TOP slúchadlá 2018 z eBay

Tipy k nákupuNakupovanie 10. 11. 2021

Hľadáte vhodné kôstkové slúchadlá, alebo ste fanúšikom veľkých oblúkových slúchadiel? Pri častom hraní PC hier sa vám určite zídu herné slúchadlá, v práci zas bezdrôtové a počas behania športové slúchadlá. Tie najlepšie, ktoré prišli na trh v roku 2018 sme pre vás vybrali, aby ste si ich z pohodlia domova kúpili.

Život si treba trochu spestriť a najlepšie urobíte, ak si do všedného dňa „primiešate“ trochu hudby. Aby ste si svoju obľúbenú skladbu čo najviac vychutnali, k tomu potrebujete ten najlepší zvuk, ktorý vám do ucha prenesú len tie najkvalitnejšie slúchadlá, ktoré nakúpite v obchode eBay.com.

Najlepšie slúchadlá roku 2018

Zvuk by mal byť do ucha prenášaný neprerušovane a zároveň príjemný pre ucho, preto je potrebná dobrá izolácia. Na trhu existuje nespočetné množstvo slúchadiel, ktoré so sebou prinášajú svoje výhody aj nevýhody. Slúchadlá by ste si mali vyberať podľa účelu, pre ktorý vám majú slúžiť. Musia byť pohodlné pri nosení, mať zodpovedajúce technické parametre a ako posledný faktor je vizuálny dojem. My sme sa za vás vkročili do obchodu ebay.sk a vybrali najlepšie slúchadlá roku 2018.

TIP: Športujte pohodovo! Zoberte si so sebou k behu najlepšieho pomocníka: bezdrôtové slúchadlá. Váš fyzický výkon sa vďaka hudbe určite zvýši.

Kôstkové slúchadlá: Sennheiser MX 365

  • Cena: 15,96 eur
  • Doprava na Slovensko: 17,30 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 10-19 dní

Kôstkové slúchadlá sú malé, ľahké a veľmi mobilné. Keďže sa zachytávajú v ušnom laloku, mali by byť maximálne pohodlné. Medzi tie najlepšie patria Sennheiser MX 365. Ich výhodou je nízka cena a pohodlné umiestnenie do ucha. Zároveň však prinášajú viacero nevýhod. Majú horšiu izoláciu okolitých zvukov, zhoršenú kvalitu zvuku a tendenciu zamotávať sa.

Sennheiser MX 365

Slúchadlá Sennheiser MX 365 z obchodu z eBay.com.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5.Keďže ide o nový produkt roku 2018, ohodnotilo ho iba 6 zákazníkov. Uviedli, že slúchadlá sú pohodlné na nosenie, zvuk je veľmi dobrý a sú veľmi ľahké. Rozhodne ich odporúčajú. Obchodník získal 97,7 % pozitívnych hodnotení.

Zobraziť na eBay

Štupľové slúchadlá: Sennheiser CX 3.00

Sennheiser CX 3.00

Slúchadlá Sennheiser CX 3.00 z obchodu z eBay.com.

  • Cena: 49,73 eur
  • Doprava na Slovensko: 17,18 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 8-14 dní

Štupľové slúchadlá sú veľmi podobné kôstkových slúchadlám do uší. Na konci majú nástavec, pomocou ktorého sa zasúvajú do zvukovodu. Ten býva najčastejšie gumový, penový alebo silikónový, aby vás v uchu netlačil. Výhodou nástavca je, že zabezpečuje izoláciu od vonkajšieho sveta. Štupľové slúchadlá bývajú väčšinou kvalitnejšie ako kvôstkové. Hodia sa na šport, či cestovanie do práce a na výlety. Ich výhodou je, že majú vyššiu kvalitu a usadenie v uchu je pevné. Nevýhodou je nepohodlné nosenie po dlhšom čase a hlasné počúvanie hudby, čo môže spôsobiť zdravotné problémy. Medzi tie najlepšie štupľové slúchadlá tohto roka patria Sennheiser CX 3.00.

Hodnotenie produktu: Tento produkt zatiaľ nezískal žiadne hodnotenie od zákazníkov. Zato obchodník sa môže pochváliť 2305 reakciami. Z nich až 98,8 % bolo pozitívnych.

Zobraziť na eBay

Veľké oblúkové slúchadlá: Sennheiser HD 2.30G

  • Cena: 94,34 eur
  • Doprava na Slovensko: 12,86 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 17 - 19 dní

Veľké oblúkové slúchadlá sú najlepšie, čo ponúka trh. Pri ich výbere je dôležité pozerať na materiál náušníku a jeho veľkosť. Tento typ slúchadiel býva väčšinou najkvalitnejší, ale zároveň najdrahší a najmenej skladný. Používajú ich hlavne profesionáli. Oblúkové slúchadlá majú dobré izolačné schopnosti, čo na druhej strane môže spôsobovať potenie uší (závisí to od materiálu). Na prvej priečke sa umiestnili slúchadlá Sennheiser HD 2.30G.

Sennheiser HD 2.30G

Slúchadlá Sennheiser HD 2.30G z obchodu z eBay.com.

Hodnotenie produktu: Ani tento produkt od obchodníka Mantuana ešte nezískal hodnotenie zákazníkov vzhľadom na krátke uvedenie na trhu. Zákazník však získal až 100% pozitívnu spätnú väzbu od kupujúcich.

Zobraziť na eBay

Herné slúchadlá: Razer RZ04-02060200-R3M1

Razer RZ04-02060200-R3M1

Slúchadlá Razer RZ04-02060200-R3M1 z obchodu z eBay.com.

  • Cena: 106,14 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: neuvedené

Herné slúchadlá majú väčšinou k dispozícii aj mikrofón. Majú uzavretú konštrukciu a tak patria medzi oblúkové slúchadlá. Vhodné sú hlavne pre PC hráčov a medzi ľuďmi, ktorí používajú slúchadlá na telefonovanie. Medzi ich pozitíva patrí vysoká kvalita zvuku a medzi negatíva vysoká cena, menej pohodlné nosenie a skladnosť. Medzi tie najlepšie, ktoré boli predstavené na trhu určite patrí Razer RZ04-02060200-R3M1.

Hodnotenie produktu: Ani tento obchodník doposiaľ nezískal žiadne hodnotenie produktu od nakupujúcich. Získal však 95,8 % spätnú väzbu od zákazníkov, ktorí mu vyjadrili spokojnosť s dodaním a kvalitou tovaru.

Zobraziť na eBay

Bezdrôtové slúchadlá: AKG K 912

  • Cena: 75,39 eur
  • Doprava na Slovensko: 13,84 eur
  • Predpokladaná doba doručenia: 7 - 14 dní

Bezdrôtové slúchadlá sú špecifické v tom, že k nim nie je potrebné pripájať kábel. Fungujú pomocou infračerveného signálu alebo cez Bluetooth. Vnútri majú zabudovaný akumulátor, z ktorého čerpajú energiu a prijímajú vlnový signál. Fungujú dokonca až niekoľko desiatok metrov od zdroja. Akumulátor však treba dobíjať a s narastajúcou vzdialenosťou klesá kvalita zvuku. Medzi najlepšie bezdrôtové slúchadlá patrí model AKG K 912, ktorý môžete kúpiť cez eBay Slovensko.

AKG K 912

Slúchadlá AKG K 912 z obchodu z eBay.com.

Hodnotenie produktu: 5 z 5. Jediný nakupujúci ohodnotil bezdrôtové slúchadlá pozitívne. Podľa jeho recenzie, majú veľký rozsah príjmu, pohodlne sa nosia a nastavenie hlasitosti funguje veľmi dobre. Obchodník získal celkovo 98,9 % pozitívnych reakcií od zákazníkov.

Zobraziť na eBay

Športové slúchadlá: Yurbuds Focus 300

Yurbuds Focus 300

Slúchadlá Yurbuds Focus 300 z obchodu z eBay.com.

  • Cena: 17,07 eur
  • Doprava na Slovensko: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 13 - 24 dní

Športové slúchadlá sú obľúbené u športovcov. Vynikajúcim doplnkom sú hlavne na behanie alebo cyklistiku a preto by mali spĺňať viacero parametrov. Mali by byť ľahké a dobre držať na uchu. Nemusia úplne izolovať na uchu kvôli bezpečnosti, čo však so sebou prináša horší zvuk. Ich hlavnou výhodou je, že sú mobilné. Medzi najlepšie umiestnené slúchadlá v roku 2018 patrí model Yurbuds Focus 300.

Hodnotenie produktu: Tento produkt zatiaľ nezískal žiadne hodnotenie od zákazníkov, ale samotný predajca áno. Kupujúci sú spokojní s jeho službami, čo mu prinieslo až 98,7 % pozitívnych reakcií.

Zobraziť na eBay

Radi nakupujete výhodne?

Vďaka nákupu cez Tipli dostanete z každého nákupu peniaze späť. Vstúpte do svojho obľúbeného e-shopu na stránke Tipli a my vám pripíšeme cashback odmenu na váš účet po každom nákupe.

Nakupovať výhodne

Súvisiace obchody

Okay, Hej.sk, TPD, AliExpress, Andrea Shop

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa