TOP športové oblečenie a doplnky z AliExpress

Tipy k nákupuNákupy z Číny  |  Nakupovanie 10. 11. 2021

Buďte do leta fit vďaka skvelému športovému oblečeniu a doplnkom z AliExpress, ktoré vám nedovolia sedieť doma na gauči. Vytipovali sme pre vás bežecké tenisky, fitness náramok, športovú podprsenku, legíny a ďalšie kúsky za príjemné ceny.

Počasie nás už ťahá von, ale plavková sezóna je ešte dostatočne ďaleko na to, aby sme sa na ňu stihli pripraviť. Pozrite si s nami športovú módu z AliExpress.com a rozhýbte zimou stuhnuté telá.

Pokiaľ nakupujete na čínskom online trhovisku prvýkrát, padne vám vhod náš návod na AliExpress, ktorý vám objasní komplet všetko od registrácie a nákupu až po možnosti sledovania zásielky.

Bežecké tenisky

Běžecké boty

Bežecké tenisky v originálnom designe zoženiete lacno na AliExpress.com.

  • Cena: 15.99 $ / 12,98 €
  • Doprava do SR: zdarma
  • Doba doručenia: 19-30 dní

Nemáte na pohyb dostatočnú vnútornú motiváciu? Dámske bežecké tenisky v 7 farebných kombináciach majú tak krásny, pozitívny a pestrý design, že len pohľad na ne odbúra lenivosť či nechuť na šport.

Hodnotenie produktu: 4,8 z 5. Kupujíci si pochvaľujú vzhľad a pohodlie. Objavujú sa komentáre k nesediacej veľkosti, preto odporúčame, aby ste si pozorne odmerali nohu a naštudovali si veľkostnú tabuľku, ktorú nájdete v popise produktu.

Zobraziť na AliExpress »

Fitness náramok

Fitness náramok

Fitness náramok z AliExpress.com vás motivuje k ešte lepším výkonom.

  • Cena: 23.99 $ / 19,47 €
  • Doprava do SR: 3.16 $ / 2,56 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Fitness náramok populárnej čínskej značky Xiaomi vám odmerá tep srdca, počet krokov a dozrie na kvalitu vášho spánku. Na jedno nabitie vydrží inteligentný náramok fungovať až 20 dní a je vodotesný, takže s ním bez obáv môžete skočiť do sprchy alebo do bazénu.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Päť hviezd už inteligentnému fitness náramku udelilo viac ako 12 000 zákazníkov (z celkového počtu cca 14 000). Náramok je pohodlný a plne funkčný. Kupujúci tiež ocenili rýchle doručenie.

Zobraziť na AliExpress »

Dámske plavky

Dámske plavky

Športové dámske plavky zoženiete za super ceny na AliExpress.com.

  • Cena: 9.43 $ / 7,63 €
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 19-30 dní

Chudnete do plaviek? A čo tak tento rok pre zmenu chudnúť v plavkách? Dámske jednodielne plavky za tak luxusnú cenu by bola škoda vo virtuálnom čínskom regáli nechať. Vyberať môžete z 8 farebných kombinácií a veľkostí S-XXL (určite sa pozrite pod fotky produktu do tabuľky, ktorá vám pomôže vybrať tú správnu veľkosť).

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. V komentároch nájdete okrem pochvalných ód tiež reálne fotky plaviek na skutočných nevyphotoshopovaných telách normálnych žien. A vyzerajú naozaj super.

Zobraziť na AliExpress »

Športové oblečenie

Športové oblečenie

Hľadáte športové oblečenie lacno? AliExpress.com vás rozhodne nenechá v núdzi.

  • Cena: 13.79 $ / 11.19 €
  • Doprava do SR: 9.49 $ / 7.7 €
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-27 dní

Set športového oblečenia sa skladá zo športovej podprsenky, funkčného trička a športových trojštvrťových nohavíc. Oficiálne sú určené na jógu, ale využiť ich môžete na akékoľvek iné indoor aj outdoor cvičenie, dokonca aj športové tehotenské oblečenie. Predajca ponúka celkom 15 farebných kombinácií vo veľkostiach od S po L a pred zakúpením odporúča dôkladné premeranie mier (tabuľku veľkostí opäť nájdete v popise produktu).

Hodnotenie produktu: 4,7 z 5. Kupujúcí v komentároch pozitívne hodnotia príjemný kvalitný materiál aj rýchle doručenie. Sympatické je tiež to, že predajca často reaguje ako na pochvalné, tak aj na negatívne komentáre.

Zobraziť na AliExpress »

Športové legíny

Športové legíny

Originálne športové legíny zakúpite na AliExpress.com.

  • Cena: 14.99 $ / 12.17 €
  • Doprava do SR: zdarma
  • Predpokladaná doba doručenia: 20-31 dní

Zohnať športové legíny, ktoré budú pohodlné, kvalitné a ešte originálne, to môže byť oriešok. Na AliExpress.com sa našťastie dá každý oriešok rozlúsknuť na pár kliknutí. Designové legíny nielen pre jogínov sú k dispozícii v 4 farebných kombináciách a veľkostiach od S po XL.

Hodnotenie produktu: 4,9 z 5. Fotky od kupujúcich v komentároch vás presvedčia o tom, že v týchto legínach rozhodne nevyzerajú výborne len vyhladované modelky. Pozitívnu spätnú väzbu si legíny zabezpečili tiež vďaka príjemnému vzdušnému materiálu a pestrým farbám.

Zobraziť na AliExpress »

Súvisiace obchody

GearBest, AliExpress, DealExtreme, eBay.com

Chcete prísť o odmenu až 15 % z každého nákupu na internete?

Stačí sa zadarmo zaregistrovať a o žiadne odmeny už nikdy neprídete.

Práve teraz k novému účtu až 10 € za vaše nákupy. Ku každej odmene za nákup, získate ďalšiu bonusovú v rovnakej výške. Celkom na bonusových odmenách môžete získať až 10 €.

- alebo -
Registráciou súhlasíte s podmienkami použitia a so spracovaním osobných údajov.
Máte už účet? Prihláste sa