Novinky z Tipli #2

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Tipli rastie ako blázon..Každý deň pridávame nové a nové obchody a vyjednávame ešte lepšie podmienky. A to všetko len pre vás! :-) Aby ste sa v tej kope ponúk nestratili, prichádzame s pravidelnou rubrikou, kde vám predstavíme nové obchody na Tipli. Tak poďme na to!

Zaujímavých obchodov máme na Tipli množstvo. A s ktorými sa môžete po novom stretnúť pri svojich nákupoch?

Prezdravie.sk

Novinky z Tipli #2

Ako sa hovorí, “zdraví majú tisíce prianí, chorí iba jedno”. Určite s nami súhlasíte, že zdravie je to najdôležitejšie, čo máme. Preto by sme ho mali chrániť za každú cenu a všetkými dostupnými prostriedkami. Prezdravie.sk je internetový e-shop s doplnkami stravy, prírodnou kozmetikou, zdravotnými prístrojmi a zdravou výživou na Slovensku.

Nakúpiť na Prezdravie.sk

MTnábytok.sk

Novinky z Tipli #2

Zariaďujete si svoj nový byt alebo vás už omrzela vaša stará sedačka, či nábytok? Ste na správnej adrese! Novým nábytkom k lepšiemu bývaniu a rodinnej pohode. Internetový obchod MTnábytok.sk je e-shop číslo jedna s nábytkom na slovenskom internete.

Vybrať si na MTnábytok.sk

Blancheporte.sk

Novinky z Tipli #2

Za francúzskou módou už dávno nemusíte jazdiť do Paríža! Na Blancheporte.sk nájdete najširší výber francúzskej a španielskej módy na slovenskom trhu. Okrem dámskej a pánskej módy každého druhu tu nájdete aj väčšie veľkosti pre plnoštíhle ženy. A ak chcete dodať francúzsky nádych aj vašej domácnosti, určite si na e-shope vyberiete.

Vybrať si na Blancheporte.sk

Nazuby.eu

Novinky z Tipli #2

Túžite mať úsmev ako hollywoodska celebrita? Zuby sú jednou z vecí, ktoré si na nás ľudia všimnú ako prvé - tak nech pekne žiari a nehanbíte sa ho ukazovať! Nazuby.eu ponúka komplexnú starostlivosť o vašu ústnu dutinu. Či už zháňate kvalitné elektrické zubné kefky, bieliace pasty, ústne vody alebo riešite zápach z úst, tu vám poradia so všetkým, čo vás trápi. Súčasťou je aj zubná poradňa, kde vám pomôžu s akýmkoľvek problémom.

Porozhliadnuť sa na Nazuby.eu

FutbalovýSen.sk

Novinky z Tipli #2

Ste blázon do futbalu a nenecháte si ujsť ani jeden zápas? Čo tak tentokrát zažiť skutočnú atmosféru na štadióne namiesto bežného fandenia pred “telkou”? Futbalovýsen.sk je zážitková cestovná kancelária, ktorá plní každý rok futbalové sny tisíckam klientov na najlepších európskych zápasoch. Navyše ponúka prvotriedny servis - online check-in na letenky, ubytovanie s raňajkami, letiskové transfery vo väčšine destinácií, cestovné poistenie vrátane storna zájazdu a samozrejme vždy ochotného delegáta.

Vybrať si na FutbalovýSen.sk

Chýba vám na Tipli nejaký obchod? Napíšte nám. Urobíme všetko možné a možno aj nemožné, aby sme daný obchod pridali medzi našich partnerov.

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa