Novinky z Tipli #4

Tipy k nákupuZo života Tipli  |  Ostatné 10. 11. 2021

Týždeň utiekol ako voda a my sa nevieme dočkať, kedy vám povieme, čo všetko sa u nás udialo. A že toho bolo! Korunovali sme kráľa Tipli, pridali množstvo nových obchodov...a možno v dnešnom diele spoznáte aj Lukáša? Chcete sa dozvedieť viac? Pohodlne sa usaďte a čítajte ďalej.

Kráľ Michal

Keďže nás je už hojný počet, v Tipli oslavujeme narodeniny takmer každý týždeň (kto by sa sťažoval, keď vás v práci čaká skvelá torta a chlebíčky :-) ). Tento týždeň oslavoval náš šéf Michal, ktorý okrem lístka na maratón dostal aj korunu - a tak sa stal kráľom nášho dňa. A že si to panovanie nášmu malému Tipli kráľovstvu užíval. :-)

Novinky z Tipli #4

Nové obchody na Tipli

Kde s nami po novom ušetríte peniaze? Kolega Lukáš opäť nezaháľal a nových obchodov na Tipli máme rovno 14! Ktoré to sú? Mrknite na výber TOP 3.

Air Malta

Novinky z Tipli #4

Slniečko svieti a vám už určite utiekli prvé myšlienky na dovolenku. Kde zmiznúť za teplom? Malta je bezpochyby skvelou možnosťou. Letenky na ňu (priamo z Prahy) ale aj do iných európskych a svetových destinácií výhodne kúpite s Air Malta.

Porozhliadnuť sa na Air Malta

Eukanuba

Novinky z Tipli #4

Pri výbere obchodov nemôžeme zabudnúť na našich domácich miláčikov. Predsa musíme nášmu štvornohému priateľovi nejak oplatiť to, že nás každý deň vyprevádza do práce a rovnako na nás čaká, keď sa vraciame domov. Ak si výberom krmiva nie ste tak úplne istí, nechajte si poradiť v našom článku Ako rozmaznávať domácich miláčikov. Krmivo Eukanuba svojmu chlpáčovi budete závidieť aj vy.

Vybrať si na Eukanuba

Relaxero.sk

Novinky z Tipli #4

Trojicu najlepších uzatvára Relaxero.sk. Ako si už domyslíte z názvu, tento e-shop sa stará o náš oddych a relax. Ponúka pobyty, zájazdy a ubytovanie za veľmi nízke ceny, aby si skvelú dovolenku mohol dovoliť naozaj každý. Pripravte si nezabudnuteľný cestovateľský zážitok!

Omrknúť si Relaxero.sk

A to najlepšie nakoniec!

Novinky z Tipli #4

Dámy a páni je to tu! My v Tipli držíme svoje slovo. A keď sme vám sľúbili, že vám predstavíme kolegu Lukáša, proste to urobíme. :-)

Ehm, takže to je on, Tipli srdca šampión. Tento krásavec sa stará o to, aby boli vaše nákupy na Tipli čo najpestrejšie. Žiadny obchod jeho oku neunikne, a tak sa môžete tešiť na stále nové a nové obchody. Okrem toho, že Lukáš pridáva nové obchody, vyjednáva tiež špeciálne podmienky u partnerov, aby boli cashback odmeny čo najvyššie!

Máte obľúbený obchod, ktorý na Tipli zatiaľ neviete nájsť? Napíšte nám do diskusie a Lukáš sa o to postará. :-)

Súvisiace obchody

Relaxero.sk, Air Malta

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa