Pelechy pre psov? Vyberajte lacno na AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Domáci miláčikovia  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Psičkári pozor! Našli sme pre vašich štvornohých miláčikov 5 komfortných doplnkov z AliExpress, bez ktorých by poriadny šlofík skrátka nebol ten pravý. AliExpres ponúka všetko za super ceny a ešte k tomu aj s dopravou zdarma!

Pes je najlepší priateľ človeka. Pretože si ich vážime, chceme aby sa naši maznáčikovia mali ako v perinke. Vieme, čo sa im páči a vďaka nízkym cenám sa to bude pozdávať i vám! Vybrali sme pre vás tentokrát 5 tipov na pelechy a ďalšie nevyhnutné doplnky pre psíkov z AliExpress.

Ak si nie ste istí online nakupovaním, poradíme vám. Pripravili sme pre vás stručný a priehľadný návod ako nakupovať na AliExpress, aby ste si mohli naplno užívať vyberanie nových doplnkov a zbytočne nestrácať čas.

Pelech pre psa

 Pelech pre psa

Pelech pre psa z AliExpress.

  • Cena: 8.87 ‒ 35.88 $ / 7,52 – 30,43 eur
  • Doprava do SR: zdarma
  • Doba doručenia: 19 - 30 dní

Štýlový pelech šitý na mieru vášmu štvornohému priateľovi, v ktorom sa bude cítiť spokojne. Pelech je vyrobený z bavlny a vlny. Výrobca udáva hmotnosť 350 g – 1,5 kg (podľa rozmerov) a ponúka veľkosti S-XXXL, takže sa nemusíte báť, že by bol chlpáčikovi malý. Môžete si vybrať z hromady farebných kombinácií: k dispozícií je v červenej, vínovej, svetlo a tmavo zelenej či modrej farbe, ale aj oranžové a fialové.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Tento produkt doteraz ohodnotilo 448 zákazníkov, z nich 63 pripojilo aj reálne fotografie pelechu. Nakupujúci si chvália hlavne rýchle dodanie a kvalitný materiál, ktorý oceňujú hlavne ich maznáčikovia. Nevýhajte a objednávjte z AliExpress.sk. Obchodníka so štvorročnými skúsenosťami na AliExpress a s viac než 9000 sledujúcimi fanúšikmi môžeme jedine odporučiť.

Kúpiť pelech pre psa

Koterec pre psa

  • Cena: 22.60 ‒ 26.80 $ / 19,17 – 22,73 eur
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 19 – 30 dní

Skladací koterec pre psy sa bude hodiť, či už máte dom a záhradu alebo len byt. Vyrába sa vo veľkostiach 65 x 65 x 43 cm (hmotnosť 760 gramov) a 80 x 80 x 58 cm (hmotnosť 860 gramov). Materiál je priedušný nylon (odporúča sa ručné pranie). K dispozícií je vo rôznych farebných kombináciách: bielo-hnedá, červeno, modro, žlto alebo ružovo – čierna, a tiež béžovo – červená, modrá či ružová.

Koterec pre psa

Koterec pre psy z AliExpress.com.

Ste zvierací typ, ale napriek tomu doma nemáte žiadneho maznáčika? Buďte in a zaobstarajte si zvieracie doplnky, ktoré frčia. Máme pre vás pár tipov na originálne plameniaky a jednorožce z Aliexpress za fantastické ceny.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Skvelé hodnotenie získal tento produkt už od takmer 400 zákazníkov, ktorí si pochvaľujú hlavne kvalitné prevedenie a materiál ponúkaného produktu. K dispozícií je tiež 72 reálnych fotografií koterca. Obchodníka s trojročným pôsobením na AliExpress môžeme jedine odporučiť.

Kúpiť na AliExpress

Búda pre psa

Búda pre psa

Búda pre psa z AliExpress.com.

  • Cena: 13.99 $ / 11,94 eur
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: : 19 – 30 dní

Šikovná, praktická a pohodlná búda pre vášho štvornohého kamaráta. Je vyrobená zo 100% bavlny a ovčieho filcu. Vďaka tomu sa hodí vonku aj do bytových priestorov. Výrobca ju vyrába vo veľkostiach S (hmotnosť 350 gramov), M (hmotnosť 450 gramov) a L (hmotnosť 650 gramov). Môžete si vybrať z troch farebných variácií: hnedá s bielymi gombíkmi či farebnými guličkami alebo ružová s farebnými guličkami.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Produkt zatiaľ ohodnotilo celkom 70 zákazníkov a to väčšinou plným počtom hviezdičiek. Nakupujúci si chvália rýchle dodanie a kvalitu produktu a materiálu. K dispozícií je tiež 40 reálnych fotografií koterca. Začínajúceho obchodníka tak môžeme považovať za zodpovedného a potenciálne nákupy odporúčame.

TIP: Neviete ako si váš vybraný tovar z AliExpress objednať? Aby sme vám s tým čo najviac pomohli, pripravili sme si pre vás prehľadný návod ako si tovar z AliExpress objednať .

Nakúpiť na AliExpress

Pelech pre psa

  • Cena: 15.15 ‒ 21.32 $ / 13,24 – 18,22 eur
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia:: 19 – 30 dní

Cestovný pelech pre psíkov je užitočnou pomôckou nie len pre cestovateľov. Je vyrobený z polyméru (vodotesný materiál), ktorý uľahčí umývanie v prípade malej nehody. Naviac ho môžete pohodlne nosiť, nakoľko je doplnený o popruh cez rameno. Výrobca tento produkt vyrába iba vo veľkostiach S 36 x 22 x 20 cm a L 42 x 31 x 25 cm. K dispozícii je v troch farbách: šedá, rúžová alebo béžová.

Pelech pre psa

Pelech pre psa z AliExpress.com.

Už ste si vybrali, ale radi by ste mali svoje objednávky vždy pekne pod kontrolou? Nachystali sme si pre vás návod ako sledovať zásielky na AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Skvelé hodnotenie skoro vždy plné kompletným počtom hviezd. Takto zatiaľ zhodnotilo zatiaľ 88 nakupujúcich. Väčšina si chváli nádherný design a kvalitné prevedenie. K hodnoteniam je pripojených celkom 15 Za reálnych fotografií. Obchodníka s ročným pôsobením na AliExpress, ktorý má už cez 270 fanúšikov môžeme určite odporúčať.

Cestovný pelech z AliExpress

Obojok pre psa

Obojok pre psa

Obojek pro psa z AliExpress.com.

Obojok pre psa z AliExpress.com.

  • Cena: 4.08 ‒ 4.72 $ / 3,43 – 4,02 eur
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia:: 22 – 41 dní

Reflexný obojok s užitočnými údajmi. Pri objednávke sa necháva predajcovi odkaz ohľadne informácií, ktoré chce majiteľ na obojku. Obchodník potom nechá informácie vyraziť. Produkt sa vyrába vo veľkosti XS-L (tabuľka rozmerov). Vďaka páskovej konštrukcii sa ale s veľkosťou nemôžete spliesť, nakoľko obojok v prípade potreby pripnete alebo povolíte. Vyrába sa v zelenej, rúžovej, čiernej a fialovej farbe.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Tento produkt ohodnotilo už viac ako 1145 zákazníkov, z nich 138 zanechalo aj reálne fotografie. Nakupujúci si pochvaľujú kvalitu materiálu, odolnosť a variabilitu obojku. Obchodníka s ročnou skúsenosťou na AliExpress aj produkt, ktorý má takú hromadu pozitívnych ohlasov môžeme jedine odporučiť.

Kúpiť obojok na AliExpress

Cashback na AliExpress

S Tipli.sk môžete na AliExpress.com ušetriť ešte viac! Ako? No predsa vďaka cashbacku dostanete až 10 % z pôvodnej ceny späť na účet! Využijte príležitosť a nakupujte na AliExpress čo najlacnejšie.

Nakúpiť na AliExpress

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa