Preneste sa do sveta hier s Kinguin!

Tipy k nákupuNakupovanie  |  Zahraničné a ostatné 10. 11. 2021

Máte radi hry? Predstavujete si ten správny relax hraním PC hier, ktoré vás vtiahnu do deja a odpútajú od starostí všedného dňa? A chcete si PC hru kúpiť lacno a hneď? Kinguin dodá každú hru okamžite, 24 hodín denne, 7 dní v týždni. Získajte novú hru so zľavou práve teraz!

Chcete získať svoju vysnívanú hernú bombu za bezkonkurenčnú cenu? Zahrať si okamžite a nečakať, kým hra príde poštou alebo sa vám nechce chodiť do obchodu?

Celosvetový predajca herných kľúčov Kinguin má v ponuke všetky možné žánre od tých najhranejších klasík po najnovšie bestsellery.

Nakupujte v Kinguin výhodnejšie!

Nákupom PC hier online môžete ušetriť, pokiaľ využijete cashback. Stačí len nakúpiť cez Tipli a získate časť peňazí z nákupu späť na účet.

Získajte tú najlepšiu cenu! Odmenou vám bude cashback až 2,5 % z ceny nákupu na Kinguin. Ušetríte a váš nákup tak bude oveľa výhodnejší! Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte.

Nakúpiť na Kinguin »

Kinguin, Battle.net a ďalšie obchody

Obľúbenou alternatívou celosvetovo populárnych hráčskych obchodov ako je Origin či Battle.net s viac ako dvoma miliónmi spokojných zákazníkov, je Kinguin.

Staňte sa jedným z nich a nakupujte parádne herné tituly výhodnejšie! Užite si dobrodružstvo počítačových hier z pohodlia domova! Hru navyše získate okamžite, takže zábava môže začať práve teraz!

✩ TIP: Oddýchnite si a zahrajte si najpopulárnejšiu hru World of Warcraft!

Kinguin cashback: Ako nakupovať lacnejšie?

Zaujala vás niektorá hra? Vybrali ste si a neviete, ako využiť Kinguin cashback? Je to naozaj jednoduché!

1. Registrácia: Registrácia na Tipli zaberie len pár minút a môžete nakupovať lacno nielen na Kinguin, ale aj v ďalších obľúbených obchodoch!

2. Obchod: Vyberte si jeden z viac ako 220 eshopov na Tipli.sk a prekliknite sa do obchodov cez oranžové tlačítko.

3. Nákup: Nakupujte ako obvykle! Po potvrdení platby od obchodníka vám pripíšeme peniaze na váš účet!

Využite Kinguin zľavy!

Sledujte akcie na Kinguin a využite zľavy, ktoré ponúka! Zoženiete tu hry ako The Sims 4, Counter Strike nebo World of Warcraft a mnoho dalších.

The Sims 4: Mačky a psy

Nechajte sa uniesť úžasnou hrou, ktorá ponúka hodiny a hodiny skvelej zábavy!

The Sims 4 vydalo množstvo doplnkov, vďaka ktorým môžete v hre hrať so psíkmi, mačkami, nájsť si novú prácu alebo si kúpiť The Sims 4: Ročné obdobia a aj v počas jesene si užívať sneh!

  • Cena: 15,98 eur
  • Cena s Tipli: 15,58 eur
The Sims 4 mačky a psy
Counter Strike

Counter Strike: Global Offensive

Legendárna hra plná akčných scén, adrenalínu a zábavy s výborným hodnotením od hráčov! Nové mapy, herné módy, charaktery, zbrane, výbava a vylepšená grafika pre skvelý pôžitok z hry.

Vychutnajte si hru v multiplayeri, ktorá vám nedá spať! Užite si adrenalínové chvíle s priateľmi alebo v tíme tých najlepších!

  • Cena: 8,98 eur
  • Cena s Tipli: 8,76 eur

World of Warcraft: Battle for Azeroth

Objednajte si tento herný doplnok bezkonkurenčnej hry World of Warcraft, ktorá obsahuje 4 nové hrateľné rasy!

Vyberte sa na cestu k získaniu nových spojencov a získajte najbohatšie zdroje na svete! Vojna sa neodvratne blíži. Budete na strane víťazov alebo porazených? Je to len na vás!

  • Cena: 31,94 eur
  • Cena s Tipli: 31,14 eur
World of Warcraft

Kinguin recenzie a garancia spokojnosti

Obchod Kinguin predáva herné kľúče všetkých možných hier, na ktoré si spomeniete. Pre maximálnu spokojnosť zákazníkov garantuje Kinguin vrátenie peňazí do 30 dní od zakúpenia, pokiaľ nebudete spokojní.

✩ TIP: Hrať sa hry na PC vás už omrzelo? Nič nie je jednoduchšie a príjemnejšie, ako kúpiť hry a hlavolamy a užiť si kopec zábavy s kamošmi či deťmi!

PC hry lacno

Dávate prednosť starým dobrým hrám na CD alebo ich radi zbierate a vystavujete ako praví herní fanúšikovia? Potom si nenechajte ujsť ani jeden herný titul!

  • Mall.sk - na Mall.sk zoženiete čokoľvek, po čom zatúžite!
  • Datart - odborník na elektroniku, kde vám radi poradia!
  • Okay - Okay patrí medzi najobľúbenejšie obchody s elektronikou.

Súvisiace obchody

Kinguin, Okay, TPD, GAME EXPRES, Mall.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa