Športové oblečenie- všetko do fitka na jednom mieste

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 22. 11. 2021

Zdravému životnému štýlu, ku ktorému patrí aj pravidelné cvičenie, sa venuje čoraz viac ľudí. Aj vy patríte k jedným z nich? Pozrite sa, ako si k cvičeniu vybrať to správne oblečenie a ako ho nakúpiť čo najvýhodnejšie.

Sportisimo je obchod ponúkajúci športové oblečenie a doplnky pre ženy aj mužov. Či už cvičíte v pohodlí svojho domova alebo za cvičením chodíte do fitka, určite ste zistili, že mať správne oblečenie pri cvičení je veľmi dôležité. V Sportisime nájdete všetko na jednom mieste a ich skvelé ceny vás zaručene potešia.

Ako vybrať správne oblečenie?

Nikto sa počas náročnej fyzickej aktivity nechce sústrediť na to, že sa mu možno práve nepríjemne dvíha tričko alebo ho po behu bolia nohy od nepohodlných topánok. Správne oblečenie a obuv je rovnako dôležité ako cvičenie samotné. Práve preto tu máme zopár rád, ako si konkrétne kúsky vybrať.

Chcete nakúpiť ešte výhodnejšie? Využite Tipli

Jednoduchá registrácia a peniaze späť z každého nákupu. Pri objednávke zo Sportisima vám vrátime až 2,5 % späť na účet.

Nakúpiť s cashbackom »

Športová obuv

Vybrať si správne topánky je pre cvičenie najdôležitejšie. Typ topánky by ste si mali vybrať podľa druhu športu, ktorý vykonávate. Na beh alebo kardio cvičenie sú vhodné topánky s hrubšou a vystuženou podrážkou. Naopak na posilňovanie je vhodnejšia podrážka plochá.

Športové Botasky NIKE

Športová obuv je základ pre správne a hlavne bezpečné cvičenie. Dámske topánky Nike FLEX ESSENTIAL W sú ideálne na nenáročné tréningy ale aj celodenné nosenie. Sú ľahké, čo znamená že poskytujú nohe správnu pohodlnosť a navyše vďaka sieťovine aj pocit priedušnosti a voľnosti.

Pôvodná cena
Cena so zľavou
Cena s cashbackom
Pôvodná cena54,99 €
Cena so zľavou41,99 €
Cena s cashbackom41,12 €
športove topanky
Pozrieť topánky na Sportisimo »

Športové legíny

Ak si myslíte že cvičenie v obtiahnutom športovom oblečení určite nemôže byť pohodlné, ste na veľkom omyle. Elastické legíny, ktoré vám dobre sedia umožňujú oveľa efektívnejší a lepší pohyb. Navyše sa vyrábajú z priedušných materiálov, ktoré sa postarajú o reguláciu potenia a odvod telesnej vlhkosti. Dôležité je vybrať si tu správnu veľkosť, aby vám presne padli.



športove leginy

Športové legíny PUMA

Pohodlné dámske legíny PUMA ATHLETIC LOGO LEGGINS sú ideálne pre rôzne druhy cvičenia ale aj na bežné nosenie. Zvýšené pás zaisťuje príjemný komfort a navyše lichotí každej postave.

Pôvodná cena
Cena so zľavou
Cena s cashbackom
Pôvodná cena31,95 €
Cena so zľavou23,95 €
Cena s cashbackom23,45 €
Pozrieť legíny na Sportisimo »

Športové tričko

Pri výbere trička je najdôležitejšie všimnúť si z akého je materiálu. Pre cvičenie v lete je lepšie mať tričko priedušné, ktoré vám bude odvádzať pot. Naopak pre zimné športy sa hodia skôr termo tričká, ktoré udržia vaše telo v teple. Samozrejme nezabúdajte pri výbere pozerať ani na farbu a strih, aby ste sa pri cvičení cítili skvelo v každom smere.

Dámske športové tričko PUMA

Tričko PUMA URBAN SPORTS je vyrobené z funkčného materiálu, ktorý absorbuje pot a udrží vaše telo v absolútnom suchu a pohodlí. Tento druh trička je využiteľný na rôzne športové aktivity.

Pôvodná cena
Cena so zľavou
Cena s cashbackom
Pôvodná cena27,95 €
Cena so zľavou17,95 €
Cena s cashbackom17,58 €
Pozrieť tričko na Sportisimo »
športove tričko

Športová podprsenka

Športová podprsenka je pre ženu pri vykonávaní akéhokoľvek športu základ. Ak ste si ju ešte nezaobstarali, urobte tak čo najskôr. Cvičenie vám určite spríjemní a budete cvičiť oveľa výkonnejšie. Pri výbere sa zamerajte na úroveň podpory, ktorú podprsenky poskytujú. Vyberte si takú, ktorá bude vyhovovať vašim nárokom.

športova podprsenka

Športová podprsenka ADIDAS

Podprsenka ADIDAS DRST ASK SPR poskytuje strednú úroveň podpory. Je pružná a navyše odvádza prebytočné teplo a vlhkosť. Anatomicky tvarované ramienka na zadnej strane zaisťujú potrebnú mobilitu aj pre náročnejšie cvičenie.

Pôvodná cena
Cena so zľavou
Cena s cashbackom
Pôvodná cena29,95 €
Cena so zľavou17,95 €
Cena s cashbackom17,58 €
Pozrieť podprsenku na Sportisimo »

Športová taška

Ak pravidelne navštevujete fitness centrá je dobré si zaobstarať vhodnú športovú tašku a mať tak všetky veci pokope. Športovú tašku okrem tréningu určite využijete aj na cestovanie. Vyberte si takú, ktorá vám bude vyhovovať vzhľadom aj veľkosťou.

Športová taška PUMA

Športová taška PUMA CORE ACTIVE je štýlová a dostatočne veľká na prenášanie dôležitých vecí na cvičenie alebo aj na cestovanie. Má vnútorné vrecko, aby ste si veci oddelili a taktiež aj nastaviteľné popruhy. V obchode Sportisimo budete mať medzi čím vyberať.

Pôvodná cena
Cena so zľavou
Cena s cashbackom
Pôvodná cena31,95 €
Cena so zľavou21,95 €
Cena s cashbackom21,49 €
Pozrieť tašku na Sportisimo »
športova taška

Športové ponožky

Áno, aj ponožky patria k športovej výbave a ani ich výber by ste nemali nechať na náhodu. Zamerajte sa na materiál, z ktorého sú vyrobené, aby ste pri cvičení boli v čo najväčšom pohodlí.

športove ponožky

Ponožky LOTTO

Športové ponožky LOTTO RUNNING majú špeciálny panel zaisťujúci priedušnosť. Okrem toho sú vyrobené tak, aby zaisťovali stabilitu a správnu priľnavosť.

Pôvodná cena
Cena so zľavou
Cena s cashbackom
Pôvodná cena4,95 €
Cena so zľavou1,45 €
Cena s cashbackom1,42 €
Pozrieť ponožky na Sportisimo »

Športové oblečenie a výbava s cashbackom

Nie len v Sportisime nakúpite športové oblečenie o pár percent lacnejšie. Využite Tipli a získajte peniaze späť aj v iných obchodoch.

  • Sportisimo - športové oblečenie a obuv s cashbackom 2,5 %.
  • inSPORTline - nakúpite s cashbackom 1 %.
  • Sportobchod.sk - športové oblečenie s cashbackom 2,5 %.
  • eFitness.sk - vybavenie a výživové doplnky s cashbackom 3,5 %.

Súvisiace obchody

inSPORTline, A3 SPORT, adidas.sk, Sportega, Alpine Pro

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa