Najlepšie párty doplnky na Silvestra!

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Najväčšia a zároveň posledná párty roku 2017 sa nezadržitelne blíži, a tak neostáva nič iné ako sa na rozlúčku s minulým rokom poriadne pripraviť. Už máte nakúpené párty doplnky, s ktorými premeníte tohtoročný Silvester na nezabudnuteľný večierok?

Zatiaľčo Vianoce sú sviatky pokoja a trávime ich najčastejšie s rodinou, Silvester je ich presným opakom. O pokoji reč určite byť nemôže. Koniec roku sa skrátka osláviť musí, to je bez debaty.

Postarajte sa o to, aby bol tohtoročný Silvester naozaj nezabudnuteľný. A teraz nehovoríme iba o občerstvenie, ale aj o nevyhnutných párty doplnkách. Nezáleží na tom, tu budete tráviť večer v meste alebo napríklad na horách. Bláznivé kostýmy alebo balóniky plné hélia si môžete vziať kamkoľvek.

Pestrofarebné balóniky sú základ

Silvestrovské doplňky

Aj obyčajný byt môžete premeniť v skutočný párty priestor. Stačí len siahnuť po vhodných doplnkoch. Výborne poslúži napríklad pestrofarebné balóniky rozmiestnéné po celej miestnosti. Naozaj poriadny výber balónikov všetkých farieb a tvarov za super ceny majú na Ebay.

Nezabudnite na hélium do balónikov

Plniť balóniky vzduchom, to nie je žiadna zábava. Preto nezabudnite na nákup hélia. Výsledná zábava bude skutočne na nezaplatenie. S héliom si totiž užijete množstvo srandy. Zvlášť ak ho použijete pri silvestrovských hrách. Len si predstavte, ako s ním bude vyzerať napríklad aj obyčajné hádanie u populárnej hry Activity?

Párty čiapky, kostýmy a ďalšie doplnky

Silvestrovské doplňky

Interiér už máme vyzdobený, teraz ešte musíme ozdobiť vás. Najlepšie poslúžia najrôznejšie kostýmy a čiapky, s ktorými sa stanete bezpodmienečne hviezdou večierku. Pokojne zapojte aj vlastnú kreativitu a kostýmy si vyrobte. Vyrábať môžete napríklad čiapky z papieru, ktorými potom obdarujete všetkých účastníkov akcie.

Fúzy a komiksové bubliny

Chcete, aby vám zo silvestrovského večera zostali aj nejaké uchovateľné spomienky? V tom prípade budete musieť vytiahnuť foťák. Lenže fotky zo Silvestra by určite nemali byť len tak hocijaké. Budete ich musieť niečím ozvláštniť.

Veľmi populárne sú napríklad najrôznejšie fúzy, okuliare, klobúky a ďalšie doplnky umiestené na špajlách. Pri fotení ich jednoducho priložíte k tvári a bláznivé silvestrovské foto je na svete. Foto doplnky môžete samozrejme kúpiť, jednoduchá je ale aj ich výroba.

Fantázii sa medze nekladú. Stačí vziať špajle, farebné papiere, pastelky, fixky.. A môžete popustiť uzdu svojej kreativite. Z pevných kartónov potom vyrobte komiksové bubliny s vtipnými popismi. Ak sa vám nechce hrať na krúžok šikovných rúk, hotové párty doplnky kúpite v tchibo.

Online nákup silvestrovských doplnkov

Nech už budete nakupovať čokoľvek, nezabudnite nakupovať online. Takže kam pre všetky tie silvestrovské doplnky?

  • Alza - fľaštičku s héliom aj množstvo párty doplnkov ponúka aj obľúbená Alza
  • Mall - diskoguľu, párty reproduktory s farebnými efektami a ďalšie nevyhnutnosti nájdete na Mall
  • Hej.sk - chcete si večer spríjemniť zábavnou spoločenskou hrou? Na Hej.sk nájdete všetko, čo potrebujete
Ďalšie obchody

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa