Predstavujeme vám Fann parfumériu

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Nakupovanie  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Čuch patrí k jednému z najrozvinutejších zmyslov ľudí. Vône sa nám spájajú so spomienkami, životnými okamihmi a osobami. Zanechať stopu vám pomôže správny parfém. Predstavujeme vám Fann parfumériu, ktorá na našom trhu pôsobí dlhé desiatky rokov. Svojim zákazníkom prináša kvalitné značkové vône, ktoré sa vryjú pod kožu.

Poznáte ten pocit, keď prechádzate okolo obchodov a zrazu zacítite omamnú vôňu, ktorá vás núti vstúpiť dnu? Presne takto pôsobia na zmysly Fann parfumérie. Sú to malé kráľovstvá plné parfémov a kozmetiky svetových značiek. Vyberte si svoju vôňu alebo spravte radosť partnerke či partnerovi. Vo Fann nájdete len tie najlepšie vecičky, ktoré vždy potešia.

História parfumérií Fann

Počiatky siete Fann siahajú až 25 rokov dozadu. Prvotne boli otvorené 4 kamenné predajne, v ktorých bola k zakúpeniu tá najlepšia kozmetika a parfémy. Najväčší rast spoločnosť zaznamenala počiatkom nového milénia. V tomto čase fungovalo až 19 Fann parfumérií. Vlajkovou loďou značky je samoobslužná predajňa v OC Dunaj, kde si môžete sami vyskúšať všetky produkty.

TIP: Nakupovať kozmetiku, parfémy a drogériu môžete výhodne aj v Teta drogérie. Stačí pravidelne sledovať Teta drogérie leták a vždy budete mať aktuálne informácie o akciách a zľavách na drogistický tovar.

Fann parfuméria produkty

Zaujímavé je najmä portfólio produktov. V ponuke nájdete všetky vychýrené značky ako Chanel, Gucci, Dior, Bvlgari a mnohé ďalšie. Vo Fann si tiež potrpia na výber kvalitnej pleťovej a dekoratívnej kozmetiky. K najznámeším značkám patria Estée Lauder, La Prairie, Matis, Collistar, Lancôme a iné. Je priam problém si nevybrať.

fann parfumeria

Nakupujte v sieti parfumérii Fann.

1. Parfémy

Najpopulárnejšími produktmi, ktoré v sieti Fann zoženiete sú jednoznačne parfémy. Môžete si vyberať z desiatok značiek, druhov a objemov. Nakupovať môžete v predajniach alebo v e-shope podobne ako napríklad v Notino. Môžete siahnuť po overenej klasike ako Chloé parfum alebo si vybrať novú vôňu. Dá sa to aj cez internetový obchod. Fann prináša presné popisy vôní, takže sa pri výbere určite nezmýlite. Každý mesiac navyše Fann predstavuje nové vône či rôzne akcie.

parfem chloe

Obľúbený parfém Chloé je hitom už niekoľko rokov.

2. Pleťová kozmetika

pletova kozmetika

Kvalitná pleťová kozmetika La Prairie je receptom na mladosť.

Chcete zostať navždy mladá? Vo Fann parfumériách nájdete všetko čo potrebujete na to, aby ste zvíťazili v boji s časom. Kvalitná pleťová kozmetika je základnou výbavou každej modernej ženy. Kvalitné krémy či séra spomalia starnutie, pomáhajú pokožku hydratovať a vy sa tak vyhnete zbytočným vráskam. Do pleti sa oplatí investovať, dobrú starostlivosť vám mnohonásobne oplatí.

3. Dekoratívna kozmetika

Každá žena sa rada páči svojmu okoliu. Či už v bežné dni v práci, na káve s kamarátkami alebo počas špeciálnych udalostí. Krásne nalíčená žena je ozdobou. Dobrá dekoratívna kozmetika navyše na tvári drží počas celého dňa. Vo Fann parfumérii zoženiete osvedčené značky ako Collistar, Dior, Lancôme alebo GOSH. Všetky produkty sú overené rokmi a používané ženami po celom svete. Môžete si vyberať z porfólia produktov ako make-upy, riasenky, rúže, linky. Za pár minút tak viete naplniť celý svoj kozmetický kufrík.

dekorativna kozmetika

Očné tiene sa vám zídu na bežné nosenie aj špeciálne príležitosti.

Fann predajne a vernostný klub

Chceli by ste si vôňu či kozmetiku vyskúšať naživo? Zájsť môžete do jednej z niekoľkých desiatok predajní. Nachádzajú sa vo väčších aj menších slovenských mestách. Ich presný zoznam spolu s otváracími hodinami jednoducho nájdete na webe Fann.sk. Parfuméria si okrem iného cení svojich stabilných zákazníkov. Pri členstve vo Fann klube na vás čakajú exkluzívne výhody ako darčekové poukážky v hodnote 35 eur raz do roka, celoročná zľava a mnohé ďalšie.

Nakupujte parfémy lacno!

Chcete poznať tajomstvo, ako nakúpiť lacné parfémy? Je to jednoduché! Využite cashback od portálu Tipli, ktorý vám časť peňazí z online nákupu vráti. Stačí len nakúpiť cez Tipli u jedného z 250 partnerských obchodov a cashback sa vám pripíše na účet.

Súvisiace obchody

BIBLOO, Vivantis, Notino, DROGERKA.sk, Vemzu, Yves Rocher

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa