaze za udaný počet osôb a nocí a už len musíte počkať, kým vám host potvrdí rezerváciu.

Pre uľahčenie celého procesu v prípade, že neovládate anglický jazyk, môžete jazyk celej stránky prepnúť do slovenčiny. Vďaka tomuto nastaveniu môže Airbnb využívať skutočne každý. Tiež si viete prestaviť cney. Prednastavené sú na doláre, ale ľahko ich rovnako ako jazyk prepnete na euro. Airbnb je čoraz viac user firendly, a práve preto ho využíva stále viac a viac ľudí všetkých vekových kategórií.

rezervacia airbnb

Vyberte si cez Airbnb izbu, byt či dom, ktorý najlepšie vyhovuje vašim požiadavkám.

Airbnb rozšírené filtre

  • Skvelý nástroj pre čo najpresnejšie hľadania podľa vašich predstáv
  • Vyhľadávanie podľa parametra cenové rozpätie
  • Vyberte si či chcete celý byt, dom, súkromnú izbu alebo zdieľanú izbu
  • Zvoľte si počet izieb, osôb a kúpeľní
  • Vyhľadávanie podľa dopravnej dostupnosti
  • Navoľte si vybavenie ubytovacieho zariadenia ako wi-fi, klimatizácia a mnohé ďalšie

Tipy na super výlety

Zvažujete, že by ste sa niekam vybrali, ale neviete kam? Odrazte sa od leteniek. Nízkonákladové letecké spoločnosti ponúkajú destiatky destinácií za výhodné ceny. Letieť môžete v Bratislavy, Budapešti či Viedne. Pozrite sa napríklad na portál Kiwi.

Veľmi populárne je Miláno, Paríž, Londýn, ale aj Rím či Barcelona. Všetko sú to miesta, ktoré stoja za návštevu. Na Airbnb navyše nájdete dokonalé ubytovanie v centre mesta. Naplno si tak užijete tú správnu atmosféru. Na raňajky môžete vyraziť do miestnych pekární, dať si dobrú kávu a vychutnávať si mesto ako domáci.

milano

Severotalianske Miláno je raj pre nákupy, ale na svoje si prídu aj milovníci dobrého jedla a historických pamiatok.

Airbnb Slovensko

Obľúbený portál neobišiel ani naše malé Slovensko. V ponuke je samozrejme aj Airbnb Bratislava. Ak nemáte u koho v Bratislave prespať a nemáte v láske hotely, Airbnb môžete využiť aj v našom hlavnom meste. V ponuke sú naozaj nádherné byty v rôznych lokalitách.

A čo takto vyraziť na víkend do stovežatej? Pozrite si možnosti Airbnb Praha. Ubytujte sa v centre mesta. Pešo si tak môžete prejsť všetky hlavné atrakcie krásky na Vltave. Vychutnajte si vibrácie veľkomesta naplno. Zájdite na dobrú večeru do miestnej krčmičky, dajte si na Staromáku čerstvý trdelník. Prežite krásne chvíle a bývajte v nezabudnuteľnom byte cez Airbnb.

bratislava

Na mape Airbnb nechýba ani naše hlavné mesto Bratislava.

★Zarezervujte si ubytovanie za výhodné ceny★

    Ušetrite pri rezervácii ubytovania maximum. Zabookujte si izby v hoteloch a apartmánoch po celom svete za tie najlepšie ceny. Využite Tipli cashback a cestujte výhodne.

  • Booking.com – tisícky hotelov a izieb po celom svete
  • HotelVoucher – rezervujte si svoj hotel za výhodnú cenu
  • Hotels.com – vyberajte si z tisícok hotelov po celom svete

Súvisiace obchody

HotelVoucher, Booking, Hotels.com, Kiwi.com, Accor Hotels

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa