Planeo Elektro – predajca, ktorý zaručí kvalitu a nízke ceny

Tipy k nákupuNakupovanie 8. 6. 2022

Dnes si už vie len málokto predstaviť život bez elektrospotrebičov. Zjednodušujú nám život, šetria čas a pomôžu vyriešiť každodenné starosti v domácnosti. Preto netreba nechať nič na náhodu a vybrať si pomocníka dôkladne u spoľahlivého predajcu. Elektro Planeo je trefou do čierneho!

Nákup nových spotrebičov do domácnosti si vyžaduje svoj čas. Nejde o jednorazovú záležitosť, ide o pomocníkov, ktorých budeme neustále využívať, a na ktorých sa budeme spoliehať niekoľko rokov. Navyše môžete využiť akcie Planeo elektro.

Elektro Planeo v kocke

V prvom rade si vyberte overeného predajcu, ktorý ponúka kvalitný sortiment spotrebičov. Hoci je Elektro Planeo najmladšou sieťou elektropredajní (pôsobí na Slovensku od roku 2009), už po niekoľkých rokoch ho kvalitatívny i kvantitatívny rast posunul do popredia v rámci elektrotrhu.

Sieť 40 obchodov ponúka zákazníkom spotrebnú elektroniku, malé a veľké domáce spotrebiče, IT techniku, telekomunikačnú a záhradnú techniku, hračky a bežné potreby do domácností. Môže sa pochváliť širokým rozsahom sortimentu a taktiež tým, že ponúka pestrú škálu služieb pre zákazníkov.

Ako si vybrať domáce spotrebiče?

  • Dajte prednosť tichým spotrebičom
  • Zvoľte výrobky, ktoré veľkostne vyhovujú potrebám vašej domácnosti (na jednu osobu – 50 až 70 litrov objemu chladničky, 20 litrov objemu mrazničky)
  • Vyberajte len úsporné spotrebiče (A + + alebo dokonca A + + + )
  • Vyhnite sa hotovým setom (takéto prístroje často bývajú len priemerné, s vlastnosťami, ktoré nevyužijete, zatiaľ čo iné vám budú chýbať)
  • Nezanedbávajte dizajn (zlaďte všetky spotrebiče do nerezovej alebo bielej farby)

Výhody Planeo Elektro

Každý, kto si už zadovážil nejaký spotrebič do domácnosti vie, aké je ťažké rozhodnúť sa pre konkrétny produkt, pri ktorom sa berú do úvahy mnohé detaily. S Planeo bude vaše rozhodovanie jednoduchšie!

Aké výhody vám ponúka Planeo Elektro?

  • Predĺženie záruky až na 5 rokov
  • Poistenie voči odcudzeniu alebo poškodeniu
  • Nastavenie splátkového systému.
  • Okamžitá výmena tovaru
Planeo Elektro

Vďaka Planeo môžete svoju kuchyňu vybaviť kvalitnými spotrebičmi.

Aby toho nebolo málo, najmladšia sieť elektropredajní sa o vás postará aj po zrealizovaní predaja. Jedným z cieľov Elektro Planeo je budovanie vzájomného výhodného vzťahu, preto vybudovalo bonusový program Rodinná karta, ktorou si sieť cení vernosť zákazníkov. Vďaka nej si môžu zákazníci nakúpiť produkty za maloobchodné ceny.

Planeo Elektro e-shop

Nakupujte pohodlne zo svojho gauča. Planeo elektro ponúka prehľadný e-shop s elektro spotrebičmi v akciových cenách. Stačí si len prezrieť ich ponuku na internete a po pár klikoch môže byť produkt váš. Ak je výrobok na sklade a zrealizujete objednávku cez pracovný deň do 15:00, obvykle nasledujúci pracovný deň máte výrobok doručený!

Aktuálny Planeo Elektro leták

Planeo Eletro ponúka svojim zákazníkom akčné letáky so zľavneným sortimentom. Pravidelne sa obmieňajú, takže zakaždým nájdete akciu na iné elektro spotrebiče. Hľadáte televízor, chýba vám mobilný telefón, alebo si chcete zadovážiť bielu techniku do kuchyne? Sledujte pravidelne akčné letáky Planeo a neujde vám žiadna akcia! Pozrite si aktuálny Planeo elektro leták na tipli.

Predajne Elektro Planeo

Planeo Elektro je elektrosieťou 40 predajní na Slovensku. Svoje dvere majú otvorené tak ako predajne na západnom Slovensku, tak aj na strednom a východnom Slovensku. Sú otvorené zvyčajne od 9:00 – 20:00/21:00, vrátane víkendov. Záleží od konkrétnej predajne.

Mapa predajní Planeo Elektro

Predajne Planeo Elektro sú po celom Slovensku. Kompletný zoznam predajní v jednotlivých slovenských mestách nájdete na webovej stránke.

Nakupujte elektro a ušetrite!

Cez Tipli môžete nakúpiť z týchto elektro obchodov, v ktorých získate za nákup časť peňazí späť na účet:

  • Hej.sk - nákupy s cashbackom až 5,5 %.
  • Okay - obľúbený eshop s cashbackom až 3,6 %.
  • Bigon - počítače priamo od výrobcov s cashbackom 5,4 %.
Zobraziť ďalšie elektro obchody »

Súvisiace obchody

Okay, TPD, FastTech.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa