Radosť z dobrých vecí s Tesco Clubcard

Tipy k nákupuNakupovanie 16. 4. 2022

Kto by nechcel nakupovať s výhodami a ušetriť tak nemalé peniaze? Nakupujte v Tesco a buďte odmenení za svoju vernosť. Vďaka vernostnej Tesco Clubcard môžete zbierať body a získať množstvo výhod, ktoré ušetria vašu peňaženku. Nakupovať s Clubcard sa oplatí.

Clubcard je vernostná karta reťazca supermarketov Tesco, ktorá v pravidelných intervaloch vracia svojim verným zákazníkom peniaze späť v podobe kupónov. Získať kartu je veľmi jednoduché a čerpať výhody v Tesco tak môže každý, kto Clubcard vlastní. Na jeden účet môže zbierať body celá rodina, takže výhody budú na váš účet pribúdať raketovou rýchlosťou.

Šetrite každý deň s Tesco Clubcard

Tesco Clubcard vás odmení za veľké aj malé nákupy. Začať zbierať body môžete okamžite. Staňte sa pravidelným zákazníkom Tesco a šetriť tak môžete každý deň. Objavte výhody, ktoré Clubcard prináša a zistite za čo všetko môžete body získať a na čom ušetriť. Navyše vďaka Clubcard, máte k dispozícii tlačený Tesco magazín iba za 0,01 €.

S Clubcard to stojí za to!

Sledujte Tesco leták alebo webové stránky Tesco.sk a nakupujte s Clubcard vybrané produkty za klubové ceny. Letáková, ale aj webová ponuka produktov sa každý týždeň mení. Clubcard môžete použiť pri platbe pri pokladni, ale aj pri nákupe v eshope Tesco.

Tesco Clubcard

Zbierajte Tesco body a vymeňte ich za výhody

S Tesco Clubcard šetríte hneď pri nákupe a zároveň zbierate aj body za nákupy. Za každé euro nákupu je vám na kartu pripočítaný 1 bod. Po nazbieraní minimálneho počtu 150 bodov obdržíte Clubcard poukážky a zľavové kupóny, ktoré môžete uplatniť pri ďalších nákupoch. Nezabudnite si skontrolovať dĺžku platnosti poukážok. Vyúčtovanie prebieha 4 x ročne poštou alebo elektronicky. Aké poukážky môžete získať?

  • Zľavová poukážka v eurách - môžete ju uplatniť len v kamenných predajniach Tesco.
  • Kupón na zľavu na konkrétne produkty, ktoré často nakupujete.
  • Kupón, ktorý dostanete priamo pri pokladni pri platení a môžete ho využiť pri ďalšom nákupe.

POZOR! Kupóny a poukážky sú platné iba s kartou Clubcard.

Tesco Clubcard

Získajte až dvojnásobok bodov

Vďaka Tesco eshopu nastal koniec otravnému naťahovaniu sa s ťažkými taškami. Objednávajte potraviny online z pohodlia domova na Tesco.sk a získajte dvojnásobný počet Clubcard bodov. Za každé 1 euro svojho nákupu tak namiesto jedného bodu dostanete dva body! Pri nákupoch online nezabudnite k objednávke doplniť číslo vašej Tesco Clubcard.

Tankujte na Tesco čerpacích staniciach

Tankujte výhodne a zbierajte body za každý liter benzínu či nafty na čerpacích staniciach Tesco. Väčšina staníc je otvorená od 6:00 do 22:00. Presný zoznam čerpacích staníc nájdete na Tesco.sk.

Ako získať Clubcard kartu?

  1. Online registrácia: Po elektronickej registrácii dostanete dočasnú kartu, ktorú si vytlačíte a môžete ihneď používať.
  2. Registrácia v obchode: Registrujte sa priamo v Centre služieb v obchode Tesco. Po vyplnení a odovzdaní registračného formulára získate už aktivovanú kartu, ktorú môžete okamžite používať.
  3. Registrácia pri pokladni (dokončená elektronicky). Aktivovanú kartu získate aj pri pokladni. Okamžite na ňu môžete začať zbierať body, avšak je potrebné dokončiť registráciu online, aby vám Tesco mohlo zasielať kupóny.

Majte prehľad vďaka službe Moja Clubcard

Účet Moja Clubcard je parádnym riešením, vďaka ktorému máte 24/7 prehľad o svojich Clubcard bodoch a všetky body aj poukážky máte okamžite k dispozícii. Vďaka tomuto elektronickému účtu môžete jednoducho a pohodlne meniť svoje údaje, adresu na zasielanie poukážok cez svoj počítač.

Stratili ste kartu?

V prípade straty karty sa o svoje body báť nemusíte. Stačí kontaktovať najbližšiu predajňu Tesco, kde obdržíte novú kartu. Body zo starej karty sa zlúčia s bodmi z karty novej.

TIP: Prelistujte si aktuálne letáky obchodov a nepremeškajte príležitosť výhodne nakúpiť. V Tipli nájdete všetky letáky online na jednom mieste.

Aplikácia Tesco Clubcard

Máte plné zuby peňaženky plnej vernostných kartičiek? Tesco Clubcard je najnovšie dostupná aj v mobilnej aplikácii pre smartfóny. Kartu tak máte k dispozícii kedykoľvek a nemusíte sa báť, že by ste ju zabudli doma.

S aplikáciou Tesco Clubcard získavate:

  • kartu Clubcard a poukážky dostupné kedykoľvek
  • neustály prehľad o počte bodov na karte
  • prehľad o Tesco predajniach vo svojom okolí
  • možnosť využiť špeciálne akcie a zľavy kedykoľvek.
Tesco aplikace

Tesco súťaže a akcie

Zapojte sa do akcii a súťaží. Zbierajte samolepky alebo body za každý nákup . Po nazbieraní potrebného počtu nálepiek môžete body vymeniť za fantastické produkty za bezkonkurenčne nízke ceny. Sledujte stránky Tesco.sk a vždy budete mať prehľad o prebiehajúcich akciách.

Tipli.cz prináša aktuálne Tesco letáky online

Chcete mať prehľad o všetkých Tesco akciách a výhodných ponukách, ale nebaví vás listovanie papierových letákov, ktoré plnia vašu schránku? Prelistujte si všetky letáky online na jednom mieste a už vám neunikne žiadna zľava či výhodná ponuka od Tesco!

Aktuálne letáky »

Súvisiace obchody

Tesco, Billa, COOP Jednota, Kaufland, Lidl, Terno

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa