STOP rozštiepeným končekom! Stavte na tieto masky na vlasy

Tipy k nákupuKrása a zdravie  |  Tipy a triky  |  Hobby a zábava 10. 11. 2021

Trápia vás rozštiepené končeky a suché vlasy? Alebo máte problém s tým, že vám vlasy nerastú? Na všetky vlasové problémy existuje riešenie - a to vám dnes prinášame!

Nenadarmo sa hovorí, že sú vlasy korunou ženskej krásy! Postarajte sa o to, aby boli dokonalé. Prinášame masky na vlasy, ktoré vám pomôžu s každou ťažkosťou. Overené a recenziované, takže nebudete vyhadzovať peniaze len tak za nič.

Maska na suché a poškodené vlasy

Kallos Cosmetics Chocolate

Maskami na poškodené vlasy sa to na internete len tak hemží. Nenaleťte ale lákavému obalu!

Čo sa týka starostlivosti o suché a poškodené vlasy je jednoznačným víťazom maska Kallos Cosmetics Chocolate. Maska na suché a poškodené vlasy intenzívne regeneruje a zanecháva ich hydratované, vyživené a lesklé. A navyše, úžasne vonia!

Často môže byť príčinou poškodených vlasov nesprávna starostlivosť, či chýbajúci vitamín. Skúste masky na vlasy kombinovať so správnou životosprávou. Šetriť na kvalitnej vlasovej kozmetike sa nevypláca, ale predsalen viete pri nákupe ušetriť. Využite Notino zľavový kód a doprajte svojim vlasom kvalitu za výhodné ceny.

Maska na vlasy s keratínom

Maska na vlasy s keratínom

Keratín na vlasy dokáže s vašou hrivou doslova zázraky.

Opäť tu máme produkt značky Kallos, ktorého masky na vlasy sú jedny z najkvalitnejších. Maska je určená na poškodené a lámavé vlasy, ktoré sú po nej silnejšie a viditeľne zdravšie, a to najmä kvôli kvalitným základným zložkám produktu.

Keratín je vlastne špeciálny proteín, ktorý sa nachádza v bielkovinách. Čím majú vlasy viac vrstvy keratínu, tým zdravšie a silnejšie vyzerajú. Pri výraznejšom poškodení vlasov je keratínová maska na vlasy ideálnym riešením.

Maska na vlasy na rast vlasov

Maska na rast vlasov

Ako podporiť rast vlasov? Skúste masky na vlasy z Notino.

Účinná maska na rast vlasov je napríklad Lee Stafford Hair Growth. Maska podporuje rast vlasov a zároveň zabraňuje ich vypadávaniu. Okrem masky je k dispozícii sérium s rovnakými účinkami. Kombináciou výrobkou môžete dospieť k rýchlejším výsledkom.

Často býva pomalý rast vlasov zapríčinený ich lámavosťou. Overte si teda najskôr, či nie sú vaše končeky poškodené a prípadne použite masky na vlasy, ktoré riešia tieto problémy.

Maska proti vypadávaniu vlasov

Maska proti vypadávaniu vlasov

Vypadávanie vlasov môže mať aj hormonálne a ďalšie príčiny.

V boji s touto problematikou má skvelé výsledky maska L'biotica Biovax Falling Hair. Recenzie tejto poľskej značky hovoria za všetko - užívateľky sú s ňou nadmieru spokojné. Vlasy im prestali vypadávať, vyzerajú zdravšie a príjemne voňajú.

Vlasy vypadávajú kvôli hormonálnym zmenám, užívaniu antikoncepcie alebo iných liekov, stresu ale často aj kvôli zlej strave. Ak máte nedostatočný príjem blielkovín vznikne v tele bielkovinová podvýživa, kvôli ktorej vám potom vlasy nadmerne vypadávajú. Najúčinnejšie teda vypadávaniu vlasov zabránite vyriešením príčiny vypadávania.

Obchody, kde nájdete najlepšie masky na vlasy:

  • NOTINO - určite e-shop dobre poznáte, nech už pod názvom Notino alebo Parfums.sk. Okrem masiek na vlasy vyberáte z viac než 55 tisíc parfémov.
  • Elnino - parfuméria, ktorá je rozšírená aj o ponuku masiek na vlasy a tiež produktov so starostlivosťou o vaše telo.
  • Babičkina záhrada - bioobchod, ktorý sa stará o vaše zdravie. Nájdete tu kvalitné bioprodukty, kozmetiku, liečivé bylinky a zdravé recepty.

Maska na vlasy z kokosového oleja

Kokosový olej je zázrak dnešnej doby. Môžete ho používať do varenia, je účinný aj na chudnutie alebo ako maska na tvár či vlasy. Domáca kúra na vlasy z kokosového oleja pomôže na suché a zničené vlasy. V návode vo videu sa dozviete ako si masku aplikovať. Ideálne je ak ju používať raz za 1 až 2 týždne.

Návod na prípravu a nanesenie masky na vlasy z kokosového oleja. Zdroj: BeautiLama

Súvisiace obchody

Vivantis, ELNINO.SK, Notino, BioCare, BabičkinaZáhrada.sk

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa