Najkrajšie Astratex plavky za pár eur

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Leto sa blíži! Ste naň pripravená? Ak ešte neviete v čom k vode, tak sa pozrite na ponuku tých najkrajších plaviek z Astratex.sk. Poradíme vám, ako na ich nákupe ušetriť a ako vybrať tie pravé.

Hľadáte jednodielne, dvojdielne alebo športové plavky? Nechajte sa inšpirovať tými najkrajšími plavkami a vyberajte si z rôznych strihov, farieb a veľkostí na Astratex.sk.

Astratex plavky 2018

Na letnú sezónu 2018 prináša Astratex módne trendy v dámskych plavkách. Vybrať si môžete z veľkého množstva kolekcií. Astratex plavky 2018 na túto sezónu sú v ponuke s ozdobným zaväzovaním, so strappy a šnurovaním, s geometrickým vzorom a plavky s kvetinovým vzorom.

Astratex dvojdielne plavky

Ak sa chcete pekne opáliť a hľadáte moderné a štýlové plavky, tak si vyberte niektoré z veľkého množstva dvojdielnych plaviek, ktoré nájdete na Astratex.sk. Navyše môžete kombinovať rôzne veľkosti vrchného a spodného dielu a farebné kombinácie. Astratex tabuľka veľkostí vám poradí, akú veľkosť Astratex podprsenky si máte vybrať.

Astratex plavky

Štýlové dvojdielne plavky nájdete na Astratex.sk!

Astratex celé plavky

Ak prereferujete jednodielne plavky ani vás Astratex nesklame. Sú určené pre štíhle aj plnoštíhle ženy a vybrať si môžete z rôznych prevedení a farebných variácií. Ak neviete aký typ plaviek je dobrý pre vašu postavu, prečítajte článok ako vybrať plavky podľa typu postavy.

Astratex plavky

Tieto krásne celé plavky nájdete na Astratex.sk!

Astratex plavky pre moletky

Ak máte plnšie tvary, to vôbec nevadí, lebo Astratex myslí aj na dámy, ktoré nemajú postavu modelky. Za to ponúka veľké množstvo takýchto plaviek, stačí sa len pozrieť na e-shop Astratex.sk a určite si vyberiete tie, ktoré sadnú každej postave. V ponuke nájdete aj kvalitné Astratex podrpsenky v rôznych veľkostiach.

Astratex plavky

Na Astratex.sk nájdete aj sexy a trendy plavky pre moletky.

Astratex športové plavky

Ženy, ktoré rady športujú a preferujú jednoduchý ale funkčný štýl si určite vyberú z rôznych typov takýchto plaviek, ktoré ponúka Astratex. So športovými plavkami Astratex sa budete cítiť pohodlne pri akomkoľvek športe.

Astratex plavky

Štýlové športové plavky nájdete na Astratex.

Astratex pánske plavky

Pánske plavky nájdete v rôznych veľkostiach a farebných prevedeniach. Na výber sú klasické plavky, boxerky a plážové kúpacie kraťasy. Páni si určite vyberú tie pravé Astratex plavky 2018 na dovolenku.

Astratex plavky

Pánske plavky rôznych štýlov a farených variácií kúpite na Astratex.sk.

Astratex plážové šaty

Každá žena vie, že sa pri vode bez parea, tuniky, či plážových šiat nezaobíde. Plavky a plážové šaty jednoducho patria k sebe. Ideálne sú na prechádzku, či na drink alebo ako ochrana proti slnečnému žiareniu. Astratex predajne majú v ponuke plážové šaty a parea z rôznych materiálov a farieb.

Astratex plavky

Tieto plážové šaty kúpite na Astratex.sk.

★ Chcete nakupovať štýlové plavky výhodnejšie? ★

Vyberte si vašu obľúbenú značku oblečenia a nakupujte cez výhodný cashback portál Tipli.sk. Z každého nákupu získate peniaze späť.

Súvisiace obchody

BIBLOO, Bonprix, Cellbes.sk, AliExpress, Najlepšia móda

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa