Tipy z Číny #8

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

V čínskych internetových obchodoch nájdete veci, o ktorých sa vám ani nesnívalo. Neveríte? Istotne vás presvedčíme niektorými produktami v dnešnom diele! Sledujte našu pravidelnú rubriku, a tie najlepšie výrobky vám už nikdy neutečú.

Dnešný článok je zameraný na obľúbený Aliexpress. Kde inde nájdete toľko zaujímavých produktov, ktoré vám bude každý závidieť? Pustite sa do čítania a nechajte sa inšpirovať našimi tipmi :-)

Semiačka dúhových paradajok

Tipy z Číny #8

Fialové paradajky sme už vyskúšali. Ale čo to, oni existujú ešte aj dúhové? To budú ale susedia pozerať! Z jednej stonky vyrastú paradajky zelenej, modrej, červenej či fialovej farby. Ako je to možné? Tiež nechápeme, ale zaručene ich chceme ochutnať! :-) Hodnotenie predajcu: 94,1 %.

Kúpiť na Aliexpress za 0,46 €

Cyklistické okuliare

Tipy z Číny #8

Cyklistická sezóna už klope na dvere. Niektorí už svoje milované dopravné prostriedky vytiahli, iní na ten správny moment ešte čakajú. Tak či onak, kvalitné cyklistické okuliare sa vám budú hodiť. Tieto sú ľahké, tenké a predovšetkým 100% ochránia pred UV žiarením. Hodnotenie predajcu: 94,1 %.

Kúpiť na Aliexpress za 1,36 €

Dúhové chryzantémy

Tipy z Číny #8

Na jar to má farbami len tak hýriť! A čo sa týka záhrady, platí to dvojnásobne. Nech sa v nej cítite príjemne, zasaďte si tieto dúhové farebné chryzantémy, ktoré sa za každých podmienok postarajú o zlepšenie nálady. Hodnotenie predajcu: 97 %.

Kúpiť na Aliexpress za 0,41 €

Čierna pleťová maska

Tipy z Číny #8

Ak vás trápia čierne bodky, alebo iné nedokonalosti pleti, určite oceníte túto čiernu pleťovú masku na tvár. Jednoducho sa aplikuje, k pokožke je jemná a výsledky sú zaručené! Hodnotenie predajcu: 96,5 %.

Kúpiť na Aliexpress za 1,68 €

Forma na lievance

Tipy z Číny #8

Prekvapte svoju polovičku chutnými lievancami! Z touto praktickou formou to bude hračka. Stačí umiestniť formu na panvicu a naliať do nej pripravené cesto. A hľa! Skvelé raňajky sú na svete. Hodnotenie predajcu: 96,4 %.

Kúpiť na Aliexpress za 4 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa