Top 9 najkrajších čiernych šiat

Tipy k nákupuMóda  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

"Malé čierne" sú neodmysliteľnou súčasťou šatníka každej ženy a patria k zásadným kľúčovým „must have“ kúskom. Čierne šaty tvoria základ šatníka, pretože sú univerzálne a prispôsobíte ich každej príležitosti. Hovorí sa, že čierna farba je univerzálna a opticky zoštíhľuje, preto nič nenechávajte na náhodu a stavte na čiernu.

Čierne šaty majú výhodu v tom, že sa dajú nosiť celoročne. V lete aj v zime, cez deň aj na večer a na tisíc rôznych spôsobov. A navyše ich kúzlo spočíva v tom, že pristanú každej žene. Preto sa nebojte investovať a nakúpiť si ich viac. Staňte sa módnou ikonou a vyberte si tie najlepšie dámske šaty z našich obchodov.

Bonprix šaty

Obrovský výber a dokonca aj šaty pre moletky ponúka obchod Bonprix. Vyberte si svoje bonprix šaty a nakupujte v pohodlí domova.

bonprix šaty 1

Malé čierne šaty s výstrihom v zavinovacom vzhľade Bonprix - 11,99 €

čipkované šaty bonprix

Čierne čipkované šaty tvarujúce postavu Bonprix- 44,99 €

 bodkované bonprix

Elegantné čierne šaty s bodkami Bonprix- 34,99 €

Orsay šaty

Trendy šaty plné zaujímavých vzorov a strihov ponúka obchod Orsay. Ležérne, business či spoločenské šaty, výber je bohatý.

 orsay šaty 1

Šaty s prekrížením v dekolte, Orsay- 36,99 €

šaty orsay 2

Čierne šaty s rozšírenou sukňou, Orsay- 27,99 €

 dlhé orsay šaty

Dlhé čierne šaty s plisovanou sukňou, Orsay- 34,99 €

Zoot šaty

Hľadáte spoločenské šaty rôznych značiek? Tak Zoot je to pravé mesto na nákup. Nakúpite tu nielen spoločenské šaty, ale aj na denné nosenie či maxi šaty.

 čierne na ramienka

Čierne šaty s volánmi, Zoot- 39,95 €

 maxi šaty zoot

Maxi šaty s vinatge nádychom, Zoot- 79,15 €

 čierne zoot 2

Krátke šaty s čipkovanými detalmi, Zoot- 33,95 €

Vyberte si tie správne šaty podľa typu postavy

Vybrať si správne šaty, ktoré vyzdvihnú vaše prednosti a zakryjú nedostatky nie je vždy ľahké. S našim rýchlym manuálom zistíte ako nájsť dokonalé šaty podľa typu postavy.

Hruška

Postava typu hrušky je charakteritická tým, že má žena široké boky a silnejšie stehna, ale naopak útly pás a drobné ramena. Pri tomto type postavy je potreba zvýrazniť hornú časť tela. K tomuto typu vyberajte šaty s hlbokým výstrihom, priliehavým korzetom, ktorý zvýrazní štíhlejší pás. Šaty by mali končiť pod kolenami a vhodné sú šaty s tzv. áčkovou sukňou.

Jablko

Ideálne sú preto šaty s voľnejšie v oblasti pasu a brucha. Vhodné je tiež zvoliť šaty s výstrihom do písmena V. Vyhýbajte sa hlavne veľmi tesným šatám.

Presýpacie hodiny

Táto postava vyniká útlym pásom a máličko širšími bokmi a rovnako širšími ramenami. Ak máte tento typ postavy, tak pokojne môže prakticky nosiť všetko. Preto je typ presýpacích hodín často označovaný za ideálny typ postavy.

Obrátený trojuholník

Pre tento typ postavy je charakteristické, že boky aj zadok sú nevýrazné, nohy štíhlejšie a vrchná časť tela je málinko objemnejšia. K tomuto typu sa hodia šaty, ktoré opticky zúžia hornú polovicu tela. To zaistí véčkový výstrih.

Nakupujete oblečenie výhodne

Viete o tom, že s Tipli cashback systémom dostanete z každého nákupu peniaze späť? Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet. Využite aktuálne Tipli zľavy, kombinujte ich s Tipli cashbackom a nakupujte ešte výhodnejšie ako doteraz!

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Astratex.sk, Bonprix, ZOOT, ASOS, Orsay

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa