Novoročné chudnutie: Jedálniček na mieru a zdravé recepty

Tipy k nákupuRodičia a deti  |  Chudnutie 10. 11. 2021

Pre mnohých je Nový rok spojený predovšetkým s nejakým tým novoročným predsavzatím. Nie každý sa stravoval práve ukážkovo, podľa zásad zdravej výživy a navyše počas Vianoc veľa z nás zavŕši uplynulý rok poriadnou kalorickou nádielkou. Urobiť niečo so svojou postavou sa tak stalo jedným z najčastejších novoročných úloh.

Kedy začať s chudnutím?

novoročné chudnutie

Odpoveď je prostá, kedykoľvek. Dôležité ale je, aby ste boli pevne presvedčený, že to chcete urobiť pre seba. Dôvody ako nový vzťah, blížiaca sa letná dovolenka, triedny zraz alebo napríklad Nový rok sú síce pekné, no väčšina z nich neprináša tú správnu motiváciu.

Dôležité je dať si splniteľný cieľ a okrem zmeny stravovacích návykov a zapojenia zdravých receptov sa zamerať aj na pravidelný pohyb. Základom je si tiež uvedomiť, že ak chcete trvalý výsledok, je potrebné kompletne zmeniť svoj životný štýl a to raz a navždy.

V kľude si sadnite a spíšte si všetky výhody, ktoré vám vysnívaná postava prinesie. Môže to byť napríklad zlepšenie zdravotného stavu, lepšia fyzická kondícia, novo nadobudnuté sebavedomie, možnosť lepšie sa obliekať a ďalšie. Ak by ale nastala situácia, keď budete mať chuť s chudnutím skoncovať, vráťte sa k tomuto zoznamu. Hneď sa vám vráti vaša motivácia.

Ako začať s chudnutím?

novoročné chudnutie

Pýtate sa čím začať, keď už sa rozhodnete pre chudnutie alebo kompletnú zmenu životosprávy? Jednou z možností, ako si svoje úsilie značne uľahčiť, je vyskúšať Pestrý jedálniček. Za okamih získate jedálniček zostavený presne na mieru a budete mať istotu, že sa stravujete zdravo a plnohodnotne, aby ste dosiahli požadovaný výsledok.

Pestrý jedálniček a na živiny bohatá a správne zostavená strava je tým najdôležitejším, nie len pri chudnutí. Jedzte vyvážené jedlá a do jedálnička zaraďte dostatok zeleniny. Dbajte na pravidelnosť, nehladujte, dodržiavajte pitný režim, športujte a nestresujte sa.

Vďaka magazínu Pestrého jedálnička sa navyše dozviete množstvo nápomocných informácií nie len o chudnutí a cvičení. Nájdete tu tiež aj tipy na zaujímavé a zdravé recepty, tipy, kde výhodne nakupovať a množstvo ďalších.

Existuje diéta, ktorá naozaj funguje?

novoročné chudnutie

Počuli ste už o KetoFit? Ide o obľúbenú diétu vytvorenú výhradne pre ženy, vďaka tomu berie táto diéta špeciálny ohľad na funkcie ženského tela. Ketodieta bola vytvorená odborníkmi na stravu pre vrcholových športovcov a zakladá si na tom, že ide o plnohodnotnú náhradu stravy. Žiadne doplnky, len skutočná strava. KetoFit sľubuje, že budete chudnúť bez pocitu hladu a trápenia. Súčasťou diéty sú totiž aj teplé jedlá.

KetoFit vyskúšali už tisíce žien a mnohým z nich pomohol tento program k zásadnej životnej zmene. Na svojich stránkach sa tvorcovia populárnej diéty chvália tým, že výrobok by svojej kamarátke odporúčalo 99,1 % žien! Okrem chudnutia si klientky chvália aj zlepšenie pleti, vlasov a viac energie. Hodnotenie KetoFitu užívateľkami je 4,4 hviezdičiek z 5!

Ďalšou výhodou KetoFitu je paleta výrobkov, z ktorých by si dokázal vybrať aj ten najmaškrtnejší jazýček. Máte chuť na zdravú čokoládu, polievku alebo chlieb? Nie je problém! K dispozícii je toho samozrejme omnoho viac.

Keto diéta jedálniček na týždeň

Chcete poznať tajomstvo ketodiéty?Získajte vzorový jedálniček na celý týždeň úplne zadarmo. Pre viac informácií sa stačí zaregistrovať.Zaregistrovať saRegistrovať sa cez Facebook

Keď strava a pohyb nestačia

novoročné chudnutie

Ak nenachádzate cestu, ako schudnúť, uvedomte si, že okrem jedla a cvičenia hrá podstatnú rolu aj psychika. To, že ste zmenili jedálniček a začali cvičiť je chvályhodné, no je dôležité sa zamerať aj na vašu psychickú pohodu. Stres totiž môže mať na svedomí to, že sa vám nedarí chudnúť.

Ak nie ste v dobrom rozpoložení, vždy sa to najvýraznejšie prejaví na trávení. Ľudia s nadváhou mávajú často depresie alebo nízke sebavedomie. Tieto negatívne emócie spôsobujú vyplavenie látok spomaľujúcich metabolizmus a ukladanie nadmerných tukových zásob.

Zamyslite sa, či starosti, ktoré si robíte nie sú zbytočné a začnite sa na život pozerať z tej pozitívnej stránky. Uvidíte, že všetko potom pôjde lepšie, nie len chudnutie!

Neradi chodíte do fitka? Cvičte z pohodlia domova!

Chcete si zacvičiť doma a hľadáte inšpiráciu, ktorá skutočne zaberie? Robte len to, na čo vaše sily naozaj stačia. S videokurzami od Zhubni chytře sa udržíte v kondícii jednoducho a rýchlo. Vďaka cashbacku od Tipli navyše ušetríte. Z peňazí, ktoré zaplatíte, totiž získate 10 % späť!

Vyzkoušet kurzy »

Súvisiace obchody

Pilulka.sk, Notino, GymBeam, BENU Lekáreň, Ketofit.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa