Nákupy s Evitou - Najväčšie zľavy a ako ich získať

Tipy k nákupuMóda 10. 11. 2021

Najväčší nákupný sviatok na Slovensku odštartuje už budúci týždeň! Nákupy s Evitou prebehnú v dňoch od 14. do 20. mája. Nakupujte v obľúbených obchodoch módu, kozmetiku, vybavenie do domácnosti a mnohé ďalšie so špeciálnymi zľavami!

Nakupujte so zľavou až 50 % vo viac než 500 kamenných obchodoch a 40 e-shopoch v Česku a na Slovensku! Pre uplatnenie zľavy je nutné pri nákupe predložiť zľavový kupón, ktorý nájdete v októbrovom vydaní Evita magazínu.

U našich najbližších susedov má akcia Nákupy OnaDnes niekoľkoročnú históriu. A keďže sa naši českí bratia o tento najväčší sviatok všetkých milovníkov zliav chceli podeliť, už druhýkrát sa uskutoční aj na Slovensku!

Užitočné tipy k Nákupom s Evitou

Nákupy s Evitou prebehnú v strede mája, v dňoch od 14. do 20. mája budete teda môcť nakupovať vo svojich obľúbených obchodoch až s 50 % zľavou! Kde zoženiete zľavové kupóny a ako ich uplatníte? Prejdite si nášho sprievodcu Nákupmi s Evitou a vyťažte zo zliav maximum!

➽ Získajte bonusy a mnoho ďalších zliav

V internetových obchodoch môžete získať extra zľavu až 15 %, stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli.sk.

  • Pre nových užívateľov je pripravená malé predstavnie ako funguje cashback a čo môžete získať.

Evita zľavové kupóny

Skvelé zľavy čakajú len na vás! Nech môžete špeciálne akcie využívať, prvým krokom je zakúpenie májového vydania časopisu Evita. V ňom nájdete všetky platné kupóny do viac než 500 kamenných obchodov a 40 e-shopov na Slovensku a v Česku. Zľavové kupóny sú rozlíšené pre Slovensko a Českú republiku, nakupovať teda môžete aj u našich susedov.

Zľavové kupóny potom uplatníte tak, ako zvyčajne. Pri nákupe v kamenných predajniach predložíte zľavový kupón pri platbe na pokladni. V prípade, že uskutočňujete objednávku cez internet, zadajte zľavový kód do príslušného políčka v nákupnom košíku.

Vyššie zľavy pri platbe kartou Mastercard a Maestro

Vlastníci platobných kariet Mastercard a Maestro pozor! Pre vás sú Nákupy s Evitou ešte výhodnejšie. Pri platbe týmito platobnými kartami získate vyššiu zľavu alebo darček k nákupu. Bližšie podrobnosti nájdete priamo na zľavových kupónoch.

Kde zľavové kupóny získam?

  1. Sledujte Tipli Nákupy s Evitou, kde pre vás priebežne zľavy aktualizujeme
  2. V detail obchodu na Tipli
  3. V magazíne Evita

Mapa zliav

Prezrite si, kde môžete zľavové kódy využiť v kamenných obchodoch.

mapa nákupy s Evitou

Nákupy s Evitou mapa na celom území Slovenska.

Tipli TIP: Prihláste sa na webovej stránke Nákupy s Evitou k odberu noviniek. Informácie o zaujímavých zľavách a ďalších atraktívnych ponukách tak dostanete medzi prvými.

Prezrite si aktuálne zľavové kupón na nákupy s Evitou

Všetky zľavy a zľavové kupóny Nákupy s Evitou pre rok 2018 nájdete na portáli Tipli. Máme pre vás pripravený kompletný zoznam Nákupov s Evitou, ktoré určite oceníte. Chcete vedieť, kde tento rok ušetríte na Nákupoch s Evitou? Pozrite sa na dlhý zoznam zliav, kde si vyberie každý.

Zľavové kupóny Nákupy s Evitou 2018

Súvisiace obchody

Answear, Big Brands, Hej.sk, 4home, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa