Novoročný výpredaj na Hej.sk je v plnom prúde! Čo sa oplatí nakúpiť?

Tipy k nákupuAkčné ponuky a výpredaje  |  Nakupovanie  |  Povianočné výpredaje 10. 11. 2021

Z každej strany na vás vyskakuje výpredaj, super akcie v podobe novoročného výpredaja a lákavé povianočné zľavy? Možno tiež premýšľate, že by ste si niečo za dobrú cenu v tento čas kúpili. Oplatí sa to? Pozrite si pár tipov na produkty rozdelené do troch cenových kategórii, ktoré sa oplatí v tomto novoročnom výpredaji naozaj kúpiť.

Prečo nakupovať za vysoké ceny, keď sa to dá aj lacnejšie? Elektronika a príslušenstvo, elektrospotrebiče do kuchyne a domácnosti, biela technika, mobily a notebooky či herné konzoly, to všetko a ešte viac kúpite počas novoročného výpredaja v obchode Hej.sk aktuálne za super výpredajové ceny ! Zľavy šplhajú až do neuveriteľných výšok 80 %. Pozrite sa, čo sa oplatí kúpiť a koľko môžete ušetriť.

Produkty do 50 €

Slúchadlá Sony

sluchátka

Vychutnajte si svoju obľúbenú hudbu v štýlových Sony sluchádlach.

Pri častom cestovaní, ale aj v pohodlí domova určite každý ocení kvalitné sluchádla. Slúchadlá Sony v bielej, čiernej alebo ružovej farbe ponúkajú skladaciu konštrukciu na pohodlné nosenie zo sebou, 1,2 m dlhý kábel a klasický 3,5 mm Jack. Výhodou sú vypolstrované náušníky, ktoré zabezpečia pohodlnosť a netlačia ani pri niekoľkohodinovom počúvaní hudby. Tieto Sony sluchádlá z hej.sk dokážu dostať vysokú hlasitosť aj z menej výkonných zdrojov zvuku ako napríklad MP3 prehrávača, tabletov či smartphonov.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Slúchadlá Sony
Bežná cena 21,90 €
Cena po zľave 15,90 €
Cena s cashbackom 15,86 €
Ušetríte6,04 €
Kúpiť slúchadlá na Hej.sk »

Parný hrniec

S novým rokom chcete zdravšie jesť a začať zdravý životný štýl? Tým pravým pomocníkom je pre vás určite bude parný hrniec. Pripravíte s ním jednoduché a hlavne zdravé recepty. Najväčšou výhodou je, že potraviny pri varení nestrácajú svoju prirodzenú chuť ani vitamíny. Varenie s parným hrncom je rýchle, zdravé a úsporné. Uvaríte v ňom naozaj čokoľvek. Mäso a ryby, ryžu, rôzne druhy zeleniny a dokonca aj vajíčka. Parný hrniec Eta obsahuje tri nádoby s objemom 12,25 litra. Stačí ak všetky ingredience vložíte do hrnca a o pár minút máte dokonalé a zdravé jedlo na tanieri.

parný hrniec

Dizajnový parný hrniec , ktorý pripraví kvalitné a zdravé jedlo.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Parný hrniec
Bežná cena 57,99 €
Cena po zľave 35,90 €
Cena s cashbackom 35,45 €
Ušetríte22,54 €
Kúpiť parný hrniec na Hej.sk »

Epilátor Panasonic

epilátor

Hladká pokožka bez jediného chĺpku.

Aj vy máte radi pocit hebkej pokožky a bez chĺpkov? Nemáte však na pravidelné holenie čas alebo vás to jednoducho nebaví? Začnite používať elektrický epilátor! Chĺpky dokáže odstrániť naozaj rýchlo a bezbolestne. A čo je najlepšie, používať ho môžete nielen na sucho, ale aj vo vode. Na jedno nabitie vydrží až 30 minút, takže ho môžete používať dokonca bez kábla. Hlavica je pohyblivá a telu sa jednoducho prispôsobí. Veľkým plusom sú dva kotúče, ktoré odstránia naozaj každý chĺpok. S epilátorom Panasonic bude holenie odteraz rýchle a pohodlné.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Epilátor Panasonic
Bežná cena 60,17 €
Cena po zľave 39,90 €
Cena s cashbackom 39,40 €
Ušetríte20,77 €
Kúpiť seiplátor na Hej.sk »

Nakupujte vo výpredaji a získajte cashback navyše!

Chcete dostať za každý online nákup peniaze späť? Stačí sa zadarmo zaregistrovať na cashback portál Tipli.sk. Prekliknite sa na stránky partnerských obchodov a získajte určité percento z každého nákupu na internete. Nakupujte vo výpredaji a získajte tak ešte väčšiu zľavu na svoj nákup!.

Nakupovať výhodnejšie s cashbackom »

Produkty do 150 €

Domáca pekáreň

Obľúbená a overená značka Tefal ponúka za výhodnú cenu domácu pekáreň. Ak milujete vôňu čerstvo upečeného chleba, bude táto pekáreň priamo pre vás. S pekárňou Tefal si môžete čerstvé pečivo dopriať kedykoľvek naň dostanete chuť, v podstate takmer bez práce. Domáca pekáreň ponúka celkom 16 rôznych programov. Okrem chleba a bagiet vám pripraví aj ovocný džem, koláč alebo cestoviny. Nechýbajú pribalené tematické knihy plné receptov, plechy proti pripáleniu a veľkou výhodou je ponuka odloženého štartu, s ktorou si chlebík pripravíte naozaj podľa vlastných potrieb.

domáca pekáreň

S domácou pekárňou budete mať čerstvé pečivo kedykoľvek.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Domáca pekáreň
Bežná cena 180 €
Cena po zľave 135 €
Cena s cashbackom 133,31 €
Ušetríte46,69 €
Kúpiť pekáreň na Hej.sk »

Navigácia

navigácia

Dorazte do cieľa včas a bez problémov.

Ak patríte k tým, ktorý sa na cestách často strácajú a hľadajú tú správnu a najrýchlejšiu cestu, je tu pre vás navigácia Navitel so 7palcovým dotykovým displejom, detailnými mapami Európy, celkovo 47 krajín. Veľkým bonusom je doživotná aktualizácia zadarmo, a to až 4x ročne. Celá navigácia je v českom jazyku a určite uvítate databázu radarov či asistenta jazdných pruhov. S touto navigáciou z obchodu hej vás na cestách naozaj nič neprekvapí. Navigácia je ľahká, váži len 200 g a na cestu vo večerných hodinách vám poslúži príjemne podsvietený displej.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Navigácia Navitel
Bežná cena 136 €
Cena po zľave 79,90 €
Cena s cashbackom 79,70 €
Ušetríte56,30 €
Kúpiť navigáciu na Hej.sk »

Pákový kávovar DeLonghi

Patríte medzi milovníkov kávy a prvé čo po prebudení rano potrebujete je lahodný čierny nápoj? Pripravte si kávu jednoducho a rýchlo doma. Stavte na kvalitu značky DeLonghi a investujte do kvalitného kávovaru. Exkluzívny pákový kávovar DeLonghi sa postará o to, že vás deň bude začínať vždy šálkou kvalitnej kávy ako z kaviarne. Pákový kávovar s príkonom 1 450 W a tlakom čerpadla 15 barov vám pomôže pripraviť lahodné espresso, ale aj capuccino alebo latte macchiato. Nechýba tiež úsporný režim a zásobník na vodu s objemom 1,2 litra.

kávovar

Začnite deň šálkom kvalitnej kávy.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Pákový kávovar
Bežná cena 239 €
Cena po zľave 149 €
Cena s cashbackom 147,14 €
Ušetríte91,86 €
Kúpiť kávovar na Hej.sk »

Produkty nad 150 €

Hracia konzola Xbox One

xbox

Zrelaxujte a zabavte sa s hernou konzolou Xbox One S.

Radi relaxujete a trávite voľný čas pri hrách alebo jednoducho chcete niekoho obdarovať darčekom, ktorý si sám možno nekúpi? Herná konzola Xbox One S bude určite tým pravým. Vnútorná HDD pamäť a živšie farby umožňujú hrať tie najlepšie hry a vy si tak užijete oveľa viac zábavy. Hráčov určite poteší moderná technológia HighDynamicRange, možnosť streamovania 4K videa prostredníctvom Netflix či sledovanie UHD Bluray filmov. Rozlíšenie 4K Ultra HD a Bluetooth poteší aj tých najnáročnejších.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Xbox One S
Bežná cena 379 €
Cena po zľave 229 €
Cena s cashbackom 228,43 €
Ušetríte150,57 €
Kúpiť Xbox na Hej.sk »

Kuchynský robot ETA Gratussino

Dokonalé vymiešané cesto, vyšľahaný krém či rovnomerne nastrúhaná zelenina. To všetko a ešte viac dokáže kuchynský robot ETA Gratussino. Osloví vás nielen moderným a elegantným vzhľadom ale aj veľkou 4,5 litrovou nerezovou misou a bohatou výbavou, s ktorou môžete šľahať, miešať, miesiť, ale aj strúhať, mlieť a plniť. Zvládnete s ním aj smoothie recepty. Je to praktický a veľmi tichý pomocník s výkonom 800 W. Väčšinu príslušenstva jednoducho umyjete v umývačke riadu. Kuchynský robot navyše disponuje bezpečnostnou tepelnou poistkou, ktorá bráni prehriatiu motora a zaistí dlhú životnosť.

kuchynský robot

Elegantný kuchynský robot dokonale vymiesi cesto.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Kuchynský robot
Bežná cena 229 €
Cena po zľave 189€
Cena s cashbackom 186,64 €
Ušetríte42,36 €
Kúpiť kuchynský robot na Hej.sk »

Notebook Lenovo IdeaPad

notebook

Spoľahlivý spoločník na prácu aj zábavu.

Máte radi jednoduchosť, ale zato spoľahlivosť a dlhú výdrž? Perfektným parťákom pre vás bude 14 palcový notebook Lenovo IdeaPad so Full HD rozlíšením, 64 GB flash pameťou a špeciálnym ochranným náterom proti opotrebeniu. Plynulosť vám zaistí 4 jadrový 1,1 GHz procesor a 4 GB RAM karta s grafickým zázemím HD Graphics 500. Určite uvítate až 8 hodinovú výdrž batérie a ročné predplatné MS Office 365. Kompaktný, odolný a výkonný. Presne taký je Lenovo IdeaPad, s ktorým budete určite spokojný.

Bežná cena
Cena po zľave
Cena s cashbackom
Ušetríte
Notebook Lenovo
Bežná cena 353 €
Cena po zľave 259 €
Cena s cashbackom 258,35 €
Ušetríte94,65 €
Kúpiť notebook na Hej.sk »

Osobný odber ZADARMO

Nemusíte platiť zbytočne drahú dopravu a čakať na doručenie tovaru niekoľko dní. Ak nakúpite na hej.sk , tovar si môžete vyzdvihnúť v ktoromkoľvek odbernom mieste na Slovensku hneď nasledujúci deň po objednaní. Na výber máte 4 HEJHOUSE pobočky a 13 partnerských predajní. Osobný odber je samozrejme ZADARMO. Pozrite sa, kde všade sa hej.sk predajne nachádzajú, skontrolujte si otváracie hodiny a zakúpené produkty si vyzdvihnite osobne. Okrem toho máte k dispozícii aj 3 Hejhouse domy, ktoré slúžia ako výdajne a kamenné predajne zároveň. Tovar si tak môžete pred vyzdvihnutím pozrieť.

Nakupovať na Hej.sk »

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, TPD, AliExpress, Datart

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa