Poznáte mBank a jej skvelé internetové bankovníctvo?

Tipy k nákupu 27. 10. 2023

Zanevreli ste na svoju starú banku? To ešte nie je dôvod začať schovávať peniaze do ponožky. Oveľa lepšie riešenie je vyskúšať niektorú z moderných bankových inštitúcií. Jednou z nich je aj mBank , tak sa o nej poďte dozvedieť viac.

Už vás nebavia všetky tie nezmyselné poplatky, drahé vedenie účtu, vysoké úroky alebo stále návštevy pobočiek? V tom prípade pre vás bude mBank ako stvorená. Pýši sa výnimočne dobrým internetovým bankovníctvom, prostredníctvom ktorého vybavíte snáď úplne všetko.

Založenie mBank účtu je s Tipli ešte výhodnejšie

Pýtate sa, prečo zakladať účet práve u mBank? Dôvodov je hneď niekoľko. Tým najdôležitejším sú poplatky s ktorými to u mBank naozaj nepreháňajú. Založenie a vedenie osobného účtu mKonto máte úplne zadarmo a ešte navyše môžete získať odmenu za jeho založenie. Nie, nerobíme si z vás srandu.

Získať môžete až 20 €. Stačí sa správne rozhodnúť, prekliknúť sa na banku a založiť si nový účet.

Chcem získať 20 € k založeniu účtu

mBank internetové bankovníctvo

Ak si založíte finančný účet v mBank, otvára sa vám svet možností a skvelého internetového bankovníctva. Je veľmi prehľadné, intuitívne a prínosné. K dispozícii máte zoznam všetkých transakcií aj veľmi ľahké vyhľadávanie.

Ale prečo by sme vám to mali dlho popisovať, keď vám môžeme predstaviť krátke video o novom internet bankingu priamo od mBank.

Zdroj: mBank.sk

Ako na bankovníctvo alebo mBank prihlásenie

Rovnako jednoduché a prehľadné, ako samotný mBank ib je aj prihlásenie. Pretože si v mBank.sk dobre uvedomujú, aké je náročné zapamätať si dlhé heslá, prichystali pre vás drobné vylepšenie. Sami si môžete zvoliť svoje prihlasovacie údaje. mBank je skrátka moderná banka.

K dispozícii je samozrejme aj mobilná aplikácia mBank, ktorú môžete stiahnuť do telefónov s operačnými systémami Android aj iOS. Hľadajte ju vo svojom obchode s aplikáciami.

mBank aplikácia

Pôžička mBank

Uvažujete o mBank pôžičke, hypotéke, kontokorente alebo o refinancovaní? Chcete sa zároveň vyhnúť vysokým poplatkom? Riešením je práve mBank. Neplatíte tu za založenie úverového účtu, ani za predčasné splatenie.

Vyberať potom môžete z niekoľkých rôznych úverov, medzi ktoré patrí napríklad mPôžička Plus s úrokom 0% . Zaplatíte len poplatok vo výške 2% z požičanej sumy, a ani o korunu navyše. Pri refinancovaní vám zase zníži úrok o 2%. Ak teda chcete ušetriť, ste tu správne.

Kde nájdete pobočky mBank?

Hoci absolútnu väčšinu úkonov zvládnete vyriešiť sami z pohodlia domova, čas od času možno budete chcieť navštíviť pobočku. Slúži totiž ako poradenské centrum i miesto, kde možno dojednať úver alebo hypotéku.

Pobočky mBank nájdete v Bratislave, Žiline, Košiciach a v ďalších väčších mestách. Ich kompletný zoznam nájdete na webových stránkach mBank.

mBank kontakty

    Ak budete mať akékoľvek otázky v mBank vás radi vypočujú alebo uvidia. Ak sa vám nebude chcieť na pobočku, môžete ich kontaktovať aj telefonicky alebo e-mailom.

  • mLink - so všetkými otázky si poradí operátori na telefónnom čísle 0850 60 60 50
  • e-mail - svoje otázky môžete napísať na e-mailovú adresu kontakt@mbank.sk

mBank a jej pôsobenie na slovesnkom trhu

S mBank sa slovenskí zákazníci stretli už v roku 2007. Vtedy nás všetkých ohromila svojím priateľským a inovatívnym prístupom, v rámci ktorého priniesla, napríklad nový samoobslužný model bankovníctva . Vďaka nemu môžete spravovať všetky svoje bankové operácie úplne sami. Cez internet alebo telefonicky.

mBank

V mBank so svojimi zákazníkmi komunikujú modernými spôsobmi, medzi ktoré patria napríklad sociálne siete. Skrátka, tu žiadne neurčité listy alebo neustále behanie na pobočky nehrozí. Tento úžasný a ústretový prístup už oslovil viac ako štvrť milióna klientov, ktorí mBank posunuli medzi vyhľadávané slovenské banky .

Súvisiace obchody

ZOOT, Hej.sk, AliExpress, NN poisťovňa, Eobuv.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa