Poznáte VÚB banku a jej ponuku?

Tipy k nákupu 23. 5. 2023

Hľadáte banku, na ktorú sa môžete spoľahnúť? Účet bez poplatkov a hypotéka na vysnívaný dom či byt? VUB banka ponúka širokú škálu produktov, ktoré vás budú zaujímať! Nečakajte na lepšie časy. Splňte si sen už dnes!

S VÚB bankou sa stretávame už od roku 1990. O viac ako desať rokov neskôr získala väčšinový podiel vo VUB talianska banková skupina IntesaBci, dnes Intesa Sanpaolo. VUB do svojho portfólia pridáva stále nové produkty, aby oslovila čo najväčšiu škálu zákazníkov. Počas svojej existencie získala množstvo prestížnych ocenení od svetových ekonomických časopisov. V roku 2017 získala ocenenie Banka roka 2017 od magazínu Trend.

Ponuka VÚB banky

VÚB banka sa orientuje na bežných spotrebiteľov a na firmy a podnikateľov. Pozrieme sa na ponuku pre ľudí a produkty, ktoré sú pre klientov najpríťažlivejšie.

VÚB účet

Ako bežný spotrebiteľ si môžete založiť VÚB účet cez internet bez návštevy pobočky. Vyberte si variant, ktorý bude najviac vyhovovať vašim potrebám. Moderný a flexibilný, účet bez limitov, účet pre mladých alebo senior účet a legislatívny účet.

S VÚB účtom získate

  • VÚB internet banking, aby ste mali prehľad o všetkom, čo sa na vašom účte deje
  • široký výber platobných kariet
  • za aktívne využívanie zľava 50 až 100 % z poplatku

Ponuka výhod jednotlivých účtov sa mení, ale tieto tri výhody sú spoločné. Kliknite na VUB.sk a vyberte si účet podľa vašich predstáv.

ponožky

Nepchajte peniaze do ponožky. Investujte ich výhodnejšie!

VÚB účet bez poplatkov

Aktívnym používaním účtu získate odmenu za vernosť. Ako na to?

  • použite raz mesačne Internet banking alebo Mobil Banking
  • posielajte si príjem na účet minimálne 500 €
  • využívajte ďalšie produkty VÚB.sk (minimálne 2 = zľava 50%, minimálne 3 = zľava 100% z poplatku). Kombinujte so spotrebným alebo hypotekárnym úverom, životným poistením La Vita, plaťte kreditnou kartou a poplatok za vedenie účtu ostane vo vašom vrecku

VÚB účet pre mladých

Si mladý vo veku od 8 do 26 rokov? Vo VÚB banke ten správny účet určite nájdeš. Spolu s bezplatným účtom získaš:

  • platby mobilom alebo bezkontaktnou nálepkou
  • neobmedzené platby cez trvalý príkaz, automatický prevod, SEPA inkaso
  • až 5 sporiacich účtov

VUB internet banking

Otvorte si svoju vlastnú VÚB pobočku v pohodlí domova. Nastavte si limity, upozornenia, stiahnite si výpisy a upravte kontaktné informácie. Stratili ste kartu? Deaktivujte si ju online. Cez VÚB ib požiadate o pôžičku, Flexidebet alebo kreditnú kartu. Všetky informácie od vás odchádzajú šifrované. O bezpečnosť svojho účtu sa nemusíte báť.

kreditná karta

Kartou sa oplatí platiť doma aj v zahraničí.

VÚB platba kartou

Využívajte platbu kartou u obchodníkov na Slovensku a v zahraničí. Bezhotovostná platba je v tomto prípade bez poplatku. Váš účet to na rozdiel od výberu z bankomatu nebude bolieť. Poplatok za výber z bankomatu na SR je z bankomatu VÚB 0,30 €, za výber z bankomatu iných bánk na Slovensku a v zahraničí je 2,50 €. Využívajte platbu kartou. Okrem toho, že vás platba nič nestojí, splníte jednu z podmienok, ako sa dostať k zľave na poplatku za vedenie účtu až do výšky 100 %.

VÚB platby do zahraničia

Prevod na zahraničný účet v rámci EÚ je spoplatnený sumou 0,22 €, ak posielate sumu v eurách cez VÚB ib. Využitie služby Kontakt alebo prevod do zahraničia pri návšteve pobočky vás bude stáť 2,20 €. Možností pre cezhraničné platby je niekoľko. Využite platbu SEPA, prevod do ľubovoľnej krajiny v akejkoľvek mene alebo platbu šekom.

VÚB sporenie

Nie každý sa chce spoliehať na pôžičku. Vytvorte si svoju finančnú rezervu, nasporte si na svoj sen, zabezpečte si lepší dôchodok alebo zhodnoťte vaše peniaze. Využite široký výber sporiacich a vkladových produktov a svoje peniaze zhodnoťte za výhodných podmienok. Odložte niečo na vkladnú knižku pre deti, otvorte si sporiaci účet alebo šetrite po malých sumách automaticky pri každej platbe debetnou kartou. Dnes sa sporenie prispôsobí vám. Vyberte si správne!

hypotéka

Nové bývanie máte s výhodnou hypotékou na dosah.

VÚB hypotéka

Snívate o vlastnom bývaní a je vám jasné, že bez hypotéky sa k nemu nedostanete? Stavte na tú, ktorú VÚB banka ponúka a využite hypotéku s výhodným úrokom so splatnosťou až do 30 rokov a širokým výberom fixácií úrokových sadzieb. Nenechajte nič na náhodu a využite aj výhodné poistenie nehnuteľnosti, domácnosti a hypotéky a nič nepríjemné vás už neprekvapí.

VÚB pôžička

Potrebujete nové auto, rekonštruovať či zariadiť byt alebo refinancovať nevýhodný úver? VÚB má pôžičku pre každého až do výšky 25 000 € a to bez dokladovania účelu a bez ručiteľa. Zvoľte si výšku mesačnej splátky a požiadajte o pôžičku aj teraz cez internet. S pôžičkou, od VÚB banky môžete mať všetko, čo potrebujete. Vyberte si pôžičku, ktorá splní vaše tajné sny.

Ponuka produktov VÚB banky je naozaj široká. Staňte sa klientom jednej z najsilnejších bánk na Slovensku a získajte množstvo výhod, ktoré VUB ponúka. Mať peniaze stále po ruke a v bezpečí chce mať predsa každý.

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že Tipli vám vráti peniaze späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného eshopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Súvisiace obchody

Action Zážitky, topanky.sk, Najzlato.sk, NN poisťovňa, DIGI Slovakia

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa