TOP 5 produktov z AliExpress #20

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Ponuka tuzemských obchodov sa tej na AliExpress ani zďaleka nevyrovná. K tomu zarátajte bezkonkurenčné ceny a dopravu zadarmo - najlepšie nákupy vášho života práve začínajú!

Ponúkame vám malú ochutnávku toho, čo všetko na AliExpress nájdete. Preskúmajte s nami čínske regále - milióny produktov čaká len na vás!

Dámska kabelka

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Táto malá kabelka je na prechádzku mestom či párty s kamarátmi skutočne praktická. Zmestí sa do nej všetko, čo potrebujete - kľúče, mobil, peňaženka aj rúž na pery. A hlavne, vyšívané prvky sú neskutočne trendy! Hodnotenie predajcu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 6,95 €

Pánsky sveter

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Pár kvalitných svetrov nesmie chýbať v šatníku žiadneho muža. Vyberať si môžete až z piatich rôznych farieb. Ktorý padne do oka vám? Hodnotenie predajcu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 6,75 €

Kuchynský mixér

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Tento skvelý kuchynský mixér vám zaručene zjednoduší prácu v kuchyni. Je ideálny na výrobu milkshake, smoothie, krémových polievok či omáčok. Priveďte vaše kuchynské umenie do dokonalosti. Hodnotenie predajcu: 4,9 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 100,25 €

Bunda pre mamičky

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Nosenie detí v šatke a nosiči zažíva svoj veľký boom. Nemusíte sa s kočíkom predierať pomedzi ľudí, tlačiť ho po schodoch či nerovnom teréne. Vyskúšajte túto bundu pre mamičky a majte svoje dieťatko stále pri sebe. Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 14,98 €

Odžmolkovač

TOP 5 produktov z AliExpress #20

Niektorý materiál sa po čase zožmolkuje. To však neznamená že sa so svojim obľúbeným oblečením musíte rozlúčiť - stačí použiť tento elektrický odžmolkovač. Spravte zo svojho starého oblečenia opäť novo vyzerajúce kúsky! Hodnotenie predajcu: 4,7 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,03 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa