Rozšírte svoje vedomosti na vzdelávacích kurzoch!

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Na vzdelávanie nie je nikdy neskoro. Túžite po ovládaní nového jazyka? Lákajú vás binárne kódy a programovanie? Alebo ste maniak do marketingu a chcete o tom vedieť prvé posledné?

Možno niektorých z vás prekvapíme, ale Tipli je odborník aj na to! Ušetrite na vzdelávacích kurzoch z rôznych odvetví v našich partnerských obchodoch. Vzdelávanie nebolo nikdy tak blízko ako dnes!

Štyri tipy na vzdelávacie kurzy

VímVíc

Vzdelávacie kurzy

Ak aj vy chcete vedieť viac, určite tento portál neobídťe! Niektoré kurzy sú k dospozícii dokonca bezplatne! Napríklad kurz ako založiť e-shop. Okrem kurzov orientovaných na osobný rozvoj na váš čakajú zábavné kurzy týkajúce sa prípravy sushi, kurz fotografovania či učenia sa azbuky.

Vybrať kurz na VímVíc

Learn2code

Vzdelávacie kurzy

Nezáleží na tom, či ste počítačový expert a chcete si len doladiť nejaké znalosti, alebo ste v oblasti IT úplný začiatočník. Lear2code poskytuje kurzy, ktoré vás naučia designovať a programovať moderné webstránky a mobilné aplikácie od základov až po koniec. Okrem online kurzov máte na výber aj prezenčné kurzy.

Vybrať kurz na Learn2code

IT Academy

Vzdelávacie kurzy

Aby ste sa vo svete IT nestratili, prichádza na pomoc IT Academy. Môžete si vyberať z kurzov SAP a ABAP, Administratíva a IT, Databázy a analytika, Tvorba web stránok a množstva iných oblastí. IT Academy poksytuje najväčší počet akreditovaných kurzov na Slovensku!

Vybrať kurz na ITacademy

Adrop.sk

Vzdelávacie kurzy

Vzdelávanie nemusí vždy bezprostredne znamenať učenie sa nových jazykov, programovania či zlepšovanie manažérskych schopností. Niekedy ide proste iba o zábavu! Na kurz prežitia. Rozšírte svoje obzory a zažite niečo netradičné.

Vybrať kurz na Adrop

Súvisiace obchody

Adrop.sk, IT Academy, Skillmea

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa