TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Tipy k nákupuRodičia a deti  |  DEŇ DETÍ 10. 11. 2021

Pre správny vývoj vášho drobca je podstatné, aby sa vzdelával hneď od narodenia. Samozrejme, že nebudete polročné dieťa učiť abecedu. Existuje však množstvo interaktívnych hier, ktoré mu pomôžu spoznávať svet rýchlejšie.

V každom období života má dieťa predispozície na rozvíjanie inej oblasti. Tí najmenší drobci sa učia rozoznávať farby a tvary, precvičujú si jemnú motoriku, staršie deti spoznávajú čísla a písmenká, učia sa kresliť…

V predchádzajúcich dieloch seriálu pre mamičky sme našli najlepšie detské odrážadlá, bicykle, trojkolky a iné dopravné prostriedky, pozreli sme sa na obľúbené detské hračky a predstavili si detské stavebnice a kocky. Dnes sa poďme spoločne pozrieť na interaktívne hry!

Interaktívne hry pre deti

Domček s veselými kockami

TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Domček s kockami značky Wiky je vyrobený z plastu. Obsahuje kocky rôznych tvarov a farieb - deti sa učia rozoznávať prvé farby a jednoduché tvary. Okrem toho pomáha rozvoju detského zraku a jemnej motoriky. Je vhodný pre deti od pol roka života.

Tipli TIP: Veľký výber interaktívnych hračiek pre batoľatá nájdete na Beťárik.sk.

Baby Genius Poznaj tvary a farby

TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Poznaj tvary a farby umožňuje deťom zábavnou formou rozvíjať svoje zručnosti a učiť sa. Mladší spoznávajú zvieratká, farby a tvary. Staršie deti sa zoznámia so základmi matematiky a angličtiny. Balenie obsahuje 1 obrázok a 20 dielikov. Hračka je určená pre deti od 1 do 5 rokov.

Tipli TIP: Teraz nakupujete produkty značky Baby Genius na Bambino.sk s 10% zľavou.

Baby Genius Čísla

TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Hra Baby Genius Čísla patrí do rovnakej kategórie hračiek - deti zábavnou formou rozvíjajú svoje zručnosti a učia sa. Mladšie deti poznávajú zvieratká, farby a tvary a staršie základy matematiky a angličtiny. Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov.

Tipli TIP: Teraz nakupujete produkty značky Baby Genius na Bambino.sk s 10% zľavou.

MaDe Chytré pero

TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Chytré pero je interaktívna hra, ktorá sa snaží deti zaujať a niečomu naučiť zábavnou formou. Môžete si zvoliť, či chcete používať aj zvukové alebo iba svetelné efekty. Správnu odpoveď oznámi rozsvieteným zeleného a zlú červeného svietielka. Balenie obsahuje 100 výukových kariet s otázkami. Pero je určené pre deti do 9 rokov.

Tipli TIP: Mnoho iných kreatívnych hračiek vyberiete na Feedo.

Mini laboratórium Voda

TOP 5 interaktívnych hračiek pre deti

Sada obsahuje 6 zábavných experimentov a k nim potrebných pomôcok na objavovanie vlastností vody. Laboratórium je vhodné pre deti staršie než 8 rokov.

Tipli TIP: Deti sa hravou formou učia základné fyzikálne a chemické zákony. Rozvíja sa ich vzťah k vede.

Súvisiace obchody

Bambino.sk, Detska-vybavicka.sk, Hračkárik.sk,

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa