TOP 5 produktov z AliExpress #1

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Hľadáte novú super rýchlu nabíjačku na telefón? Oblečenie pre deti alebo pomocníkov do domácnosti? Všetko nájdete pod jednou strechou na čínskom internetovom gigante Aliexpress.

Ste zvedaví, čo nás dostalo tento týždeň? Spravte si pohodlie a vrhnite sa na našu dávku TOP 5 produktov! S nami máte o tých najlepších vychytávkach vždy prehľad.

Štýlová dámska košeľa

TOP 5 produktov z AliExpress

Farby jari žiaria všade okolo nás! Vyjdite z davu čierno-bielo oblečených žien a dodajte svojmu outfitu šmrc. S touto originálnou košelou to bude hračka! Hodnotenie predajcu: 99 %.

Kúpiť na Aliexpress za 6,85 €

Super rýchla nabíjačka na telefón

TOP 5 produktov z AliExpress

Dnešné smartphony sa vybíjajú jedna radosť. Chvíľku telefonujete, zapnete wifi a už počujete signál, že smarthphone potrebuje "šťavu". Nemáte na nabíjanie svojho telefónu zbytočné hodiny navyše? Skúste super rýchlu nabíjačku na telefón. Hodnotenie predajcu: 98,2 %.

Kúpiť na Aliexpress za 10,95 €

Chlapčenská mikina

TOP 5 produktov z AliExpress

Chlapci by mali svoje milované autíčka najradšej všade - na posteľnom prádle, batohu, oblečení. Uľahčite si ranný boj s obliekaním a spravte svojmu drobcovi radosť touto farebnou mikinou so zmrzlinárskym autom. Hodnotenie predajcu: 98,8 %.

Kúpiť na Aliexpress za 7,30 €

Drevené pánske hodinky

TOP 5 produktov z AliExpress

Buďte originálni a vyniknite z davu. Drevené hodinky sú proste trendy! Sú vyrobené z bambusového dreva a kvalitou sa nijako neodlišujú od bežných hodiniek. Pozor si musíte dávať akurát na vodu. Hodnotenie predajcu: 99 %.

Kúpiť na Aliexpress za 24,10 €

Elektrická aromatická lampa

TOP 5 produktov z AliExpress

Domov je miesto, kde trávite väčšinu svojho času. Postarajte sa teda o čo najpríjemnejšie a najzdravšie prostredie. Táto elektronická aromatická lampa nie len že prevonia váš príbytok, navyše aj zníži vlhkosť a redukuje baktérie v domácnosti. Hodnotenie predajcu: 97,3 %.

Kúpiť na Aliexpress za 21,90 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa