Shopping fever 2019: Zoznam všetkých zliav a obchodov

Tipy k nákupuMóda  |  Krása a zdravie  |  Ako nakupovať s Tipli  |  Akčné ponuky a výpredaje  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Jedinečná nákupná akcia Shopping Fever je opäť tu! Môžete sa tešiť na tri dni plné zliav a výhodných ponúk v internetových aj kamenných obchodoch. Pripravili sme si pre vás zoznam obchodov a tipy ako nakúpiť ešte výhodnejšie!

Čo je akcia Shopping Fever 2019?

Shopping Fever je trojdňová akcia, ktorá prebehne v dňoch 12.-14.4.2019. Počas týchto dní budete môcť využiť extra výhodné zľavy a akcie. Akcia prebehne vo viac ako 2700 internetových a kamenných obchodoch na Slovensku a v Čechách.

shoppingfever

Zľavové kupóny

Na 10. ročník akcie Shopping Fever sa však musíte vopred pripraviť. Kupóny, ktoré vám zaručia výhodne zľavy nájdete v marcových vydaniach časopisov Marie Claire a Joy. Taktiež aj v obľúbenom magazíne Elle bude prebiehať Elle Shopping Fever, to znamená že kupónovú knižku získate aj tam. Okrem toho môžete využiť aj mobilnú aplikáciu a mať tak svoje kupóny v elektronickej podobe.

Mobilná aplikácia s názvom Shopping Fever obsahuje presný výpis všetkých obchodov a zliav. Nájdete v nej aj otváracie hodiny jednotlivých obchodov a navyše vás do nich vďaka navigácií aj bezpečne zavedie. Kupóny v aplikácií sú však spoplatnené.

Ako aplikáciu použiť?

Používanie aplikácie Shopping Fever je veľmi jednoduché.

Mobilná aplikácia

1. Vyberte si najlepšiu zľavu. Ponuku si môžete filtrovať podľa toho, čo vás najviac zaujíma. Zaujímavé zľavy si jednoducho označíte ako obľúbené, a vrátite sa k nim neskôr.

2. Vyberte si konkrétnu predajňu. Pri každej zľave máte uvedený zoznam predajní zoradený podľa toho, ktorá vám je najbližšie. Jednu si vyberiete a pomocou mapy a navigácie sa k nej jednoducho dostanete.

3. Zľavu si nechajte potvrdiť. Zobrazenú zľavu v konkrétnom obchode vám potvrdí personál. Zľava sa zobrazuje 5 minút, po potvrdení je opäť neplatná.

Zoznam Shopping Fever obchodov

Pozrite si podrobný zoznam obchodov, zapojených do nákupnej akcie Shopping Fever 2019.

oblečenie a doplnky

Answear.sk - Zľava 22 % na novinky z jarnej kolekcie. Vďaka Tipli navyše cashback 4 %.

Blažek – Zľava 22 % na celý nákup. S kartami Mastercard a Maestro naviac zľava 5 %.

Celio - Zľava 25 % na novú pánsku kolekciu jar/leto 2019.

Desiqual – Zľava 22 % na celý sortiment.

Kara – Zľava 25 % na vybrané kožené a kožušinové výrobky. Zľava 5 % s kartou Mastercard a Maestro a ak k nákupu ešte využijete Tipli získate cashback 5 %.

Orsay – Zľava 22 % na všetok nezlacnený tovar. S kartami Mastercard a Maestro zľava 5 % a vďaka Tipli cashback 2,5 %.

Pietro Filipi – Zľava 25 % na vybraný tovar kolekcie jar/leto 2019, navyše pri platbe kartami Mastercard alebo Maestro zľava 5 %. Ak k nákupu využijete Tipli získate aj cashback 5 %.

UrbanStore.sk – Zľava 30 % na kompletnú novú kolekciu a ak nakúpite cez Tipli získate navyše cashback 6,5 %.

Eobuv.sk – Zľava 30 % na obľúbené značky produktov v ponuke. Vďaka Tipli navyše cashback 3,3 %.

Salamander – Zľava 25 % na maximálne dva produkty zo sortimentu obuvi a kabeliek. S kartami Mastercard a Maestro navyše zľava 25 % na prostriedky pre starostlivosť o obuv.

športová výbava

A3 Sport – Zľava 22 % na nezľavnený tovar a 5 % na už zľavnený tovar. S kartami Mastercard a Maestro môžete navyše získať zľavu 5 % na nezľavnený tovar.

krása a zdravie

Bezpečnákrása.sk – Zľava 22 % na všetok nezľavnený tovar v eshope.

Douglas – Zľava 25 % na vône, 20 % na ostatný sortiment. Navyše darček k nákupu produktov BENEFIT nad 50 € a darček k nákupu 2 a viac produktov značky URBAN DECAY.

KIEHL'S – Darček k nákupu nad 50 € ekologická taška a 3 miniatúry obľúbených produktov. S kartami Mastercard a Maestro naviac konzultácie pleti a 5 vzorčekov na mieru.

L'Occitane – Zľava 22 % na celý sortiment. Navyše s kartami Mastercard a Maestro darček zadarmo.

NYX Professional makeup – Zľava 30 % na celý nákup a darček k nákupu nad 25 €. S kartami Mastercard a Maestro navyše darček zadarmo.

Parfumérie MARIONNAUD – Zľava 25 % na vône, 10 % na celý nezľavnený sortiment a darček zadarmo lak na nechty. Okrem toho s kartami Mastercard a Maestro zľava 30 % na produkty značky Marionnaud.

Yves Rocher – Zľava 40 % na jeden kozmetický produkt. Pri platbe kartou Mastercard alebo Maestro darček zadarmo a s Tipli navyše cashback 3,5 %.

nábytok

SCONTO nábytok – Zľava 40 € z každých 100 eur nákupu nábytku a taktiež zľava 15 % na bytové doplnky. Pri platbe kartou Mastercard alebo Maestro naviac darček zadarmo. Vďaka Tipli môžete okrem toho využiť aj cashback 5 %.

Sedačky Phase – Zľava 22 % na nové sedacie súpravy. S kartami Mastercard a Maestro navyše darček.

ďalšie

Oxalis čaj&káva – Zľava 25 % na celý sortiment.

Ako ušetriť hneď dvakrát?

Využite cashback od Tipli a získajte peniaze späť z každého nákupu. Vo väčšine obchodov zapojených do akcie Shopping Fever 2019 môžete prostredníctvom Tipli získať určite percento z ceny vášho nákupu späť.

Využite Tipli a získajte zľavy navyše

Nakupujte počas Shopping Fever s Tipli a ušetrite viac. Vďaka cashbacku získate vo väčšine obchodov určite percento ceny späť.

Nakupovať s Tipli »

Súvisiace obchody

Answear, Orsay, A3 SPORT, Blažek.sk, Yves Rocher

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa