Novinky z Tipli #10

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Dlho ste od nás nepočuli, však? Makáme ako blázni, a tak sme si od obľúbených Noviniek z Tipli dali na chvíľku pauzu. Sľubujeme, dnes všetko vynahradíme a uspokojíme vašu zvedavosť! :-)

V dnešnom diele prezradíme niečo o novej súťaži, pozrieme sa na Deň matiek na Tipli a neobídeme ani dávku nových obchodov! Pohodlne sa usaďte - ideme na to!

Deň matiek. Ako ste sa na neho pripravili?

Sviatok všetkých mamičiek je už zajtra! Vieme, že výber darčeka je niekedy "fuška" preto sme sa na Deň matiek pripravili s predstihom. Ako?

Nové obchody na Tipli

Lukáš s pridávaním obchodov nezaháľal a na Tipli môžete nakúpiť už vo viac než 200 obchodoch! Vďaka samozrejme nepatrí iba Lukášovi, ale aj vám - kvôli vašim tipom nachádzame stále viac a viac skvelých e-shopov. Chýba v zozname váš obľúbený? Neváhajte nám napísať!

Sconto nábytok

Novinky z Tipli #10

Sconto je súčasťou nemeckého koncernu Höffner, ktorý patrí k najväčším predajcom nábytku v Európe. V jeho e-shope nájdete kompletný sortiment bytového nábytku. Spríjemnite si s ním svoje bývanie.

TvojŠtýl.sk

Novinky z Tipli #10

Nebaví vás už nosiť rovnaké veci ako ostatní? Vyniknite z davu a oblečte sa s Tvoj Štýl, kde všetko oblečenie navrhujú a šijú sami. Okrem oblečenia tu nájdete kreatívne doplnky pre váš telefón, domácnosť, či každodenné nosenie.

Bio Smile

Novinky z Tipli #10

Žiarivý úsmev je jedna z vecí, ktoré si na nás ľudia všimnú ako prvé. Na Bio Smile nájdete všetko, čo pre snehobiele zuby potrebujete - od špeciálnych pást na zuby po celé sety na bielenie.

Píšeme pre vás články!

V dnešnej dobe je každý bloger, foodbloger alebo ešte horšie - YouTuber! Jou! My v Tipli ideme s dobou, a tak pre vás každý týždeň pripravujeme poctivú dávku aktuálnych článkov.

Ešte ste nemali možnosť dostať sa k nášmu magazínu? Predstavíme vám tie najobľúbenejšie výtvory.

Najobľúbenejšie články

Sledujeme za vás ponuky obchodov

Každý den zadajú naše prsty a počítačové klávesy desiatky zliav. Tie zaujímavé pridáme ku konkrétnemu obchodu, kde počkajú, kým si ich všimnete a ušetríte nejaké to euro.

Novinky z Tipli #10

Chcete ušetriť na maximum? Sledujte naše rubriky:

  • Akcie týždňa - každý pondelok prinášame 5 tipov na zaujímavé zľavové ponuky obchodov
  • Tipy z Číny - každý utorok chystáme TOP 5 produktov, ktoré kúpite v čínskych e-shopoch.

Pripravujeme pre vás súťaže

Novinky z Tipli #10

Hokejový sviatok roka je tu! MS v ľadovom hokeji 2017 sú v plnom prúde, preto sme sa rozhodli, že nenecháme vyhrávať iba našich hokejistov. Vymyslite a zdieľajte na facebooku originálny pokrik, za ktorý môžete získať hokejový fanset v hodnote 100 € zadarmo! Fanset obsahuje:

  • Sud piva
  • Hokejový dres
  • Hokejovú parochňu
  • Bedňu chipsov

Užívajte si fandenie naplno! Súťaž prebieha do 21.5.2017 do 15:00. Bližšie informácie a podmienky nájdete v našom článku Súťaž MS v hokeji 2017.

Súvisiace obchody

Tvoj Štýl, SCONTO nábytok

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa