Spoločenské šaty vhodné nielen na ples, až o 10 % lacnejšie!

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 25. 3. 2022

Plesová sezóna je v plnom prúde. Snom každej dámy či slečny je oslniť nielen svojich partnerov, ale rovno celý preplnený sál. Kde kúpiť princeznovské šaty za rozprávkovú cenu? Tipli poradí!

Spoločenské šaty sa môžu pekne predražiť, hlavne ak sa neuspokojíte len tak s nejakými. Každá žena chce po boku svojho partnera vyzerať očarujúco. Uprednostňujete šaty krátke, midi alebo dlhé? Všetky dámy by mali spozornieť, pretože pre vás prinášame 9 tipov na spoločenské šaty každého strihu, s ktorými zažiarite nielen na plese. Vďaka Tipli cashbacku si ich môže dovoliť každý.

Spoločenské šaty, v ktorých zažiarite

Staňte sa stredom pozornosti na každom plese, či už odhalíte krásne nohy, chrbát alebo ostanete tajomne zahalená! Vyberte si tie najkrajšie šaty, v ktorých pritiahnete nejeden mužský pohľad. Vďaka Tipli nemusí byť dámska móda postrachom pro vašu peňaženku. Prinášame TOP 9 kúskov, z ktorých si zaručene vyberiete!

Krátke spoločenské šaty

Už dávno neplatí pravidlo, že na plese musíte nosiť jedine dlhé šaty. Buďte odvážna a zvoľte tento rok šaty, ktoré odhalia vaše krásne nohy. Uvidíte, že zaujmete nejeden mužský pohľad. V obchode BonPrix nájdete množstvo spoločenských šiat, za veľmi priaznivé ceny. Čipkované šaty s volánikmi alebo romantické? Žiaden problém. Väčšina šiat je dostupná vo veľkostiach 34 - 46 takže ani spoločenské šaty pre moletky nebudú problém. V takýchto šatách určite oslní každá žena.

Krátke šaty BonPrix

TIP: Nakupujte BonPrix šaty a ďalšie štýlové kúsky za najlepšie ceny. Stačí si na webových stránkách obchodu požiadať o pravidelné zasielanie Bonprix katalógu, ktorý vychádza raz za 2 mesiace.

Krátke šaty
Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
Krátke šatyRužové šaty
Bežná cena32,99 eur
Cena s cashbackom31,75 eur
Ušetríte1,24 eur
Krátke šatyČierne šaty
Bežná cena27,99 eur
Cena s cashbackom26,94 eur
Ušetríte1,05 eur
Krátke šatyBiele šaty
Bežná cena19,99 eur
Cena s cashbackom19,24 eur
Ušetríte0,75 eur
Kúpiť šaty na Bonprix »

Midi spoločenské šaty

Nechcete sa príliš odhaľovať, ale netúžite ani po dlhých spoločenských šatách? Tou pravou voľbou sú midi spoločenské šaty , ktoré končia niekde v okolí lýtok, maximálne nad kotníkmi. Dnes sú veľmi moderné a určite v nich vyniknete na každom plese či na svadbe. V obchode Answear nájdete šaty všetkých strihov a vzorov za veľmi priaznivé ceny. Ak trochu pohľadáte, nájdete aj odvážnejšie kúsky, v ktorých bude priam žiariť.

Answear šaty
Midi spoločenské šaty
Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
Midi spoločenské šatyKrajkované šaty
Bežná cena36,90 eur
Cena s cashbackom35,67 eur
Ušetríte1,23 eur
Midi spoločenské šatyZelené šaty
Bežná cena25 eur
Cena s cashbackom24,48 eur
Ušetríte0,52 eur
Midi spoločenské šatyČierne šaty
Bežná cena54,99 eur
Cena s cashbackom52,93 eur
Ušetríte2,06 eur
Kúpiť šaty na Answear »

Dlhé spoločenské šaty

Klasikou sú dlhé spoločenské šaty ani tie, však nemusia byť nudné. Stačí ak trochu odhalíte ramena, chrbát alebo zvolíte dlhý rozparok na boku či čipkovaný vršok. V dlhých šatách sa budete cítiť ako princezná a pri tancovaní z vás určite urobia kráľovnú tanečného parketu. V obchode Orsay šaty nájdete veľmi jednoducho a ceny vás tiež určite potešia.

Orsay šaty

TIP: Páčia sa vám tieto kúsky? Pozrite aj na ďalšie lacné spoločenské šaty.

Maxi spoločenské šaty
Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
Maxi spoločenské šatyŠaty s pelerínou
Bežná cena35 eur
Cena s cashbackom34,27 eur
Ušetríte0,73 eur
Maxi spoločenské šatyČierne šaty
Bežná cena30 eur
Cena s cashbackom29,37 eur
Ušetríte0,63 eur
Maxi spoločenské šatyRužové šaty
Bežná cena46,99 eur
Cena s cashbackom46,01 eur
Ušetríte0,98 eur
Kúpiť šaty na Orsay »

Tip od Tipli: Šaty, ktoré môžete nosiť stále inak

Nechcete kupovať na každú príležitosť nové šaty, ale chcete byť vždy iná a výnimočná? Máme tu riešenie! Zvoľte šaty z AliExpress, ktoré môžete zaviazať na niekoľko spôsobov a stále budete vyzerať inak. Nikto neuverí, že máte na sebe stále jedné a tie isté šaty! Navyše sa v nich budete cítiť nesmierne pohodlne. Vyberať môžete z niekoľkých farieb. Nechýba družičkovská ružová, kráľovská modrá, neutrálna hnedá či klasická čierna a červená. Vhodné sú aj ako šaty na stužkovú či šaty na svadbu pre družičky.

AliExpress šaty

TIP: Jedné a tie isté šaty na sto spôsobov, to sú aliexpress šaty.

Bežná cena
Cena s cashbackom
Ušetríte
Maxi šaty
Bežná cena od 4,23 €
Cena s cashbackom od 3,88 €
Ušetríteaž 0,35 €
Kúpiť šaty na AliExpress »

Nezabudnite na vhodnú plesovú obuv

Dokonalý plesový outfit by nebol kompletný bez rozprávkových črievičiek. Aj na tie sa samozrejme vzťahuje Tipli cashback. Vyberajte značkové topánky za skvelú cenu navyše s 3,3% zľavou v obchode eobuv.sk. Staňte sa stelesnením dokonalosti a užite si ples naplno.

Nakúpiť na eobuv »

Maximálne krásna, maximálne ušetrené

Chcete sa dozvedieť všetko o aktuálnych zľavách na obuv a oblečenie? Potom čítajte akciové letáky s módou a nenechajte si ujsť žiadnu ponuku! Nielen dámy si vyberú spoločenskú róbu. V období plesovej sezóny ponúka množstvo obchodov šaty pre dámy, ale aj pánov, buďte preto v obraze a šetrite s Tipli.

Teraz, keď už viete, ako nakúpiť lacné spoločenské šaty a ešte ušetriť na obuvi a doplnkoch, stačí už len nájsť vhodné spoločenské účesy a vyraziť do spoločnosti. Buďte maximálne krásna a užite si každý ples ako by bol len váš!

Súvisiace obchody

Answear, Bonprix, ZOOT, AliExpress, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa