Privatbanka - vyššie výnosy aj vďaka skupine Penta

Tipy k nákupu 10. 11. 2021

Chceli by ste investovať a znásobiť svoje peniaze? Nemusíte vedieť obchodovať na burze. Vlastne nemusíte o obchodovaní vedieť vôbec nič. Popredná privátna banka Privatbanka sa o vaše financie postará. Individuálny prístup ku každému klientovi, diskrétnosť a maximálna odbornosť privátnych bankárov je kľúčom k zisku.

Bežné retailové banky ponúkajú klasické služby ako vedenie rôznych typov účtov, hypotéky, pôžičky, ale nikdy klientom nevytvoria investičné portfólio, ktoré dovolí ich peniazom rásť vo veľkom. Preto je Privatbanka taká unikátna. Razí teóriu, že každý klient má individuálne potreby, ktoré treba brať do úvahy. Najmä, keď ide o investovanie nemalých finančných prostriedkov. Klienti a ich pozitívne recenzie hovoria jasnou rečou.

Privatbanka nie je na trhu nováčikom

Korene banky Privatbanka siahajú vyše 20 rokov dozadu. Vtedy vznikla Banka Slovakia v Banskej Bystrici. V roku 2003 banku odkúpila rakúska finančná skupina Meinl Bank AG a pôvodne retailová banka zmenila svoje strategické zameranie. Pod názvom Privatbank banka funguje od roku 2005 a je to prvá privátna banka na Slovensku. Už viac ako 10 rokov je 100 % vlastníkom banky finančná skupina Penta. Banka funguje okrem Slovenska aj v susedných Čechách. Napriek tomu nie je medzi širokou verejnosťou veľmi známa, pretože si v nej nevybavíte klasickú hypotéku či pôžičku.

privatne bankovnictvo

V Privatbanke dostanete individuálny prístup a odborné poradenstvo od školených bankárov.

Privatbanka produkty a služby

Privatbanka sa radí medzi peňažné inštitúcie, ktoré sú určené pre fyzické, ale aj právnické osoby. Prioritne je zameraná na majetnejších klientov, ktorí chcú znásobiť svoje peniaze. Privátni klienti majú k dispozícii vysoko odborných osobných bankárov, ktorí vedia z portfólia produktov banky vymyslieť výnosnú investičnú stratégiu. Pozrite si s nami najzaujímavejšie produkty.

TIP: ďalšou osvedčenou bankou so špičkovými bankovými službami je VÚB banka. Bežné účty, sporenie, hypotéky, internet banking a mnohé ďalšie produkty vám pomôžu ľahšie spravovať financie.

Privatbanka termínovaný vklad

Obľúbený produkt určený náročným, ale aj bežným klientom, ktorí chcú svoje peniaze zúročiť, je termínovaný vklad. Banka garantuje úrok až do výšky 1,20% ročne s viazanosťou na 1 až 5 rokov. Peniaze máte navyše chránené Fondom ochrany vkladov, takže môžete pokojne spávať a peniaze porastú bez rizika samé. Termínovaný vklad môžete využívať už od výšky vkladu v sume 250 eur. Táto služba je pre každého, kto chce využiť jedny z najlepších úrokových sadzieb na našom trhu.

terminovany vklad

Čas sú peniaze, pri termínovanom vklade to platí niekoľkonásobne.

Privátne bankovníctvo

Ak uvažujete nad tým, že vaše financie si vyžadujú individuálny prístup, v Privatbanke si môžete vyberať z dvoch druhov služieb, ktorými sú individuálne nakupované cenné papiere a asset managment. Pri cenných papieroch na vás čakajú produkty obchodované na burze, bankové či korporátne dlhopisy z celého sveta. Asset managment zasa znamená komplexnú finančnú správu majetku prostredníctvom Privatbanka Wealth Management pre klientov s objemom finančných prostriedkov od 170 tisíc eur.

asset managment

Individualita každého klienta si vyžaduje špeciálny prístup.

Privatbanka internet banking

Internet banking Privatbanky môžete využívať vo svojich počítačoch, ale aj mobilných telefónoch. Aplikácia do smartfónov zatiaľ nie je k dispozícii. Napriek tomu banka vytvorila mobilnú verziu bežnej webovej stránky, na ktorej bez problémov zrealizujete všetky bežné a využívané bankové operácie. Internet banking umožňuje na pár klikov previesť peniaze, skontrolovať pohyby na účte, ale aj potvrdiť nákup či predaj cenných papierov. Vyskúšajte si pohodlné, rýchle a bezpečné bankovanie.

internet banking

Majte svoje peniaze pod kontrolou kedykoľvek a kdekoľvek.

Kde nájdete pobočky Privatbanky?

Pobočky Privatbanky po Slovenskej republike. Pozrite si adresy tých najväčších.

Pobočka
Adresa
Otváracia doba
PobočkaÚstredie
AdresaEinsteinova 25, 851 01 Bratislava
Otváracia dobaPO - PI: 9 - 17 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálne investičné centrum Nitra
AdresaŠtefánikova 6, 949 01 Nitra
Otváracia dobaPO - PI: 9 - 17 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálna investičná pobočka Košice
Adresa Alžbetina 40, 040 01 Košice
Otváracia dobaPO - PI: 9 - 17 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálna investičná pobočka Banská Bystrica
AdresaJanka Kráľa 3, 974 01 Banska Bystrica
Otváracia dobaPO - PI: 8:30 - 16:30 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálna investičná pobočka Prešov
AdresaHlavná 34, 080 01 Prešov
Otváracia dobaPO - PI: 09:00 - 17:00 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálna investičná pobočka Trenčín
AdresaFarská 2, 911 01 Trenčín
Otváracia dobaPO - PI: 09:00 - 17:00 h, SO - NE: zatvorené
PobočkaRegionálna investičná pobočka Žilina
AdresaMariánske námestie 2 010 01 Žilina
Otváracia dobaPO - PI: 09:00 - 17:00 h, SO - NE: zatvorené

Všetky ostatné pobočky nájdete na stránkach Privatbanky.

Nie je jedno, komu zveríte peniaze do rúk. Skúsenosť, dlhoročné popredné miesto na trhu a záruky prináša Privatbanka.sk. Nespoliehajte sa len na pôžičky. Dovoľte peniazom rásť a využite výhodné úroky a prvotriedne bankové produkty prvej privátnej banky na Slovensku.

Nakupujte výhodne s Tipli cashbackom

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete späť z každého nákupu? Vstúpte do svojho obľúbeného obchodu cez oranžové Tipli tlačítko a pripíšte si cashback odmenu na svoj účet.

Zobraziť obchody s cashbackom »

Súvisiace obchody

Booking, Hotels.com, SCONTO nábytok, Airbnb, Apple Store, Accor Hotels

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa