Najkrajšie šaty na leto z ebay

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Letná sezóna je v plnom prúde a to je ten správny čas na doplnenie šatníka o ďalšie šaty na leto. Nájsť tie správne letné šaty nie je vôbec jednoduché ako sa na prvý pohľad zdá. Vyžaduje si to hodiny strávené hľadaním tých správnych šiat do práce, na pláž, na večer a úplne iné šaty na párty. Vybrali sme pre vás tie najlepšie kúsky z Ebay.com, ktoré si zamilujete.

Festivaly, dovolenky, svadby, oslavy. Leto je plodným obdobím pre spoločenský život a práve preto chodíme vonku častejšie než obyčajne. Potrebujeme šaty na rôzne príležitosti a BonPrix skrýva tie správne bonprix šaty.

Pre úplných nováčikov máme pripravený návod ako nakupovať na Ebay sk, aby ste si rýchlo a jednoducho našli tie pravé kúsky, s ktorými zažiarite počas celého leta.

Odhaľte ramená

Pastelové šaty s odhalenými ramenami

Šaty s odhalenými ramenami z Ebay.

  • Cena: 5,51 € / kus
  • Doprava do SR: zdarma
  • Doba doručenia: 15-25 dní

Krátke šaty s odhalenými ramenami v pastelových farbách sú vhodné na párty, ale aj na prechádzku po pláži. S bohatým riasením na dekolte sú výrazné a upútajú pozornosť raz dva. Na výber máte 4 farby s veľkosťami od S po XL. Aby šaty vynikli čo najviac, ideálnym doplnkom sú hodinky, ktoré výhodne nakúpite na Mojehodinky.sk.

Hodnotenie produktu: Tieto klubové šaty zatiaľ ohodnotilo 32 spokojných zákazníkov a predalo sa cez 250 kusov. Zaznamenali sme iba jednu negatívnu reakciu, že šaty nedorazili ani po 60 dňoch čakania. Zákazníci si chvália najmä rýchle doručenie. Predajca s niekoľkými tisícmi pozitívnych ohodnotení na Ebay.com má udelenú medailu ako top obchodník a môžeme ho tak označiť za spoľahlivého obchodníka.

Zobraziť na Ebay.com »

Tip: Potešte sa novým trendy oblečením a ušetrite! Na Bibloo nájdete najnovšiu módu svetových značiek s cashbackom až 4 %!

Letné vintage šaty

vintage šaty

Letné vintage šaty z vás urobia bohyňu.

  • Cena: 4,29 € / kus
  • Doprava do SR: zdarma
  • Doba doručenia: 15-50 dní

Vintage šaty, s ktorými zažiarite na každej párty. S lemovaním okolo krku, kvetinovým vzorom a nevšednou dĺžkou sú tieto letné šaty správnou voľbou pre všetky romantické duše. Vyberte si vintage zelenú alebo bielu farbu vo veľkosti od S po XL.

Hodnotenie produktu: Predajca je členom na Ebay.com už od roku 2011. Dlhé letné vintage šaty ohodnotilo pozitívne zatiaľ 15 spokojných zákazníkov. Pochvaľovali si rýchlu dopravu.

Zobraziť na Ebay.com »

Plážové pásikavé šaty

plážové šaty

V jednoduchých plážových šatách sa budete cítiť pohodlne .

  • Cena: 4,29 € / kus
  • Doprava do SR: zdarma
  • Doba doručenia: 25-65 dní

Ak preferujete tielka, tak si dlhé plážové šaty s pásikmi určite obľúbite. Jednoduché ležérne šaty s pásikmi považujeme za nadčasové a nemali by chýbať v šatníku každej ženy. Predajca ponúka šaty v troch farbách a vo veľkosti S až XXL.

Hodnotenie produktu: Predajca je na Ebay.com uznávaný a ocenený top kvalitou. Dlhé pásikavé šaty ohodnotilo 28 spokojných zákazníkov veľmi pozitívne. Vyzdvihovali predovšetkým kvalitu a odporúčali predajcu, preto ho môžeme označiť za spoľahlivého obchodníka.

Zobraziť na Ebay.com »

Kvetinové boho šaty

  • Cena: 6,87 € / kus
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 16-27 dní

Dlhé letné šaty s výraznými kvetinovými vzormi sú hitom sezóny. Výstrih do tvaru V a rozstrih na nohách vám dodá vzdušnosť a vyzdvihne ženskosť. Predajca ponúka 4 farebné kombinácie s veľkosťami od S po XL.

Stále váhate s nákupmi cez internet od zahraničných predajcov kvôli obavám s platením? Využite službu PayPal prostredníctvom ebay slovakia a plaťte bezpečne za vaše nákupy.

boho šaty

Krásne boho šaty z Ebay.com.

Hodnotenie produktu: Kvetinové maxi šaty ohodnotili pozitívne zatiaľ len 4 spokojní zákazníci z 82 predaných kusov. Pochvaľovali si rýchle dodanie. Predajca má však na svojom konte nespočetné množstvo pozitívnych recenzií a je tiež členom top predajcov, preto nákupy u predajcu odporúčame.

Zobraziť na Ebay.com »

Ebay cashback

Vďaka Tipli.sk môžete na ebay ušetriť ďaleko viac! S cashbackom dostanete až 2 % z pôvodnej ceny tovaru späť! Využite príležitosť a nakúpte na ebay lacnejšie.

Nakúpiť lacnejšie na ebay.com

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Bonprix, ZOOT, eBay.com, eBay.de, eBay.co.uk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa