TOP 5 produktov z AliExpress #13

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

AliExpress je najväčšie internetové trhovisko sveta - preto to istú chvíľku zaberie, kým nájdete svoj vysnívaný produkt. Našťastie máte nás a my sa už postaráme o to, aby ste sa k tým najväčším vychytávkam dostali! ;-)

Každý týždeň pre vás pripravíme to najlepšie z najlepšieho alebo TOP 5 produktov, ktoré sme na čínskom internetovom obchode vypátrali!

Dámske šaty

TOP 5 produktov na AliExpress 13

Šiat v ženskom šatníku nikdy nie je dosť! Tieto jednoduché kvetinové šaty sú ideálne na deň v práci aj na svadbu kamarátky. Obujte si k nim lodičky telovej farby, ktoré ešte viac predĺžia nohy a budete za hviezdu večera! Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 86,47 €

Pastelky

TOP 5 produktov na AliExpress 13

Na dlhé prázdninové dni pre deti alebo aj pre vás na odreagovanie po práci. Na pastelky predsa nikdy nie ste pristarí! Vytvorte krásne obrázky, odbúrajte stres antistresovými omaľovánkami. Potom si nimi môžete pokojne ozdobiť aj svoj príbytok. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 15,92 €

Dámske hodinky

TOP 5 produktov na AliExpress 13

Elegantné hodinky sú povinnou výbavou každej z nás. Aj ten najjednoduchší outfit krásne doplnia a spravia neobyčajným. Vybrať si môžete z 3 variácií farieb. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 24,50 €

Set na koktaily

TOP 5 produktov na AliExpress 13

Spravte si doma mojito, sex on the beach, cuba libre či iné obľúbené drinky. S týmto setom na koktaily to bude hračka! Set obsahuje shaker, sito na ľad, kliešte, lyžičku, odmerku. Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 14,57 €

Vodeodolný fotoaparát

TOP 5 produktov na AliExpress 13

Zachyťte všetky letné zážitky! Teraz vás už nemusí obmedzovať ani voda. Tento vodeodolný fotoaparát pokojne vezmite na pláž či dokonca pod vodu. To budú všetci pozerať na tie jedinečné snímky! :-) Hodnotenie predajcu: 95,4 %.

Kúpiť na AliExpress za 42,52 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa