5 tipov kde kúpiť spoločenské šaty lacno

Tipy k nákupuMóda  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Sezóna plesov sa rozbehla a ak ste fanúšičkou týchto elegantných podujatí, hor sa na prípravy! Základom sú šaty, nad ktorými si láme hlavu nejedna žena - veď to poznáte, vybrať tie pravé dá zabrať.

Tradičné zahájenie plesovej sezóny sa datuje od Troch kráľov (6. januára). Od tohto dátumu začína plesový maratón, ktorý zvyčajne končil fašiangami. Dnes už však plesová sezóna trvá aj dlhšie. Aby ste na každom jednom plese boli za hviezdu, pripravili sme si pre vás zoznam obchodov, ktoré ponúkajú najlepší výber plesových šiat.

Kde kúpiť dlhé plesové šaty lacno?

Vedeli ste, že ak objednáte spoločenské šaty z obchodov, ktoré nájdete na Tipli, získate z každej objednávky peniaze späť na účet? Dlhé plesové šaty lacno zoženiete napríklad v obchodoch ZOOT, Orsay, BonPrix, AliExpress alebo napríklad Answear.

Spoločenské šaty Bonprix

spoločenské šaty Bonprix

Vhodne zvolené šaty sú zárukou úspechu. Bonprix okrem nich ponúka široký výber štýlovej obuvi. K vybraným šatám tu teda jednoducho vyberiete aj hodiace sa lodičky. Teraz nakupujete so zľavou až 60%!

Spoločenské šaty Big Brands

spoločenské šaty Big brands

Tento e-shop má vo svojej ponuke neuveriteľnú škálu unikátnych svetových značiek, s ktorými ste sa pravdepodobne ešte nikdy nestretli, a práve preto je čas sa s nimi zoznámiť! Na Big Brands práve prebieha akcia na šaty až 64 %!

Tipli TIP: Zvoľte lodičky maslovej farby alebo inej farby pripomínajúcej odtieň vašej pokožky nôh. Pekne si ich tak predĺžite. :-)

Spoločenské šaty BIBLOO

spoločenské šaty BIBLOO

Potrpíte si na známu značku vášho oblečenia a špičkový servis zo strany obchodov? BIBLOO vám prináša oboje! V ich bohatej ponuke nájdete dlhé, krátke, čipkované, či klasické šaty od všetkých vašich obľúbených návrhárov.

Spoločenské šaty Vašamóda.sk

spoločenské šaty Vašamóda.sk

Najväčší výber šiat na slovenskom a českom internete ponúka Vašamóda.sk. Vyberiete si tu nie len krásne šaty, ale rovno aj vhodné doplnky! Kupuje teraz so zľavou do výšky 45 %!

Tipli TIP: Ak chcete vyzerať ako skutočná dáma na úrovni, zvoľte na ples dlhé spoločenské šaty.

Spoločenské šaty ZOOT

spoločenské šaty ZOOT

Asi jediná nevýhoda nákupu šiat cez internet je to, že keď vám vytúžené šaty konečne prídu, nesedia vám. Tento problém však vôbec nemusíte riešiť s internetovým obchodom ZOOT! Vyberte si, čo sa vám páči v niekoľkých veľkostiach a príďte si to druhý deň zadarmo vyskúšať. To, čo vám nebude sedieť si jednoducho nevezmete. Práve tu nájdete šaty so zľavou až 50 %!

★ Získajte zľavu 5 € v Bonprix

Každý deň pre vás vyhľadávame nové zľavy a kupóny na slovenskom internete. Dnes sme objavili zľavu 5 € v Bonprix pri odbere newslettra, ktorá by sa vám mohla hodiť.

Súvisiace obchody

BIBLOO, Big Brands, Bonprix, Vasa-moda.sk, ZOOT

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa