Tipy na vianočné darčeky pre priateľku

Tipy k nákupuVianoce  |  Ostatné 10. 11. 2021

Zistiť po čom túži ženské srdce môže byť niekedy pekne tvrdý oriešok. Najmä ak do roka nastane hneď niekoľko príležitostí, na ktoré musíte vymyslieť unikátny darček. Prekvapte svoju polovičku tieto Vianoce niečím špeciálnym - s Tipli to bude hračka!

Narodeniny, meniny, Valentín, výročie a ešte aj Vianoce. To aby sa nápady len tak hrnuli. Vyťažte z toho, že svoju drahú poznáte najlepšie zo všetkých. Porozmýšľajte, či vám v poslednom čase nespomínala niečo o čom sníva. Možno nová kniha obľúbenej autorky? Alebo jej učarovali šaty z výkladu?

Ak vám neprichádza nič na rozum, vytiahnite z rukáva tajné esá astavte na Tipli. Prejdeme si spoločne zoznam potenciálnych darčekov podľa toho, čo má vaša priateľka najradšej. Pre každý typ ženy sa hodí niečo iné, preto je nutná aspoň aká taká znalosť budúcej majiteľky.

Vyriešte darček pre priateľku tento rok bez stresu! Vyhnite sa nepríjemným predavačkám a preplneným nákupným centrám a nakupujte z pohodlia domova. Pri nákupe s Tipli navyše získate časť svojich peňazí späť. No nie sú nákupy cez internet paráda?

Vianočné darčeky pre športovkyňu

Učarovali vašej milej činky, bosu či stroje na cvičenie? Pernametkou do posilovne nič nepokazíte. Ak ju chcete mať častejšie doma, môžete jej zaobstarať aj vlastné náradie na cvičenie. Populárne je momentálne posilovanie s bosu či na trampolínkach. Radosť jej však iste spravíte aj výživovými doplnkami a rôznymi proteínmi.

Tipy na vianočné darčeky pre priateľku

    Kde zohnať kvalitné športové vybavenie?

  • GymBeam - snáď najobľúbenejší slovenský e-shop s vitamínmi, proteínmi a ďalšími doplnkami stravy
  • inSPORTline - tu nájdete najrozličnejšie športové vybavenie a oblečenie na všetky športy, ktoré vám zídu na rozum
  • eFitness - internetový obchod ponúka výživové doplnky, športové oblečenie a vybavenie

Čo kúpiť priateľke intelektuálke?

Skladá sa ideálny večer vašej lásky z dobrej knihy a vína? Doprajte jej skvelý knižný zážitok. Stačí sa zamyslieť, aký žáner alebo autora obľubuje a hor sa na nákupy. Ženu intelektuálku poteší aj zaujímavá spoločenská hra ako napríklad I know, Scrabble alebo Poznáš Slovensko.

Tipy na vianočné darčeky pre priateľku

    Nákup kníh a spoločenských hier cez internet

  • Hej.sk - e-shop už dávno neponúka iba elektroniku; okrem obrovského množstvo spoločenských hier výber obsahuje aj kozmetiku, hračky a ďalšie
  • Bux.sk - tisíce kníh všetkých žánrov nakúpite v Bux.sk
  • Market24 - internetový obchod je vhodný nie len na nákup detského oblečenia a hračiek; ponuka zahŕňa aj množstvo kníh pre deti a dospelých

Výber darčeka pre cestovateľku

Je najväčšou vášňou vašej drahej cestovanie? Prezrite si najskôr jej tašky a kufre. Možno vám nedávno spomínala že potrebuje batožinu so správnymi rozmermi do lietadla. Žene s dušou cestovateľky spraví radosť aj stieracia mapa, prívesok s lietadlom alebo letenka do ďalšej destinácie.

Tipy na vianočné darčeky pre priateľku

    Kde nájdem cestovateľské darčeky výhodne?

  • Kiwi.com - podľa zadaných kritérií vám Kiwi.com vyhľadá najlacnejšiu, najrýchlejšiu či najvýhodnejšiu letenku kamkoľvek na svete
  • Booking - tu zarezervujete ubytovanie v rámci celého svete rýchlo a jednoducho
  • AliExpress - medzi milióny produktov patria aj vychytávky pre cestovateľov, cestovné tašky, kufre a ďalšie

Čím obdarovať nákupnú maniačku?

V jej šatníku nechýba desiatky párov topánok, kabeliek a módneho oblečenia? My ženy skrátka milujeme obliekať sa do nových trendy kúskov a užívať si obdivné pohľady. Overte si správnu veľkosť oblečenia priateľky a kúpte jej nové šaty, sveter či sako. Ak si netrúfate strieľať do jej štýlu stavte aspoň na módny doplnok v podobe šatky, baretky či kabelky z eshopu eobuv.

Tipy na vianočné darčeky pre priateľku

    Nákup módy výhodne

  • ZOOT - urobte jej radosť so ZOOT; tu nájdete unikátne a vždy trendy módne kúsky
  • Bonprix - módu aj pre tie najnáročnejšie nájdete v tomto e-shope
  • Orsay - obľúbená značka nie len elegantného oblečenia poteší nejedno ženské srdce

Zážitok ako najlepší vianočný darček

Darujte tento rok svojej láske zážitok. Rôznych vecí, kníh či oblečenia máme dnes takmer všetci akosi priveľa. Predstavte si však spoločný večer v divadle, na koncerte jej obľúbenej kapely alebo v romantickej reštaurácii. Ak je aspoň trošku dobrodružná môžete vyskúšať aj rafting, tandemový zoskok či bungee-jumping. Zážitky s ňou ostanú po celý život.

Tipy na vianočné darčeky pre priateľku

    Kam na nákup zážitkov cez internet?

  • Action zážitky - rafting v Slovinsku, jazda helikoptérou a mnoho ďalších bláznivých vecí nájdete práve tu
  • Zľavo King - zľavový portál ponúka rôzne wellness pobyty, výlety na Slovensko či do zahraničia

Súvisiace obchody

Action Zážitky, Bonprix, Booking, Air Malta

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa