Tipy & triky ako nakupovať oblečenie pre deti

Tipy k nákupuTipy a triky 10. 11. 2021

Nakupovať oblečenie pre deti je niekedy pekne tvrdý oriešok. Každú chvíľku o niečo povyrastú, roztrhajú si oblečenie pri šibalských hrách a vy aby ste nonstop kupovali niečo nové. Uľahčite si to nákupom cez internet, kde máte k dispozícii väčšiu ponuku a nakupujete za výhodné ceny!

Máte obavy z toho či vyberiete pri nákupe cez internet správnu detskú veľkosť? Riaďte sa našimi tabuľkami veľkostí a nikdy nešliapnete vedľa! K tomu prinášame tipy&triky ako si zjednodušiiť nákup detského oblečenia ešte viac.

Detské veľkosti oblečenia

Keďže každé dieťa rastie inak, lepšie vyberiete oblečenie na základe jeho výšky, než podľa jeho veku. Krásne kúsky pre deti za skvelé ceny nájdete napríklad na Ebay.co.uk. Prezrite si tabuľku detských veľkostí a zistite, ktoré číslo je pre vaše dieťatko najvhodnejšie.

Detské veľkosti oblečenia

Tabuľka veľkosti detí

Detské veľkosti čiapok

Tabuľka veľkosti detí

Detské veľkosti obuvi

Keďže sa v rôznych krajinách používali rôzne dĺžkové miery, vznikli aj rozdielne značenia veľkosti obuvi, ktoré sa dodnes nepodarilo úplne zjednotiť. Jednotlivé značenia veľkosti topánok sa môžu líšiť aj tým, že niektoré označujú dĺžku chodila, kým iné dĺžku topánky. Pozrite si napríklad CCC.sk a vyberte obuv pre svoje dieťa podľa tabuľky veľkostí.

Tabuľka veľkostí obuvi

Tabuľka veľkosti detí

Tipy&triky ako nakupovať pre deti

Každý rodič príde na novú vychytávku ako nakupovať pre deti čo najefektívnejšie. Podelíme sa o doposiaľ najlepšie rady rodičov. A ak máte aj vy radu, ktorú by ste radi zdieľali, napíšte ju do diskusie. Pomôžete tak aj ostatným mamičkám. :-)

  • Vždy objednajte väčšiu veľkosť. Deti rastú veľmi rýchlo a pokojne sa môže stať, že kým vám objednané oblečenie dorazí už im nebude sedieť.
  • Mnohé deti dráždia farby na textíliách (najmä v prípade spodnej bielizne). Ak je to prípad aj vášho dieťata, zvoľte biobavlnu alebo kombináciu vlny a hodvábu.
  • Vrstvite. Zaužívané pravidlo je, že dieťa má mať o jednu vrstvu oblečenia viac ako dospelý človek. Ak mu bude teplo, jednu z vrstiev jednoducho zhodí.
  • Starostlivo vyberajte topánky. Topánky formujú chodidlo, držanie tela a stav chrbtice. Ich výber je teda skutočne dôležitý. Voľte topánky, ktoré sú ohybné (hlavne v časti, kde majú deti kĺby prstov), ľahké a priedušné.
  • Snažte sa kupovať oblečenie z kvalitného materiálu. Deti stále niečo vystrájajú - to znamená, že musíte často riešiť roztrhané oblečenie. Krásne a kvalitné kúsky za super ceny zoženiete napríklad v Primark.
  • Berte pri výbere ohľad na prianie dieťaťa. Keď bude mať oblečenie, ktoré si samo vybralo, zjednodušíte proces samotného obliekania.
  • Zvoľte oblečenie, ktoré sa ľahko oblieka a vyzlieka.
  • Nakupujte online. Vyhnete sa tak davom ľudí a nervozite detí z nákupov. A navyše s cashbackom od Tipli získate odmenu z každého nákupu.

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Detska-vybavicka.sk, Hračkárik.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa