Tipy na romantické pobyty pre dvoch

Tipy k nákupuDovolenka a cestovanie  |  Tipy a triky 10. 11. 2021

Len si to predstavte. Slabá žiara sviečok, vaňa plná peny, relaxačná hudba a vy si s partnerom užívate pohodu pri fľaši vína… Snívanie je krásna vec, ale ešte lepšie je, keď sa sny stanú skutočnosťou. Zabudnite na každodenné starosti a venujte si s partnerom to najdôležitejšie - čas pre seba.

Každodenný stres sa prejaví nie len na našom zdraví a psychickej pohode, ale tiež na našom vzťahu. Spravte si s partnerom chvíľku pre seba a vydajte sa za romantikou a pohodou na predĺžený víkend. Stále váhate? Pozrite si naše ponuky a garantujeme vám, že kufre si zbalíte do 5 minúť! :-)

Romantika na zámku

Snívate o živote na zámku? Chceli by ste sa na jeden deň stať princeznou? Vaše prianie je nám rozkazom. Ale pozor! Mekučké postele sú extrémne nebezpečné! Hrozí, že vás z nich už nikto nedostane.

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Privátny wellness

Obúvate si hotelové papuče. Obliekate župan. A už sa vyhrievate vo fínskej saune. Po saune prichádza na rad knižka v relax zóne. Bolia vás oči? Zdriemnite si. Veď teraz nemáte žiadne povinnosti. Užite si pokoj a nekonečnú pohodu.

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Za romantikou do Talianska

Benátky sú považované za najromantickejšie mesto na svete. Nechajte sa nimi očariť a užite si pôvabnú atmosferu mesta lásky.

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Romantická večera

Láska ide cez žalúdok. Kytica ruží vo váze, zapálené sviečky a k tomu gastronomický zážitok v podobe kvalitného vína a degustačného menu. Dobrú chuť!

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Za vínom s láskou

Víno. K nemu nie je nutné nič dodávať. Snáď len známy český citát Jána Wericha “Kdo víno má a nepije, kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl.” Takže sa vínu nevyhýbajte a hurá na Moravu! :-)

Tipy na romantické pobyty Tipy na romantické pobyty

Ak ste si z našej ponuky nevybrali skúste si vyhľadť pobytový balíček na mieru. Nájdite napríklad pobyty pre dvoch na ZľavoKing, pobyty pre dvoch na Zamenej.sk alebo pobyty pre dvoch na Boomer. Vyberte si romantický odpočinok pre vás a partnera.

Súvisiace obchody

ZaMenej.sk, Travelking

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa