Objavte Kiwi letenky so zľavou navyše

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Plánovanie dovolenky vie byť niekedy komplikované. Kedy a kam ísť, kde sa ubytovať a predovšetkým, ako sa dostať do vytúženej destinácie? S vyhľadávačom leteniek Kiwi.com to však ide jedna radosť.

Lietanie lietadlom po svete je čím ďalej tým jednoduchšie. Tento druh cestovania je dokonca lacnejší, než iné typy dopravy na dlhšie vzdialenosti. Hlavne, ak si viete správne vybrať tú najvýhodnejšiu letenku na dovolenku. Vyhľadávač leteniek Kiwi.com vám s tým pomôže. Jeho vyhľadávacie nástroje totiž umožňujú vybrať si pre vás to najlepšie.

Kiwi porovnáva ceny

Kiwi ponúka letenky od najrôznejších leteckých spoločností a rovno ich pre vás porovnáva. Sám vám odporučí tú najlacnejšiu letenku, s najkratšou dobou letu a najviac výhodnú pre vás. Kiwi.com letenky často patria k tým najlacnejším, pretože na dlhšie trasy kombinujú spoje rôznych leteckých spoločností, a to vrátane tých low-costových. Ak ste ešte nakupovali letenky cez vyhľadávač leteckých spojení Kiwi.com, ponúkame vám prehľadnú príručku pre cestovateľov.

S Kiwi sa nemusíte báť prestupov, ani zmeškaných letov. Ak by náhodou vaše lietadlo malo meškanie a vy ste nestihli nadväzujúci let, Kiwi vám nájde náhradný let alebo vám vráti peniaze. Ak uviaznete na letisku, zaplatí za vás hotel či občerstvenie.

Kiwi letenky

Rezervujte si Kiwi letenky na vašu najbližšiu dovolenku.

S Kiwi sa dostanete kamkoľvek po celom svete - od Grécka až po Južnú Kóreu. Keď si k lacným letenkám pripočítate ešte navyše cashback, ušetríte na dovolenke pekné peniaze. Nájdite si vašu obľúbenú destináciu, vyberte si vhodný termín, najvýhodnejšiu cenu a vydajte sa do sveta.

Vyhľadať letenky na Kiwi.com

Lacné letenky Kiwi podľa miesta príletu

Kiwi pomôže nájsť časovo výhodné a lacné letenky. Cena leteniek sa totiž výrazne líši aj podľa výberu letiska, na ktorom v danej krajine pristanete. Môžete si teda vybrať letisko, ktoré najlepšie ladí s vašim ubytovaním a cez Kiwi nakúpiť lacnejšie letenky.

Výhodné letenky Kiwi podľa termínu

Cena leteniek sa líši pochopiteľne aj od výberu termínu, a to aj o niekoľko stoviek. Keď letenky hľadáte v časovom predstihu, už v samotnom kalendári vidíte, koľko vás bude stáť jednosmerná aj spiatočná letenka aj na pol roka dopredu. Termín tak môžete prispôsobiť tej najlepšej cene. Pozor však na to, že nie vždy najlepšia cena je tá najvýhodnejšia. Pred kúpou letenky si zistite, či v danom období nie je v krajine obdobie dažďov, aby ste nemali pokazenú dovolenku.

Aké má Kiwi.com recenzie?

Kiwi.com si od roku 2012 na Slovensku pripísalo už cez 2 milióny úspešných rezervácií a spokojných zákazníkov. Rýchlo získava na popularite medzi občasnými aj pravidelnými cestovateľmi. Aké nájdete na Kiwi.com recenzie?

Kiwi hodnotenie

S nákupom cez Kiwi.com budete spokojní.

★ Chcete cestovať na dovolenku výhodnejšie? ★

Vyberte si leteckú spoločnosť, ktorá vás dopraví na vysnívanú dovolenku a nakupujte letenky cez výhodný cashback Tipli.sk. Z každého nákupu získate peniaze späť.

Súvisiace obchody

Booking, Hotels.com, Kiwi.com, Iberia, Vueling

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa