TOP 5 produktov z AliExpress #23

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Už vás nebaví platiť majland za produkty v tuzemských obchodov? Skúste nákupy na AliExpress. Kvalitný tovar dostanete za výhodné ceny a za dopravu väčšinou nezaplatíte ani cent. Navyše získate prístup k tovaru z celého sveta, ku ktorému sa bežne na Slovensku nedostanete.

Dnešný top výber produktov je zameraný na praktické výrobky, ktoré nesmú chýbať v žiadnej domácnosti. Nezabudneme však ani na módu pre naše dámy. :-)

Multikrájač do kuchyne

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Dodajte vašim šalátom šmrc! S multikrájačom si môžete zvoliť z niekoľkých rôznych tvarov ten pravý pre danú zeleninu, ovocie, či syr. Krájač je vyrobený z vysoko kvalitného silikónu, ktorý umožňuje použitie v rúre, chladničke a je bezpečný pre naše zdravie. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 11,30 €

Bandáž na koleno

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Vzdávate sa svojich obľúbených aktivít kvôli bolesti kolena? S bandážovou na koleno si ich viac odriekať nemusíte. Kolenné bandáže slúžia ako prevencia k spevneniu, obmedzujú bolesť a podporujú svalstvo. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 7,23 €

Alhokol tester

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Mali ste večer pár drinkov a nie ste si istí, či si ráno môžete sadnúť za volant? Neriskujte zbytočne svoj vodický preukaz. Alkohol tester je niečo, čo sa zíde v každej domácnosti. Manipulácia je jednoduchá a fungovanie bezchybné. Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 14,46 €

Dámske topánky

TOP 5 produktov z AliExpress #23

S teplou a kvalitnou obuvou je zima hneď o niečo znesiteľnejšia. Okrem toho, že vám bude krásne teplúčko sú protišmykové a skvele vyzerajú. Skrátka must-have do každého chladného počasia. Hodnotenie produktu: 5 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 37,50 €

Dievčenský zámok na hranie

TOP 5 produktov z AliExpress #23

Doprajte svojej malej princeznej miesto iba pre ňu! Vo svojom malom prenosnom zámku môže vymýšľať najrôznejšie hry, ukryť si poklady alebo sa hrať s kamarátkami. To budú ale zážitky a dobrodružstvá! Hodnotenie produktu: 4,8 z 5.

Kúpiť na AliExpress za 29,10 €

Súvisiace obchody

AliExpress

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa