Tipy z AliExpress - vybavenie na cvičenie

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Vianočné nákupy a zhon máme úspešne za sebou, a teraz je čas potešiť darčekmi seba. Kedy inokedy, keď nie v čase povianočných výpredajov? Ak ste si navyše dali ako novoročné predsavzatie zdravý životný štýl prinášame niečo presne pre vás!

Povianočné zľavy zavládli aj v čínskom gigante AliExpress. Nakúpte všetko potrebné vybavenie na plnenie vášho predsavzatia, a hneď vám to pôjde ako od ruky.

Taška na cvičenie

aliexpress tipy

Aj v posilovni môžete vyzerať štýlovo. Zbaľte všetky potrebné veci do priestornej tašky a nedajte šancu žiadnej výhovorke, prečo cvičenie odložiť na inokedy. Taška sa hodí dámam aj pánom a môžete si ju vybrať v 4 rôznych farbách. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 15,75 €

Činky na posilovanie

aliexpress tipy

Prečo platiť za fitness centrum, keď si môžete kvalitne zacvičiť aj doma? Dnes si na internete viete nájsť rôzne videá s tréningmi. Na začiatok vám budú k domácemu cvičeniu stačiť aj tieto pol kilové činky, ktoré sa napĺňajú vodou. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 3,06 €

Fitness rukavice

aliexpress tipy

Ak už cvičíte s väčšími váhami iste oceníte fitness rukavice. Vďaka tejto jednoduchej pomôcke si cvičenie uľahčíte a predídete zbytočným zraneniam, ak by sa vám z prepotenej dlane činka vyšmykla. Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 19,33 €

Dámske legíny

aliexpress tipy

My ženy chceme vyzerať dokonale všade - a fitness centrum nie je výnimkou. V týchto dámskych legínach bude cvičenie jedna radosť. A chlapom v posilovni z vás vypadnú činky z rúk! ;-) Hodnotenie produktu: 4,5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,05 €

Fľaška na cvičenie

aliexpress tipy

Nezabudnite pri cvičení dodržiavať pitný režim. Keď sa potíme, potrebujeme ešte viac tekutín ako obvykle. Táto fľaška na cvičenie má navyše špeciálnu funkciu - keď stlačíte tlačidlo na boku vyprskne na vás voda a príjemne sa osviežite. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Ďalšie produkty z oblasti cvičenia a fitness môžete nakúpiť v obchode GymBeam - tu si vyberie každý.

Kúpiť na AliExpress za 3,85 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa