Prima banka ponúka chytré sporenie aj výhodnú hypotéku

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Prima banka patrí medzi najrýchlejšie rastúce banky na Slovensku za posledné roky. Za jej rýchlym rastom stojí aj široká sieť pobočiek a ako jedna z troch bánk nimi pokrýva všetkých 79 okresov Slovenska. Navštívte jednu z nich a presvedčte sa o kvalite služieb, s ktorými sa v Prima banke stretnete. Podľa prieskumov má už štyri roky po sebe tých najspokojnejších klientov. Zaraďte sa medzi nich aj vy!

Začiatky Prima banky siahajú do roku 1993. Združenie slovenských obcí, spolu 193, založilo banku pod názvom Prvá komunálna banka, ktorá sa špecializovala na financovanie miest a obcí Slovenska. O desať rokov neskôr vstúpil do spoločnosti zahraničný investor a z Prvej komunálnej banky sa stala Dexia banka. Okrem mena zmenila aj stratégiu a zamerala sa na bankovníctvo pre individuálnych klientov.

Dnes takmer 99 % akcií vlastní stredoeurópska skupina Penta Investments a od roku 2012 nesie meno Prima banka Slovensko, a.s a orientuje sa najmä na retailovú klientelu a zjednodušuje portfólio produktov a služieb, aby sa naozaj dostala ku každému.

Prima banka

S pomocou peňazí z Prima banky si splníte aj tie najtajnejšie sny.

Prima banka internet banking

Využívajte Prima banka ib a získajte prehľad o všetkom, čo sa na vašom účte deje. Práca s ním je jednoduchá a rýchlo si naň zvyknete. Komunikujte so svojou bankou online a zadávajte platby jednoduchšie ako doteraz. Využite internet banking aj v mobile, stiahnite si aplikáciu Peňaženka a dokonalý prehľad o produktoch, ktoré v Prima banke využívate máte stále po ruke.

Najčastejšie vyhľadávané Prima banka produkty

Prima banka sa snaží svojimi výhodnými produktami prilákať čo najviac klientov, preto prichádza s podmienkami, ktoré zaujmú každého. Medzi produkty, ktoré sa v Prima banke tešia najväčšej obľube patrí Prima banka pôžička a Prima banka hypotéka. Čo vám môžu ponúknuť?

Prima banka pôžička

  • nižšie splátky a peniaze navyše
  • všetko rýchlo a jednoducho – stačí len občiansky preukaz
  • bez dokladovania príjmu
  • informácia o schválení na počkanie
  • sami si vyberiete výšku splátky
  • nepotrebujete ručiteľa
  • nevýhodné úvery až z piatich iných bánk alebo nebankových spoločností splatíme za Vás
  • výška úveru do 15 000 EUR
  • s poistením, ktoré vám okrem splátok úveru vyplatí aj 100 EUR mesačne

Prima banka hypotéka

  • garantovaný úrok 1,0% p.a. pre každého s fixáciou na 4 roky
  • jednoducho a rýchlo
  • bez nutnosti predloženia nového znaleckého posudku
  • bez dokladovania príjmu
  • bez poplatku za poskytnutie úveru pri splácaní z Osobného účtu
  • akceptovanie vašej pôvodnej nehnuteľnosti
  • informácia o schválení na počkanie
  • s poistením, ktoré vám okrem splátok úveru vyplatí aj 100 EUR mesačne

Celú ponuku Prima banka produktov si pozrite na stránke Primabanka.sk alebo navštívte najbližšiu Prima banka pobočku. Prima Banka sporenie a Prima banka účty tiež prinášajú množstvo výhod, ktoré stoja za povšimnutie.

dovolenka

Prima banka bankomat vás nikdy nenechá v štichu! .

Prima banka pobočky a bankomaty

Prima banka má dnes 125 pobočiek a 288 bankomatov vo všetkých 79 okresoch Slovenska. Aj v tom vašom! Banka k vám nikdy nebola bližšie. Prima banka Nitra, Prima banka Medzilaborce, Prima banka Detva, Prima banka Galanta, aj Prima banka Nové Mesto. Na stránkePrimabanka.sk si zistite, kde sa Prima banka nachádza vo vašom meste. Nikdy nie je po ruke, keď ho potrebujete? Prima banka bankomat je vždy na blízku.

Prima banka otváracie hodiny závisia od toho, kde je pobočka umiestnená. V obchodných centrách sa prispôsobuje ich otváracím hodinám, v menších mestách svoju pobočku nájdete otvorenú od 9:00 hod do 17:00 hod.

Prima banka kontakty

Máte problém a chcete ho riešiť, ale na návštevu banky momentálne nemáte čas? Kontaktujte zamestnancov banky telefonicky alebo emailom a opýtajte sa na všetko, čo vás zaujíma.

  • Infolinka nonstop: 0850 700 007 , 041/5111 111
  • e-mail: info@primabanka.sk

Prima banka vám je k dispozícii, aj keď ste v zahraničí a vám nič nestojí v ceste sa s Prima bankou skontaktovať z každého miesta, na ktorom sa nachádzate!

Radi nakupujete výhodne?

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte výhodnejšie ako doteraz!

Súvisiace obchody

Adrop.sk, IT Academy, Kvetyprevas.sk, DIGI Slovakia, Založ.ma

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa