Štýlové hodinky z AliExpress

Tipy k nákupuMóda  |  Nákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Chcete byť všade načas a štýlovo? Stavte na poriadne hodinky. Dnes sa dajú zohnať parádne kúsky za super ceny. Dobré hodiny ukazujú nielen správny čas, ale zároveň vedia doladiť celý outfit. Doplňte si zbierku svojich hodiniek o krásne kúsky z AliExpress. Nestoja veľa a budete s nimi viac než spokojní.

Najpopulárnejšie čínske trhovisko AliExpress prináša nespočetné množstvo hodiniek, z ktorých si zaručene ľahko vyberiete. Viete čo ich najväčšou výhodou? Stoja len pár eur. To im však neuberá na kráse a už vôbec nie na ich kvalite. Na dobré hodinky nemusíte minúť celú výplatu. Vyberajte si krásne športové, smart, dámske či pánske hodinky a vyzerajte super pri každej príležitosti.

TIP: Hľadáte stránku, kde nájdete stovky obchodov na jednom mieste? Navštívte Glami a nakupujte cez Tipli výhodne.

Pánske hodinky

  • Cena: 16,40 eur
  • Doprava na Slovensko: 0,87 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 31 dní

Potrebujete pánske hodinky, ktoré nestoja veľa a vyzerajú štýlovo? Stavte na osvedčenu klasiku s koženým remienkom a moderným dizajnom ciferníka. Na AliExpress si môžete vyberať z nekonečného množstva tvarov a farieb. Najlepšie vyzerajú v čiernej a hnedej farbe. Takéto hodinky sa vám budú hodiť či si oblečiete oblek alebo tepláky. Ak nemáte radi kožené remienky, pokojne si vyberte iné verzie s kovovým remienkom. Sú rovnako pekné, len o čosi konzervatívnejšie a ťažšie pri nosení. Ake všetko je otázka vkusu a zvyku.

panske hodinky

Pánske hodinky za pár eur kúpite na AliExpress.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Zákazníci hodnotia obchodníka pozitívne. Objednávku dostali načas pochvaľujú si že hodinky vyzerajú naživo ešte lepšie ako na obrázku.

Zobraziť na AliExpress

Dámske hodinky

damske hodinky

Elegantné dámske hodinky z AliExpress by nemali chýbať v šperkovnici žiadnej dáme.

  • Cena: 18,55 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Krásne elegantné hodinky by nemali chýbať medzi módnymi doplnkami žiadnej dáme. Každá túži mať v skrini značkové Michael Kors kabelky. Tie sú drahé, ale viete aspoň ušetriť na hodinkách. Luxusné kúsky, ktoré stoja zlomok toho, čo hodinky z klenotníctva kúpite na AliExpress. Choďte do zlatej klasiky a nič nepokazíte. Zlatá je teraz veľmi módna. Keď vás hodinky omrzia, za výhodné cenu si môžete prikúpiť ďalšie. AliExpress dbá na trendy, takže žiadne z hodiniek, ktoré ponúkajú, nie sú krokom vedľa.

Hodnotenie produktu: 5 z 5 Tento tovar ohodnotili zatiaľ iba dvaja zákazníci. Predajca má však vo všeobecnosti velmi dobre hodnotené produkty.

Zobraziť na AliExpress

Športové hodinky

  • Cena: 40,30 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Športové hodinky, ktoré sú vodotesné a určené na všetky pohybové aktivity stoja veľa peňazí. Práve preto je super, že na AliExpress viete zohnať tento druh hodiniek a stoja naozaj zlomok ceny ako v bežnom obchode. Môžete v nich plávať, behať, merať rýchlosť a mnohé ďalšie veci. Vyberať si opäť môžete s desiatok farieb, tvarov, druhov aj cien. Od lacnejších až po drahšie. Plastové verzie, ktoré sú robené na štýl G-Shock sa dajú nosiť nielen na šport, ale aj ako vkusný doplnkok k športovému oblečeniu.

športové hodinky

Farebné športové hodinky sú skvelým spoločníkom pri plávaní či behu.

Hodnotenie produktu: 4,6 z 5. Zákazníci hodnotia obchodníka pozitívne. Objednávku dostali načas pochvaľujú si všetky produkty predajcu.

Zobraziť na AliExpress

Smart hodinky

smart hodinky

Smart hodinky stoja stovky eur, ale na AliExpress kúpite kvalitné kúsky lacno.

  • Cena: 22,87 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20 - 27 dní

Viete čo by ste si mali určite zadovážiť? Smart hodinky. Tento typ hodiniek zažíva boom najmä počas posledných rokov, kedy uzreli svetlo sveta Apple Watch. Na to, aby ste mohli mať kvalitné múdre hodinky, nemusíte za ne zaplatiť stovky eur. Na AliExpress kúpite rôzne druhy s rôznymi funkciami. Stačí si len vybrať. Treba si zvážiť, na čo všetko hodinky budete potrebovať. Či vám stačia základné funkcie, alebo by ste radšej na ruke nosili vyšperkovanú hi-tech vecičku. Je však viac než isté, že za priaznivé ceny si na AliExpress vyberiete.

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5 Tento tovar ohodnotili zatiaľ iba traja zákazníci. Predajca má však vo všeobecnosti velmi dobre hodnotené produkty.

Zobraziť na AliExpress

Radi nakupujete výhodne?

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne »

Súvisiace obchody

Answear, BIBLOO, ZOOT, AliExpress, eBay.co.uk, Vemzu

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa