Rentalcars.com recenzia a praktické skusenosti

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie 10. 11. 2021

Nudné vylihovanie na pláži vám nič nehovorí? Nasadnite do auta a preskúmajte najzaujímavejšie zákutia krajiny. S Rentalcars si môžete auto požičať takmer kdekoľvek na svete. Vydajte sa na skvelé dobrodružstvo!

Spoločnosť začala pôsobiť v roku 2004 ešte pod názvom TravelJigsaw. O 4 roky neskôr zariadzovala už 1 000 rezervácií denne. V roku 2010 sa stala súčasťou skupiny Priceline Group a názov sa zmenil na Rentlcars.com.

V súčasnosti vybavujú až 8,5 miliónov rezervácií áut ročne a pôsobia vo viac než 163 krajinách. Tento rýchly rast má na svedomí tím, ktorého hlavné sídlo je v britskom Manchestri a pozostáva z 1200 kolegov zo 70 rôznych národností sveta.

Prečo rezervovať auto cez Rentalcars?

  • Slovenská zákaznícka podpora. Ak nie je angličtina vašou silnou stránkou, určite príde vhod, že na zákazníckej podpore Rentalcars môžete komunikovať po slovensky. Aj stránku Rentalcars si môžete jednoducho zvoliť v slovenskom jazyku.
  • Veľký výber. Porovnajte 900 spoločností vo viac než 50 000 pobočkách.
  • Vyzdvihnutie auta v akomkoľvek čase. Vyzdvihnutie auta skoro ráno či neskoro v noci nepredstavuje žiadny problém.
  • Telefonická linka zadarmo. Ak uprednostňujete komunikáciu cez telefón pred tou elektronickou, môžete na Rentalcars zadarmo zavolať.
  • Zrušenie rezervácie zadarmo. V prípade, že nájdete výhodnejšiu ponuku alebo si rezerváciu auta proste rozmyslíte, do 48 hodín pred vypožičaním môžete rezerváciu bez poplatkov zrušiť. Peniaze vám budú vrátené na účet.

Tipli TIP: Ak nájdete auto, ktoré si na Rentalcars chcete požičať lacnejšie na inej stránke, informujte o tom Rentalcars. Preplatia vám rozdiel.

Ako ušetriť na dovolenke maximum?

Z požičania auta rovnako ako aj zo zakúpenia leteniek či rezervovania ubytovania môžete získať istú časť peňazí späť. Používajte pri nakupovaní cashback od Tipli a zarábajte na svojich nákupoch!

Stačí sa bezplatne zaregistrovať na Tipli, vybrať si z ponuky viac než 200 obchodov a prejsť do obľúbeného e-shopu. Ďalší postup už poznáte. Pri nakupovaní postupujete presne tak, ako ste zvyknutí. Tentokrát ale navyše získate cashback odmenu na svoj účet.

Ako vybrať auto na Rentalcars?

Výber auta závisí od situácie. Povedzme napríklad, že sa chystáte objavovať krajinu na jeden deň iba s priateľkou. Zvoľte menšie vozidlo, ktoré by malo mať nižšiu spotrebu a jednoznačne nižšiu cenu za vypožičanie.

Chystáte sa na niekoľkodňový zájazd s celou rodinkou? Iste potrebujete viac miesta na batožinu. Vyhovujúce budú aspoň stredne veľké až veľké autá, prípadne combi s väčším kufrom.

rentalcars

Ak máte preferencie ohľadom paliva (auto na plyn, benzín alebo naftu), počtu dverí, klimatizácie, manuálnej alebo automatickej prevodovky, všetky parametre môžete pri vyhľadávaní zvoliť v detailoch o aute. Zároveň môžete zvoliť aj požadovaného dodávateľa.

Tipli TIP: Odporúčame vždy sledovať referencie užívateľov na jednotlivých dodávateľov áut.

Rentalcars tipy & triky

Na čo sa pri vypožičiavaní auta zamerať a na čo si dať extrémny pozor?

  • Prejdite si ceny benzínu a nafty v krajine, kde si auto požičiavate. Môžete sa tak rozhodnúť pre najvýhodnejšiu možnosť.
  • Zariaďte si medzinárodný vodičský preukaz. Požiadať o neho môžete na ktorejkoľvej policajnej stanici. Platnosť vodičského preukazu je 1 až 3 roky. Prezrite si tiež platnosť medzinárodného vodičského preukazu.
  • Pri prevzatí auto poriadne prezrite. Pri preberaní auta si precízne skontrolujte všetky škrabance a poškodenia. Pre istotu si ich môžete aj odfotiť. Vyhnete sa tak zbytočným nepríjemnostiam, v prípade, že by boli škody pripísané na váš účet.
  • Skontrolujte príplatok za druhého vodiča. Ak sa chcete za volantom prestriedať viacerí, často vypožičanie funguje tak, že sa za každého dodatočného vodiča pripláca. Informujte sa o tom preto dopredu.
  • Overte poistenie auta. Autá z požičovní sú zväčša poistené. Určite sa však na to stopercentne nespoliehajte a zistite si, ako to s poistením konkrétneho auta je. Na škodu nie je ani nechať ho poistiť na čas vypožičania, čo vás stále vyjde lacnejšie než platba za prípadnú opravu.
  • Dobre si prečítajte zmluvu! Predsa ste len v zahraničí a mnohé požičovne chcú na nevedomosti turistov zarobiť. Dávajte si poriadny pozor na to, čo podpisujete!

Rentalcars recenzie

Pri čítaní recenzií sa často dozviete praktické skúsenosti s daným produktom či službou. Prezrite si recenzie, ktoré napísali o Rentalcars užívatelia Tipli.

rentalcars

Súvisiace obchody

Rentalcars.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa