NOTINO: Luxusná starostlivosť za super cenu

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 9. 6. 2022

Jeseň vie byť pekne nepríjemná. Skrášlite si ju s kozmetickými produktmi NOTINO! Relaxujte, rozmaznávajte sa, hydratujte, regenerujte a zbytočne pritom nemíňajte. S NOTINO produktmi bude jeseň voňavejšia a dni veselšie. Prezrite si naše tipy!

Jesenné pochmúrne počasie priamo vyzýva k rozmaznávaniu. Užite si voňavý horúci kúpeľ, alebo si doprajte relax s pleťovou maskou. Už sa tešíte na plesovú sezónu? Na eshope NOTINO zoženiete všetko, od dekoratívnej kozmetiky po zvodné parfémy, a to z pohodlia domova. A s Tipli pritom navyše ušetríte! Stačí využiť Notino zľavový kód.

Ako nakupovať na NOTINO lacno? S cashbackom!

Vďaka cashbacku môžete na NOTINO.sk ušetriť až 5 % z pôvodnej ceny! Nákupu online sa nemusíte báť, pretože eshop garantuje 90 dní na vrátenie peňazí. Čím viac nakúpite, tým viac peňazí dostanete späť. Stačí sa zadarmo zaregistrovať na Tipli a potom už nakupovať, ako ste zvyknutí. Je to jednoduché!

Ako funguje cashback »

Skrášlite sa s originálnou kozmetikou. Vybrali sme NOTINO produkty, ktoré priamo volajú po odpočinku a chvíľam rozmaznávania. A keď nakúpite online, ostane vám viac času pre seba! Prehliadnite si i naše letáky s drogériami a parfumériami a vyberte si z úžasnej ponuky zliav.

Carolina Herrera Good Girl: Prevoňajte si jeseň

Nič nie je príťažlivejšie, ako dobre zvolený parfém. Na eshope NOTINO si môžete vybrať z luxusných vôní pre mužov aj ženy. A pokiaľ chcete prevoňať svoj domov, vyberte si napríklad voňavú sviečku alebo aroma lampu.

Orientálna kvetinová vôňa Carolina Herrera Good Girl nádherne zmyselne vonia a navyše má skvelý designový flakón v tvare lodičky.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena 62 eur
Cena s cashbackom58,90 eur
notino vůně

Tip: Práve teraz je na parfémy NOTINO zľava40 %, využite ju! Na eshope okrem iného nájdete a parfémové darčekové sady pre ňu aj pre neho. A na Vianoce už nemusíte nič riešiť!

Max Factor Lipfinity: Make-up, čo vydrží všetko

notino rúž

Či už idete na prechádzku, alebo tancovať na ples, jeseň môže dať make-upu poriadne zabrať. Kvalitna kozmetika je základ perfektného looku. A že sa predraží? S nami nie! Na NOTINO.sk zoženiete aj prírodnú kozmetiku.

Dlhotrvajúci rúž Max Factor Lipfinity sľubuje výdrž až 24 hodín, výraznú farbu a bezchybný vzhľad.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena 7,40 eur
Cena s cashbackom7,03 eur

Tip: Chcete vedieť, ako dlho rúž drží? NOTINO recenzie nájdete priamo pri každom produkte. Prečítajte si hodnotenia spokojných zákazníkov. Je super vedieť, čo naozaj kupujete! Nezabudnite pozrieť NOTINO leták či nie sú najlepšie produkty práve v akcii!

Olaplex: Relaxujte s NOTINO

Odpočívať je dôležité a s pleťovou maskou alebo maskou na vlasy to ide ešte lepšie! Alebo si zapálte vonnú sviečku a ponorte sa do voňavého kúpeľa. Uvolníte sa a zabudnete na stres!

Masku Olaplex Professional Hair Perfector používajú kadernícké salóny a dobre vedia prečo. Maska hĺbkovo regeneruje farbené vlasy ako žiadna iná.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Bežná cena 22,40 eur
Cena s cashbackom21,28 eur
olaplex notino

Pokiaľ si chcete vyskúšať alebo vyzdvihnúť objednané produkty, môžete navštíviť jedno z oficiálnych výdajných miest. Pozrite sa, aké sú NOTINO otváracie hodiny.

Adresa
Otváracie hodiny
AdresaBajkalská 9, 831 04 Bratislava, Nové mesto
Otváracie hodiny Po - Pia 08:00 - 19:00, So - Ne zatvorené
Adresa Bratislava Central Metodova 6, 82108 Bratislava
Otváracie hodinyPo - Ne 10:00 - 21:00

Nakupovanie online nebolo nikdy jednoduchšie. Urobte radosť sebe alebo svojim blízkym a nezaťažujte sa predvianočným stresom. Pokiaľ máte málo času, nezabudnite sa pozrieť na Tipli letáky, aby ste vedeli, kedy a kde nakúpiť múdro. Míňajte čas aj peniaze s rozumom!

Chcete vedieť ako nakupovať kvalitnú kozmetiku lacnejšie až o 10 % ?Zaregistrujte sa a každý nákup budete mať odteraz lacnejší.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Súvisiace obchody

Vivantis, Notino, ORIFLAME, 101 Drogerie, Avon, Yves Rocher

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa