Nakupujte AliExpress posteľné obliečky pre deti a dospelých

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vyberte si s nami obliečky, v ktorým sa vám bude ľahko zaspávať. Nielen vďaka originálnej potlači a príjemnému materiálu posteľných obliečok, ale aj sympatickým cenám. Kde inde to nájdete, ako na stránke AliExpress. Pozrite sa na 5 tipov kvalitných a lacných obliečok, ktoré sme pre vás vybrali z čínskych virtuálnych regálov.

Na stránke AliExpress.com, najväčšom a najobľúbenejšom čínskom online trhovisku, sme si tentokrát posvietili na posteľné obliečky. Máme pre vás super tipy na detské obliečky, veselé 3D obliečky a ďalšie vychytané kúsky, ktoré do vašej spálne alebo detskej izby prinesú osvieženie.

Na váš prvý nákup vás radi odprevadíme! Prijmite našu pomoc v podobe návodu na AliExpress, kde vám vysvetlíme nákup na AliExpress od registrácie, až po platbu a sledovanie zásielky.

5 najlepších posteľných obliečok

1. Obliečky mandala

Obliečky mandala

Originálne obliečky z AliExpress.com.

  • Cena: od 22,90 eur/set
  • Doprava na Slovensko: 8,47 eur
  • Doba doručenia: 20-27 dní

Oku aj duši lahodiace obliečky v modernom orientálnom dizajne a v 10-tich rôznych veľkostiach. Rozmery sú uvedené ako „USA TWIN“, „USA KING“ a podobne. Nemusíte sa báť označenia. V popise produktu na stránke AlieExpress stačí zísť o kúsok nižšie až k tabuľke, kde sú podrobne rozpísané rozmery jednotlivých vankúšov a obliečok. Kvalita obliečok je z príjemného materiálu a našitý zips vám zabezpečí ich ľahké prevliekanie.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5 hviezdičiek Predajca sa na AliExpress radí medzi TOP značky a v komentároch zistíte prečo. Kupujúci si pochvaľujú žiarivé farby, kvalitný materiál a rýchle doručenie.

Zobraziť na AliExpress »

2. 3D obliečky

  • Cena: od 10,12 eur/set
  • Doprava na Slovensko: 1,96 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 21-32 dní

Čiernobiele 3D obliečky na 2 vankúše a 1 posteľnú obliečku na dvojposteľ sú originálne, vtipné a jednoducho pravdivé. Určené sú pre neho a pre ňu, pričom vo výhode je samozrejme ona. Obliečky na vankúš sú k dispozícii vo veľkosti 48x74 cm a posteľná obliečka je v ponuke vo šiestich rôznych veľkostiach. Túto posteľnú bielizeň AliExpress odporúčame ako darček k výročiu pre pár, ktorému zmysel pre humor. Ak je pre vás doručovacia lehota príliš dlhá, pozrite si posteľnú bielizeň Dormeo.

3D obliečky

3D povlečenie z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 4,6 z 5 hviezdičiek Väčšina kupujúcich hodnotí nákup 5 hviezdičkami. Podľa ich názoru všetko zodpovedá opisu a rozmery posteľných obliečok sedia. Iba 2 reakcie z 50 sú skôr negatívne a jednému zákazníkovi tovar nebol doručený. Peniaze však dostal obratom naspäť.

Zobraziť na AliExpress »

3. Obliečky jednorožec

Obliečky jednorožec

Obliečky jednorožca z AliExpress.com.

  • Cena: od 30,57 eur
  • Doprava iba do Českej republiky: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 19-30 dní

Cítite sa niekedy ako jednorožec a spolucítite s ich pozitívnou životnou filozofiou? Potom vám určite odporúčame tieto obliečky, ktoré sa zďaleka nehodia iba do detskej izby. Zaručia vám dúhové sny. Vyberte si z 11 veľkostí. Rozmery posteľných obliečok sú podrobne rozpísané v tabuľke pod fotografiami, v popise produktu.

Hodnotenie produktu: 4,6 z 5 hviezdičiek V komentároch sa doteraz objavilo 8 nadšených reakcií kupujúcich a 1 sklamaná reakcia. Predajca sa každopádne za jeden rok svojho pôsobenia na AliExpress zaradil k TOP značkám. To už niečo hovorí samé za seba.

Zobraziť na AliExpress »

4. Detské obliečky

  • Cena: 18,36 eur
  • Doprava na Slovensko: 2,89 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Máte doma malého Minecrafťáka alebo fanúšika Spidermana, ktorého sa vám večer nedarí odtrhnúť od počítača? Možno mu v detskej izbe chýba niečo veľmi zásadné, aby ho to pritiahlo do postele. Napríklad úžasné detské obliečky. Odteraz ho do postele už nebudete musieť prehovárať. Za pokus to jednoducho stojí. Vyberte si obliečky z 3 veľkostí. Rozmery sú podrobne rozpísané v popise produktu.

Detské obliečky

Detské lacné obliečky z AliExpress.com.

Hodnotenie produktu: 5 z 5 hviezdičiek Obliečky zatiaľ ohodnotili iba 2 spokojní zákazníci, obaja zhodne piatymi hviezdičkami. Produkt údajne zodpovedá obrázkom na webstránke AliExpress a rozmery taktiež súhlasia. Fotografie reálneho vzhľadu produktu zatiaľ bohužiaľ do komentárov nikto nepridal.

Zobraziť na AliExpress »

5. Obliečky mapa sveta

Obliečky mapa sveta

Cestovateľské obliečky z AliExpress.com.

  • Cena: od 31,43 eur
  • Doprava na Slovensko: 8,47 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Ste blázni do cestovania a vo vlastnej posteli sa vidíte na dovolenke ešte predtým, než zatvoríte oči? Tieto originálne obliečky sú trefa do čierneho pre všetkých vášnivých cestovateľov. Pred spaním alebo ráno môžete spriadať plány a prstom po mape zablúdiť, kamkoľvek vás práve napadne. Hodia sa aj pre škôlkarov a ich nenútené precvičenie zemepisu. Obliečky zoženiete v 7 rôznych veľkostiach.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5 hviezdičiek Spätná väzba od kupujúcich je veľmi pozitívna. Niektoré komentáre znejú dokonca až veľmi zamilovane. Niet sa čomu čo čudovať! Predajca sa právom radí k TOP značkám a okrem potlače mapy sveta u neho zoženiete aj ďalšie vychytávky do domácnosti.

Zobraziť na AliExpress »

★Chcete nakupovať so zľavami? ★

Nakupujte na čínskom online trhovisku AliExpress.com široké spektrum produktov za super ceny. Využite všetky zľavy a kupóny.

Nakupovať na AliExpress

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa